Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inhoud

Meent Rotterdam: ontdek en beleef de uitgaansstraat met deze tips

De Meent, het is dé straat in hartje Rotterdam waar je komt om te shoppen, te eten en drinken, en uiteraard om ‘s avonds te dansen. Samen met de Witte de Withstraat in Rotterdam is de Meent één van de gezelligste en drukbezochtste straten. Op de bijna één kilometer lange Meent vind je ontzettend leuke winkels, restaurants en bars. Het is dan ook niet zo gek dat de Meent onder Rotterdammers een geliefde plek is om te komen. Een plek die je dus absoluut niet mag missen in Rotterdam!

Restaurants op de Meent

We kunnen eerlijk toegeven dat wij al aardig wat uren, misschien beter gezegd dagen, van ons leven hebben gespendeerd op de Meent. Je vindt hier een aantal van onze favoriete hotspots in Rotterdam. Denk aan de smakelijke broodjes van lunchrestaurant Guliano, maar ook aan THOMS Restaurant waar we al heel wat borrels hebben gehad. Dit zijn pas twee toppers van hotspots die je op de Meent kunt vinden, andere heerlijke plekken zijn:

Uitgaan op de Meent Rotterdam: hier moet je zijn!

Wie van gezelligheid houdt is op de Meent aan het goede adres. Sfeervolle restaurants als THOMS en 1NUL8 transformeren ‘s avonds tot bars waar zeker je uit je dak kunt gaan. Maar ben je meer op zoek naar clubs waar je tot in de late uurtjes door kan gaan, dan kun je beter uitgaan op de Witte de Withstraat. 

thoms underground bar rotterdam
THOMS Restaurant
pol rotterdam terras overdekt
POL Rotterdam

Winkelen op de Meent

De bekendste winkelstraten in Rotterdam zijn zonder twijfel de Lijnbaan en de Koopgoot, maar verkijk je niet op wat voor leuke winkels je kunt vinden op de Meent. Wanneer wij gaan winkelen in Rotterdam, dan vind je ons absoluut op de Meent. En we slagen hier zo goed als altijd. Geen idee of dat iets zegt over ons of over de winkels… Vergeet ook niet om de zijstraten van de Meent te kijken, hier zijn een aantal van de leukste boetiek winkels in Rotterdam te vinden. 

Summum Woman Rotterdam
Summum Woman
We Are Labels Rotterdam
We Are Labels

En nog veel meer fijne plekjes op de Meent

Er zijn een aantal fijne plekken op de Meent in Rotterdam die we niet kunnen categoriseren onder restaurants en winkels. Maar dit zijn wel heel fijne plekjes die we je in ieder geval getipt willen hebben. 

De IJssalon
Syl's Flower Power
Syl's Flower Power

inspiratie voor een fijne tijd in rotterdam

Rotterdam Weekend Tips

Ben jij al bekend met onze wekelijkse rubriek Rotterdam Weekend Tips? Hierin vermelden we elke week weer wat je het aankomende weekend in Rotterdam kunt beleven en ontdekken. Denk hierbij aan de leukste feestjes, maar ook aan nieuwe hotspots die we uitlichten. Zo ben je elke week weer op de hoogste van alle activiteiten in Rotterdam! 

Deel dit bericht:

Picture of Travander

Travander

Zoals onze slogan 'Let’s Travel and Wander' al doet vermoeden reizen wij graag van de gebaande paden. We delen op Travander dan ook al onze best bewaarde geheimen en onontdekte schatten in binnen- en buitenland. Denk aan reistips, persoonlijke reisverhalen en bestemmingen die je niet mag missen. Van ver weg tot dicht bij huis!

Meer To do's Rotterdam? Laat je inspireren!