Een sportieve dag bij Fun Forest in Rotterdam

Midden in het Kralingse Bos, één van de fijnste parken van Rotterdam, vind je Fun Forest. Dit klimpark is de ideale plek voor een gezellige, maar bovenal sportieve dag uit in Rotterdam. Je hebt bij Fun Forest de keuze uit een uitgebreid klimbos met 8 verschillende parcoursen en kunt op de Kralingse Plas suppen, kanoën en kajakken. In de tuin van Fun Forest ligt het terras van BOSS Kitchen, waar je na je inspanning kunt bijkomen met een lekker hapje en drankje.

Het klimpark van Fun Forest Rotterdam

De klimparken van Fun Forest zijn te vinden in Venlo, Almere, Amsterdam en Rotterdam. Wij gingen op bezoek bij de vestiging in Rotterdam. Hier stond ons een ultieme natuurbeleving te wachten midden in de stad. Klimmen en klauteren over obstakels, vliegensvlug ziplinen langs de bomen en suppen op het glinsterende water van de plas: Fun Forest haalt het kind in je naar boven! De activiteiten bij Fun Forest zijn dan ook heel leuk om te ondernemen met het gezin, maar evengoed als teamuitje met collega’s en met vrienden en vriendinnen.

De activiteiten bij Fun Forest Rotterdam

Fun Forest Rotterdam biedt verschillende activiteiten om te ondernemen. Er is een klimbos met Monkey Trail en Forest Adventures, een horecagelegenheid en er zijn mogelijkheden voor verschillende watersporten. 

Het klimbos met de verschillende parcoursen

Het klimbos bestaat uit 8 parcoursen van 2,5 tot 15 meter hoogte. De Monkey Trail is speciaal opgezet voor de jongste kinderen. Kids kunnen hier namelijk al klimmen als ze minimaal 1.10 meter zijn. De Monkey Trail parcoursen bevatten evenwichtsbalken, touwnetten, ziplines, wiebelbruggen, klimrekken en lianen. Ontzettend spannend dus voor zelfs de jongste waaghalzen! De parcoursen bouwen zich op in hoogte en moeilijkheidsgraad. Zo zijn er naast de Monkey Trails ook parcoursen voor kinderen van 8 t/m 11 jaar (1.30 meter), 12 t/m 17 jaar (1.50 meter) en voor 18+ (1.50 meter). Voel je vooral niet te oud om deel te nemen aan de trails. Ook voor volwassenen zijn ze namelijk uitdagend genoeg! 

Watersport op de Kralingse Plas

Naast het klimpark kun je bij Fun Forest Rotterdam ook heerlijk het water op. Voor het echte vakantiegevoel in Nederland kun je hier suppen, kanoën en kajakken op de Kralingse Plas. Vooral het suppen wordt steeds populairer. SUP boarden, oftewel stand up paddling, is een leuke en makkelijke watersport. Met een drijvend board (vergelijkbaar met een surf board, maar groter!) ga je het water op en peddel je over de Kralingse Plas. Je kunt hier een intensieve work-out van maken door flink door te peddelen, maar natuurlijk ook kiezen voor een relaxed uurtje op het water met uitzicht over het altijd mooie Rotterdam. Waar kies jij voor? 

Praktische informatie

Fun Forest is geopend gedurende de vakantie alle dagen geopend van 10:00 tot 18:30 uur. Buiten de vakantie om zijn ze open woensdag en vrijdagmiddag, en natuurlijk ook op zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:30. De laatste instructie vindt plaats om 15:30. Buiten de reguliere openingstijden kun je een afspraak maken voor groepsboekingen (minimaal 20 personen). De actuele prijzen van Fun Forest Rotterdam zijn hier te vinden. Houd te allen tijde de weersomstandigheden in de gaten voor eventuele sluiting in verband met het weer.

Groepsuitjes en kinderfeestjes

Bij Fun Forest draait alles om plezier. Dit kan natuurlijk uitstekend met het gezin, maar ook met collega’s en vrienden. Zo kun je er ook terecht voor kinderfeestjes, familiedagen, groepsuitjes en actieve bedrijfsuitjes. Tijdens de Forest Adventures-activiteiten werk je aan teambuilding. Dit kan in spelvorm met fieldgames en door deel te nemen aan de Expeditie Fun Forest. Bundel de krachten, test je denkvermogen en ga het avontuur aan om met jouw team te winnen! 

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Hi!

Hi!

Wij zijn Lois en Naomi, de twee avontuurlijke reizigers van Travander. Vanuit onze missie let's travel and wander zijn wij altijd op zoek naar ongerepte, authentieke plekjes en nieuwe ervaringen. Op Travander delen wij al onze persoonlijke reisverhalen, fijne herinneringen en handige reistips.

Volg ons ook online voor je dagelijkse dosis reisinspiratie!

Volg ons op social media

Recente blogposts