Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inhoud

Cocktail bestellen: een DIY cocktail pakket en andere lekkere deals voor een cocktail avond thuis

Een lekkere cocktail bestellen op het terras, het is één van de dingen die we ontzettend graag doen als het zonnetje schijnt. Een pink gin-tonic, Martini Pornstar met verse passievrucht of een klassieke Mojito: wie wordt er niet spontaan vrolijk van?! Maar soms vinden we het ook ontzettend leuk om thuis lekker uit te pakken. Daarom hebben we de leukste cocktail deals voor thuis te verzameld. Van DIY cocktail pakketten tot aan de leukste giftboxen en een selectie van de lekkere cocktails voor de vrijdag- en zaterdagavond: we got you covered!  

De lekkerste cocktailproeverijen in een box

Een leuke website voor het bestellen van lekkere cocktailboxen (en andere onwijs lekkere cadeauboxen) is Verwenboxen.nl. Er zijn zowel DIY-boxen als kant-en-klare cocktailproeverijen en verrassingspakketten om te bestellen. De prijs varieert van zo’n €18,- tot €70,- per cocktail pakket. Voor ieder wat wils dus. 

Mojito’s en fijne varianten op de klassieke cocktail 

De Mojito is de ware klassieker onder de cocktails. Deze cocktail doet ons direct denken aan onze reis naar Cuba, want wat waren de Mojito’s daar lekker! Met deze Mojito-pakketten en cocktails creëer je dit fijne Cubaanse sfeertje gewoon thuis: 

Heerlijke gin-tonics voor thuis

Een lekkere G&T, daar zeggen we niet snel nee tegen. De gin-tonic is dan ook al meerdere zomers dé cocktailtrend. Maar wist je dat er ontzettend veel verschillende gins bestaan? Hoog tijd voor een gin proeverij met deze cocktail pakketten voor thuis! 

De wel héél bijzondere cocktails van The Cocktail Club 

Ben je op zoek naar een bijzondere cocktail om te bestellen? Dan moet je bij The Cocktail Club zijn. Blue Tornado cocktails, Devil’s Kiss cocktails met tequila en rode peper, Bluetini’s en een tropische Rio de Janeiro cocktail: het kan niet gek genoeg. De cocktails worden verkocht per twee en komen met een recept, cocktailglas, rietjes, stampertjes en natuurlijk alle ingrediënten voor jouw smakelijke DIY-cocktail. 

All Time Fav: Pornstar Martini 

Eén van onze lievelingscocktails is zonder twijfel de Pornstar Martini. Alleen al bij de smaak van passievrucht zijn we verkocht, maar voeg daar een scheutje vanille wodka aan toe en je kunt ons niet blijer krijgen. Niet gek ook, want de Pornstar Martini is de populairste cocktail van dit moment. Je scoort hem hier:  

nog meer leuke inspiratie voor thuis

Deel dit bericht:

Picture of Travander

Travander

Zoals onze slogan 'Let’s Travel and Wander' al doet vermoeden reizen wij graag van de gebaande paden. We delen op Travander dan ook al onze best bewaarde geheimen en onontdekte schatten in binnen- en buitenland. Denk aan reistips, persoonlijke reisverhalen en bestemmingen die je niet mag missen. Van ver weg tot dicht bij huis!

Meer Rotterdam? Laat je inspireren!