Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

IJsland

Reistips IJsland

IJsland is een veelzijdige bestemming voor het maken van een rondreis. Het land biedt verschillende landschappen om te ontdekken, en juist dit maakt IJsland voor vele reizigers dan ook zo uniek. Van uitgestrekte maanlandschappen tot duiken in een kloof tussen twee aardkorsten. In IJsland kan het niet gek genoeg. Volg onze reistips voor IJsland en laat je overal waar je gaat fascineren door de omgeving. Wij weten zeker dat IJsland één van je favoriete bestemmingen wordt! 

Bekijk de blogs

Inspiratie

Populaire blogs over reizen in Noord-Europa

Ontdek onze meest gelezen reisblogs vol persoonlijke reistips, inspirerende rondreizen en verborgen pareltjes in het noorden van Europa. 

Rondreizen door IJsland

IJsland is een waanzinnige reisbestemming om een rondreis te maken. Doorkruis de diverse landschappen en laat je verwonderen door de ruige natuur. Nooit eerder heb je zo’n bijzonder vulkanisch eiland als IJsland ontdekt. En dat is niet het enige dat je zult ervaren. De lokale cultuur en gastronomie zal je ook doen verbazen. Hoog tijd om een reis naar IJsland uit te stippelen. Dit kun je bijvoorbeeld doen aan de hand van de rondreizen en bouwstenen van Riksja!

Vliegtickets IJsland

IcelandAir is de luchtvaartmaatschappij die elke dag vanuit Nederland op IJsland vliegt, op de hoofdstad Reykjavik. Vanuit hier kun je het eiland verkennen met een tour of eigen auto, maar je kunt ook overstappen op een vlucht naar Akureyri (het noorden van IJsland). Voor het scoren van de beste tickets kun je kijken op de vergelijkingswebsites Skyscanner. Hier vind je het complete aanbod en de beste deals!

Meer bestemmingen in het noorden van Europa

IJsland is één van de mooie bestemmingen in het noorden van Europa. Ontdek ze allemaal!