Zoek
Sluit dit zoekvak.

Costa Rica

Reistips Costa Rica

Costa Rica is de ultieme natuurbestemming waar je wordt ondergedompeld in een schitterende flora en fauna. Het land bestaat voor 25 procent uit beschermd natuurgebied en je zult dan ook verrast worden door wonderlijke regenwouden en tropische planten. Ontdek het land van de verborgen watervallen, vulkanen en slingerende brulapen in de jungle. Maak de mooiste hikes door nationaal parken als Tortuguero en Monteverde. Proef de Costa Ricaanse cultuur op een koffieplantage en ontspan op de witte stranden. Ook voor backpackers is Costa Rica een ideale reisbestemming. Pura Vida!

Populaire Midden-Amerika blogs

Ontdek onze meest gelezen reisblogs vol persoonlijke reistips, inspirerende avonturen en verborgen pareltjes in Midden-Amerika.

Costa Rica reisgids

Ben je na het lezen van onze artikelen enthousiast geworden om een vakantie te boeken naar Costa Rica? Dan zijn er een aantal reisgidsen die we je kunnen tippen. Het hebben van een reisgids is namelijk heel handig. Zo haal je er niet alleen praktische tips uit voor het verkennen de tropische regenwouden en mooiste stranden, maar krijg je ook leuke insider tips. Blader door de reisgidsen en maak je klaar voor een heerlijke vakantie!

Pakketreizen TUI

Reis je vanuit Nederland naar Costa Rica? Kijk dan eens naar het reisaanbod van TUI. Deze reisorganisatie vliegt met eigen vliegtuigen op bestemmingen in Midden-Amerika en heeft goede afspraken met accommodaties. Je kunt daarom vaak interessante pakket- en rondreizen boeken via TUI. Neem dus snel eens een kijkje!

Alle bestemmingen in Midden-Amerika

Costa Rica is één van de bijzonder mooie bestemmingen in Midden-Amerika, ontdek ze allemaal!