Moederdag 2021 Rotterdam: de leukste ideeën en cadeaus

Je moeder in het zonnetje zetten, op welke dag kan het beter dan op Moederdag? Van een lekker ontbijtje op bed thuisbezorgd in Rotterdam, tot aan de leukste Moederdag cadeaus: wij hebben alle leuke Moederdag 2021 ideeën, cadeaus en tips voor je verzameld in Rotterdam. En wees er snel bij, want op 9 mei is het alweer zover! 

Moederdag ontbijt bestellen in Rotterdam in 2021

Moederdag is het ultieme moment om getrakteerd te worden op een heerlijk ontbijt op bed. Op zoek naar de leukste deals in Rotterdam? Scroll dan snel verder door ons lijstje met de leukste tips qua ontbijt bezorgen voor Moederdag: 

Verras je moeder met een moederdagontbijt of brunch

moederdag 2021: ontbijt en brunch in Rotterdam

Bonbons, macarons en allerlei zoete lekkernijen 

Welke vrouw wordt er nou niet blij van chocolade?! Het is dan ook één van de leukste dingen om te geven met Moederdag. Gelukkig zijn er onwijs veel webshops waar je de lekkerste cadeautjes kunt kopen: 

Chocolade, gebak en ander lekkers

Gezellig lunchen, dineren of High Tea’en voor Moederdag  

Nu de terrasjes weer open zijn is het natuurlijk ook gezellig om voor Moederdag lekker op een terrasje te genieten van een uitgebreide lunch, diner of misschien wel high tea. Er zijn verschillende horecaondernemers in Rotterdam die zich hebben uitgesloofd met lekkere DIY-boxen en Moederdag arrangementen, dus dat zit helemaal goed!

Moederdag cadeautjes online bestellen  

Liever je moeder verrassen met een echt cadeautje? Ook dat kan uitstekend online. Een mooi bosje bloemen, een heerlijke geurende kaars: in iedere prijscategorie is een leuk Moederdag cadeautje te vinden. 

shop jouw moederdag cadeautje online

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Hi!

Hi!

Wij zijn Lois en Naomi, de twee avontuurlijke reizigers van Travander. Vanuit onze missie let's travel and wander zijn wij altijd op zoek naar ongerepte, authentieke plekjes en nieuwe ervaringen. Op Travander delen wij al onze persoonlijke reisverhalen, fijne herinneringen en handige reistips.

Volg ons ook online voor je dagelijkse dosis reisinspiratie!

Volg ons op social media

Recente blogposts