Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inhoud

10x kerstcadeaus voor ultieme reizigers

Een lijst vol kerstcadeaus die geschikt zijn voor alle type reizigers. Iedereen heeft wel een vriend of vriendin, misschien wel een familielid, die gek is op reizen. Helaas hebben velen van ons dit jaar de reisplannen moeten annuleren of verzetten. Het verlangen naar buitenlandse sferen, het leren kennen van nieuwe culturen en het ervaren van vrijheid tijdens de reizen is groter dan ooit. We staan te trappelen om het vliegtuig te pakken en nieuwe avonturen aan te gaan. Met deze kerstcadeaus worden de reisprikkels weer aangewakkerd en is iedere reiziger goed voorbereid voor wanneer we er weer op uit kunnen!

Reisboeken

Reisboeken, wij zijn er gek op. Het is voor reizigers de ideale manier om inspiratie op te doen voor nieuwe reizen, maar ook om ervaringen te lezen en tips te verkrijgen. Onze aanraders: Verliefd op Nederland, Off the Beaten Track en 80 Duurzame Reizen.

Happy Soaps mini-reispakket

Een mini-reispakket met twaalf zeepjes is ideaal om mee te nemen in je koffer of backpack. Het bespaart niet alleen ruimte maar ook gewicht. De 100% plastic vrije zeepjes van Happy Soaps zijn onze nieuwe favoriet. 

reisboeken kerstcadeaus

Camera benodigdheden

Een tool waar wij absoluut niet zonder kunnen is een statief/ tripod. Een statief is ideaal wanneer je foto’s van een afstand van jezelf wil maken, maar ook juist voor foto’s met zijn tweeën. Zelfontspanner aan en flits!

Instax Printer

De Fujifilm instax mini is een foto printer waar ongetwijfeld ruimte voor kan worden gemaakt in de rugtas. Met de handige printer kan je namelijk direct toffe foto’s van je mobiel afdrukken. 

statief
Fujifilm Instax

Spelletjes die mee op reis kunnen

Wat absoluut niet mag ontbreken op je inpaklijst is een leuk gezelschapspel. Naast dat het een leuke manier kan zijn om andere reizigers beter te leren kennen, zorgt het ook gezelligheid. Onze favoriete reisspellen zijn: Yahtzee, Uno, Qwixx, rummikub en natuurlijk mag een pakje spelkaarten ook niet missen!

Packing cubes

Niets is handiger dan packing cubes te gebruiken wanneer je met je backpack op avontuur gaat. Het creëert overzicht in de mega tas die je op je rug meedraagt. En het is ook nog eens een stuk makkelijker inpakken. Het geven van packing cubes als kerstcadeau is dan ook heel waardevol. 

reisspellen
packing cubes

Houten wereldkaart

Ook thuis heeft een reiziger behoefte aan reisprikkels. Zo vind je bij ons thuis onder andere souvenirs, fotoboeken en reisboeken. Maar de perfecte decoratie voor in huis is de houten wereldkaart van CityShapes. Where to next?

Snacks uit het buitenland

Wanneer we op reis zijn proeven we maar al te graag buitenlands eten. Dit varieert van lokaal fruit tot de meest bijzondere gerechten. Het herbeleven van zulke ervaringen kan nu door lokale snacks in huis te halen met het gevarieerde aanbod van Earth Bear.

timtam

Geef een reisbon

Er is één kerstcadeau waar alle reizigers gegarandeerd blij van worden, en dat is dé reisbon. In plaats van een algemene cadeaukaart geef je een voucher van bijvoorbeeld Booking.comBol.comSrprs.me of Airbnb.nl.

E-reader

Het is een kleine investering, maar zonder twijfel een waardevolle investering. In plaats van het meesjouwen van al die grote en zware boeken, download je alle boeken op de Kobo e-reader. Makkelijk mee te nemen en overal te gebruiken. Ook in de hangmat op het strand!

Booking cadeaukaart

laat je inspireren door de wereld van travander

Sinds 2016 delen wij op reisblog Travander al onze reisverhalen inclusief de mooiste plekken en handigste tips. Wij hopen jou te voorzien van een boost aan inspiratie voor toekomstige reizen. Wij hebben al veel bijzondere plekken van onze bucketlist kunnen afstrepen. Zo maakten we een prachtige reis door Myanmar, ontdekten we de Griekse regio Zagoria en bezochten we het sprookjesachtige dorp Gerberoy in Frankrijk.

Deel dit bericht:

Picture of Travander

Travander

Zoals onze slogan 'Let’s Travel and Wander' al doet vermoeden reizen wij graag van de gebaande paden. We delen op Travander dan ook al onze best bewaarde geheimen en onontdekte schatten in binnen- en buitenland. Denk aan reistips, persoonlijke reisverhalen en bestemmingen die je niet mag missen. Van ver weg tot dicht bij huis!