Zoek
Sluit dit zoekvak.

Australië

Reistips Australië

Australië is heel populair onder reizigers; vooral bij backpackers. En dat is niet zo gek! Australië is misschien wel een van de mooiste landen ter wereld. Er zijn zoveel wonderlijke plekken, hoogtepunten en bezienswaardigheden om te ontdekken. Van uitgestrekte outback en de Great Ocean Road, tot aan moderne metropolen als Sydney en Melbourne. Reizen in Australië betekent meestal grote afstanden afleggen. Maar het verre land ‘down under’ heeft dan ook genoeg te bieden om een paar maanden of zelfs een jaar te blijven. Ontdek het prachtige Australië met onze reisverhalen en reistips.

Bekijk de blogs

Inspiratie

Populaire Oceanië blogs

Ontdek onze meest gelezen reisblogs vol persoonlijke tips, inspirerende avonturen en verborgen pareltjes in Oceanië.

Australië reisgids

Ben je enthousiast over reizen door Australië? Dan zijn er een aantal reisgidsen die we je kunnen tippen. Het hebben van een reisgids is namelijk heel handig. Zo haal je er niet alleen praktische tips uit voor het verkennen van de mooiste landschappen en stranden, maar krijg je ook leuke insider tips. Blader door de reisgidsen en maak je klaar voor een waanzinnig avontuur!

Campers Australië

Dé manier om door Australië te reizen is per camper. Je bent vrij om te bepalen waar je heen reist en hoe lang je daar over doet. Overnachten doe je op de mooiste plekken in Australië. Het zal een avontuur worden dat je niet snel zult vergeten. Bovendien zul je een ultiem gevoel gaan ervaren. Omarm dit en beleef hoe het is om door Australië rond te reizen in een camper!

Alle bestemmingen in Oceanië

Australië is één van de bijzonder mooie bestemmingen in het Oceanië, ontdek ze allemaal!

x