Het internationale aanbod van webshop Earth Bear

Earth Bear is dé webshop waar je als reiziger terecht kunt voor jouw favoriete producten uit het buitenland. Wij zijn fan. Waarom? Nou, dat is heel makkelijk uit te leggen. Wanneer wij namelijk op reis zijn is één van onze favoriete bezigheden het proeven van lekkere exotische gerechten en producten uit het land van bestemming. Eenmaal thuis balen we dat we deze smakelijke traktaties voor onbepaalde tijd moeten missen. Zo hebben wij als echte zoetekauwen al meerdere keren de Australische TimTam’s laten importeren. Het is voor ons de manier om onze reis te herbeleven. En dat is waar het bij Earth Bear allemaal om draait. 

Een combinatie van twee hobby’s

Met een passie voor reizen én liefde voor buitenlandse snacks is Earth Bear in 2020 gelanceerd. Oprichter Erik is net zoals wij een fanatiek reiziger. Maar het leukste vindt hij om tijdens zijn avonturen de lokale supermarkten te verkennen. Lokaal je boodschappen doen is de ultieme manier om kennis te maken met lokale producten. Dit bracht hem dan ook op het idee om buitenlandse snacks naar Nederland te halen en te verkopen.
Buitenlandse snacks
Buitenlandse_snacks_EarthBear
EarthBear_producten

Snacks vanuit heel de wereld

Bij het scrollen door de webshop van Earth Bear loopt ons direct het water in de mond. Er staan zoveel bekende buitenlandse producten online dat we het liefst een mega bestelling plaatsen. I mean.. KitKat Apple Pie en Cadburry chocolade. Dat zijn toch snacks om je vingers bij af te likken. 

Producten opgedeeld per continent

Het internationale aanbod van Earth Bear is opgedeeld per continent, wat het makkelijk navigeren maakt wanneer je op zoek bent naar producten uit een specifieke regio. Wil je bijvoorbeeld zelf een keer sushi maken, dan kan je op de Azië pagina in één keer alle benodigdheden aanschaffen. Ben je juist op zoek naar een lekkernij, dan kan je ook gemakkelijk zoeken via internationale producten. Hier is het aanbod namelijk onderverdeeld in verschillende categorieën zoals dranken en snoepgoed.

psstt.. neem ook hier eens een kijkje

Zelf de chefkok uithangen

Eenmaal de buitenlandse producten binnen en het is tijd om de chefkok in je naar boven te halen. Naast dat we het natuurlijk heel lekker vinden om wereldkeukens te proeven, vinden we het ook leuk om zelf buitenlandse gerechten te maken. Zo schreven in het artikel ‘haal de wereldkeuken in huis‘ onze favoriete gerechten uit. Denk hierbij aan Griekse Tirokafteri en aan het Vietnameese broodje Banh Mi.

Deel dit bericht

Hi!

Hi!

Wij zijn Lois en Naomi, de twee avontuurlijke reizigers van Travander. Vanuit onze missie let's travel and wander zijn wij altijd op zoek naar ongerepte, authentieke plekjes en nieuwe ervaringen. Op Travander delen wij al onze persoonlijke reisverhalen, fijne herinneringen en handige reistips.

Volg ons ook online voor je dagelijkse dosis reisinspiratie!

Volg ons op social media

Recente blogposts

Leukste ballenbakken beoordeeld voo...
Leukste ballenbakken beoordeeld voor bij je thuis