Koningsdag 2021: wat te doen in Rotterdam

Het is natuurlijk jammer dat we dit jaar geen gezellige festivals in de stad hebben, maar dat betekent niet dat we van Koningsdag 2021 geen feestje kunnen maken in Rotterdam. Er wordt niet voor niets gezegd ‘je moet zelf de slingers ophangen’. Dus met deze leukste to do tips en de lekkerste boxen maak jij er ongetwijfeld een heerlijke Koningsdag van in Rotterdam!

Oranje tompoucen: een must-eat op Koningsdag

Een oranje tompouce eten op Koningsdag is al jaren een traditie in beiden onze families. Het zou dan ook gek zijn als we deze blog niet aftrappen met Rotterdamse hotspots waar je op Koningsdag 2021 een oranje tompouce kunt scoren. 

koningsdag x oranje tompoucen

De leukste to do’s in Rotterdam op Koningsdag 2021

Normaal gesproken staan we te zingen en dansen op Koningsdag, oftewel we waren heel de dag in beweging. Nu culinaire stadswandelingen helemaal hot en happening zijn, kan het natuurlijk niet anders dat er ook speciale Koningsdag edities zijn. Dit zijn de leukste wandelingen om met Koningsdag te doen:

koningsdag to do's in Rotterdam

De lekkerste zoetigheden op Koningsdag 2021

Wie jarig is trakteert gaat helaas niet helemaal op, maar wij vinden dat een traktatie er wel bijhoort dit jaar. Dus, wat gaat het worden? Een typische Hollandse stroopwafel? Of kies je voor een box vol lekkere zoetigheden in rood-wit-blauw?

Koningsdag diners 

Ook tijdens het diner willen we Koningsdag natuurlijk op een spetterende manier vieren. En dat kan met deze heerlijke opties! 

nog meer inspiratie in rotterdam

Op zoek naar nog meer tips voor Rotterdam tijdens de lockdown? 

Wij delen dagelijks onze leukste tips (uit en thuis!) voor Rotterdam en omgeving en en leuke tripjes in Nederland en buitenland. Volg ons op Instagram, Pinterest en Facebook voor een dosis inspiratie. 

Deel dit bericht

Hi!

Hi!

Wij zijn Lois en Naomi, de twee avontuurlijke reizigers van Travander. Vanuit onze missie let's travel and wander zijn wij altijd op zoek naar ongerepte, authentieke plekjes en nieuwe ervaringen. Op Travander delen wij al onze persoonlijke reisverhalen, fijne herinneringen en handige reistips.

Volg ons ook online voor je dagelijkse dosis reisinspiratie!

Volg ons op social media

Recente blogposts

weekendje Den Haag | wat handige ti...
weekendje Den Haag | wat handige tips