Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Inhoud

De leukste ontbijtspots in Rotterdam: dit zijn onze tips 

Is het ontbijt ook één van jouw favoriete maaltijden van de dag? Zo ja, dan word je héél blij van dit lijstje vol ontbijt hotspots in Rotterdam. Veel van deze hotspots bezorgen hun smakelijke ontbijtje ook nog eens bij jou thuis, wat natuurlijk helemaal ideaal is voor op een luie zaterdag of zondagmorgen. 

Sappi

Smoothie bowls zijn helemaal het einde tegenwoordig, en ook wij krijgen er geen genoeg van. En al helemaal niet als ze mermaid blauw zijn met een passievrucht er op. Naast heerlijke bowls bestaat het aanbod van Sappi ook uit gezonde juices, sandwiches en salades. Ze hebben trouwens ook hun eigen detox sappenkuur!

Sajoer

Sajoer is inmiddels een waar begrip geworden in Rotterdam. Het is dan ook niet zo gek dat elke Rotterdammert hier graag komt voor een gezond ontbijtje en misschien ook wel voor de lunch. Er zijn twee locaties, één in Blijdorp en één in het centrum. Beide locaties zijn ideale ontbijt hotspots in Rotterdam. 

Baker & Moore

Al jaar en dag komen wij bij Baker & Moore. Is het niet voor een uitgebreid ontbijt, dan wel voor een lekkere lunch of een bakkie koffie. Deze fijne hotspot in Rotterdam hoort dan ook in het rijtje thuis. Onze ultieme tips: Ultimate avocado toast en de Mr Baker Goes Asia salade. YUM!

Vlaamsch Broodhuys

Zoals de naam al doet vermoeden kun je bij het Vlaamsch Broodhuys onder andere terecht voor brood. En geloof ons, verser dan vers kun je het haast niet krijgen. Wij zijn gek op de broden van deze hotspot in Rotterdam. Maar vergeet ook zeker niet de andere lekkere producten die ze aanbieden!

Breakfast in Rotterdam

Say no more. Van wafels tot wraps, en van verse fruit sappen tot aan chai lattes. De menukaart van Breakfast in Rotterdam is zo uitgebreid en lekker, dat het al een opgave is om het bij één gerecht te laten. Samen iets delen is bij deze hotspots dan ook eigenlijk key. 

Mr. NonNo

Pancakes met banaan, aardbijen, Oreo en karamel: het kan niet gek genoeg bij Mr. NonNo. Bijvoorbeeld een wafel met warme kip? Het klinkt misschien wat bijzonder, maar laat een ware smaakexplosie maar over aan deze hotspot. Genieten wordt het 100%.

Served

Als echte koffieliefhebbers zijn wij zeker bekend met de hotspot Served. Maar naast de lekkere koffie kun je hier ook zeker terecht voor een heerlijke sandwich, vers sapje, smoothies en nog veel meer. En de ligging van deze hotspot aan de Coolsingel in Rotterdam is natuurlijk helemaal ideaal. Een fijne hotspot dus om te combineren met een lekker dagje winkelen in Rotterdam. 

Williams Canteen

Een nog redelijk nieuwe hotspots in het bruisend hart van Rotterdam is Williams Canteen. Het is een hotspot waar je heel de dag terecht kan voor de heerlijkste gerechten. Je kunt er fijn genieten van een uitgebreid ontbijt, maar ook ‘s avonds heen voor een lekkere cocktail. En om het nog leuker te maken kun je vervolgens een gezellige avond op de Witte de With beleven! 

The Next Morning

Bij toeval ontdekt op Uber Eats tijdens onze zoektocht naar een diner, maar toch gelijk maar besteld voor de volgende ochtend. De Next Morning Box is een ontbijtbox van Alpro en bevat producten voor drie verschillende ontbijtrecepten. Afhankelijk van of je alleen of met zijn tweeën eet, is er genoeg voor drie tot vijf ontbijtjes. Bestellen kan via Uber Eats en Deliveroo voor €10,-!

SUE

Voor de zoet-zonder-suiker liefhebbers onder ons, is SUE natuurlijk de place-to-be. Al enkele jaren heeft SUE haar plekje als gezonde Rotterdamse hotspots veroverd. En ondanks dat wij ook gek zijn op zoet mét suiker, zijn de bites, ontbijtjes en alle andere gerechten van SUE echt overheerlijk. Een ontbijt hotspot in Rotterdam waar wij dan ook maar al te graag komen!

Backyard

Ons lijstje met favoriete hotspots in Rotterdam is misschien wel groot, maar Backyard Rotterdam hoort er zonder twijfel tussen. En deze spot staat nog hoog ook. Waarom? Omdat ze geloven in een duurzame toekomst. Het menu is dan ook voornamelijk vegan en bijna alle gerechten zijn dus plant based.

By Jarmusch

By Jarmusch is dé ontbijtspot voor wie van pancakes houdt. I mean, je gaat toch alleen al watertanden van het plaatje hieronder. Maar naast pancakes staan er nog veel meer lekkere gerechten op de menukaart. By Jarmusch is ook een ontzettend gezellig zaakje en zowel binnen als buiten kun je lekker plaatsnemen. 

nog meer rotterdam inspiratie

Nog meer tips voor Rotterdam

Wij delen dagelijks onze leukste tips voor Rotterdam en omgeving en en leuke tripjes in Nederland en buitenland. Volg ons op Instagram, Pinterest en Facebook voor een dosis inspiratie. 

Deel dit bericht:

Foto van Travander

Travander

Zoals onze slogan 'Let’s Travel and Wander' al doet vermoeden reizen wij graag van de gebaande paden. We delen op Travander dan ook al onze best bewaarde geheimen en onontdekte schatten in binnen- en buitenland. Denk aan reistips, persoonlijke reisverhalen en bestemmingen die je niet mag missen. Van ver weg tot dicht bij huis!

Meer Hotspots Rotterdam? Laat je inspireren!