Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inhoud

Oud en nieuw Rotterdam: de beste oliebollen, cocktails, borrelboxen en ander lekkers! 

Rotterdam is de stad waar wij oud en nieuw vieren en waar wij het jaar 2021 feestelijk afsluiten. Net als afgelopen jaar is oudejaarsavond dit jaar niet zoals anders. Zo moeten we helaas de altijd mooie vuurwerkshow bij de Erasmusbrug missen, en dansen we niet de nacht voorbij op één van de leuke feestjes in de stad. Desondanks maken we er ook dit jaar een gezellige avond van met lekkere oliebollen en Rotterdamse borreldeals speciaal voor oud en nieuw. 

De lekkerste oliebollen bij oliebollenkramen en brunch bars in Rotterdam

Oliebollen bakken, dat kunnen ze wel in Rotterdam. Door heel de stad vind je dan ook vele oliebollenkramen verspreid, maar ook veel horecazaken hebben dit jaar weer hun best gedaan. Ga jij voor de klassieke krentenbol, de vegan oliebol of een Martini Pornstar oliebol? 

Oliebollenkramen Rotterdam

oliebollen bij andere hotspots

Fantastische oud en nieuw deals van de Rotterdamse horeca

December is één van onze favoriete maanden van het jaar. Wij houden van december omdat het de maand van het jaar is waar alles draait om samenzijn. En ook niet onbelangrijk in ons geval, de maand van het jaar waar veel lekkers op tafel verschijnt. Daarom delen wij alle leuke NYE borrel deals van lokale ondernemers uit Rotterdam, van lekkere tapas planken tot bubbels. 

borrel boxen

Uitgebreid dineren

bubbels voor oud en nieuw

de lekkerste cocktails

Deze lijst wordt continu aangevuld met nieuwe deals en de lekkerste borrelboxen. Heb jij nog een leuke tip? Stuur dan een mailtje naar info@travander.nl zodat deze toegevoegd kan worden aan het overzicht. 

Wij wensen je een super gezellige oudejaarsavond en een spetterend 2022!

Rotterdam inspiratie

Deel dit bericht:

Picture of Travander

Travander

Zoals onze slogan 'Let’s Travel and Wander' al doet vermoeden reizen wij graag van de gebaande paden. We delen op Travander dan ook al onze best bewaarde geheimen en onontdekte schatten in binnen- en buitenland. Denk aan reistips, persoonlijke reisverhalen en bestemmingen die je niet mag missen. Van ver weg tot dicht bij huis!

Meer Rotterdam? Laat je inspireren!