Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inhoud

Ambassadeurs van #hiermoetjezijn in Nederland

Nederland promoten met de hashtag #hiermoetjezijn, wat een onwijs gaaf initiatief van NBTC Holland Marketing. Een campagne waar wij als trotse ambassadeurs aan mee doen, maar waar jij ook met het gebruiken van de hashtag je mooiste Holland foto’s kunt delen op Instagram. De twaalf provincies van Nederland worden vertegenwoordigd door hun eigen ambassadeurs die je meenemen naar de mooiste plekken. Wanneer je op zoek bent naar reisinspiratie voor een vakantie in Nederland, neem dan zeker eens een kijkje op de accounts van de onderstaande #hiermoetjezijn ambassadeurs!

Zuid-Holland: Volg Travander op de voet voor de leukste tips

Wij zijn de trotste ambassadeurs van onze mooie provincie Zuid-Holland. Een provincie die bestaat uit bruisende steden zoals ons fijne Rotterdam, maar je vindt er ook gezellige badplaatsen, uitgestrekte natuurgebieden, industriële gebieden en niet te vergeten historische steden zoals Delft en Leiden. De aankomende periode nemen wij je mee naar de mooiste plekken, delen we de leukste tips en bovendien hopen wij je te inspireren om onze prachtige regio op te zoeken. Al onze tips delen we op Instagram met de hashtag #hiermoetjezijn!

Noord-Holland: stedelijke en natuurlijke schoonheid

Onze buur-provincie, als je het zo kan noemen, is Noord-Holland. Een provincie waar wij graag komen, en dan met name steden bezoeken zoals Amsterdam en Haarlem. Maar Noord-Holland heeft ongetwijfeld veel meer te bieden dan steden. De eerste natuurlijke kiekjes van Noord-Holland kregen wij van Janna Kamphof. Zij deelde foto’s van het mooie Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Een plek waar we dus snel eens heen moeten. 

Nog een toffe ambassadeur van Noord-Holland is Eliane Roest die naast een inspirerend reisaccount ook de website Instagram Bloggers onderhoud. Eliane hebben we tijdens een persdag in Tilburg leren kennen. Haar eindeloze drang om nieuwe plekken te ontdekken, zowel in binnen- als in buitenland, is aanstekelijk. Een account die je absoluut moet volgen!

Ontdek het prachtige Friesland

Het is erg om toe te geven dat wij nog nooit in Friesland zijn geweest. Alleen om Lois haar labradoodle op te halen, maar dat telt niet mee. Maar onze interesse voor deze provincie is zeker gewekt. En laat het nou ook zo zijn dat de waddeneilanden Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog bij Friesland horen. Hier willen we me toch een partij graag heen. Deze staan dus op de bucketlist voor 2021.

Dus lieve Kirsten, wij volgen al jouw avonturen op de voet en deel de mooiste Friese plekjes met ons op Where she goes!

Groningen: daar moet je zijn geweest

Groningen is een prachtige provincie die onwijs veel moois biedt als het aankomt op natuur en cultuur. En hier zijn we dan wel eens geweest. We bezochten de hoofdstad Groningen. Een geweldige stad met onwijs veel mooie straten, grachten en gezellige cafés. Maar ook deze provincie moeten we nog verder gaan ontdekken. We laten ons inspireren door Kirsten van reisaccount Travelaar.

Drenthe: een verrassende provincie 

Als we ergens aan denken bij provincie Drenthe dan zijn het wel de hunebedden. Zo bijzonder en de oudste resten van nederzettingen in ons landje. Natuurlijk bestaat het aanbod van Drenthe uit veel meer moois. The Lone Drifters nemen je op een unieke wijze mee door deze provincie.

Historisch Overijssel

Je hebt vast wel eens gehoord van het Venetië van Nederland: Giethoorn. Een knus waterrijk dorp wat niet alleen onder Nederlanders, maar juist ook onder buitenlanders erg populair is. Giethoorn is één van de prachtige (historische) steden die je hier kan bezoeken, maar vergeet ook zeker niet een aantal van de Hanzesteden die deze provincie rijk is. Op zoek naar inspirerende Overijssel tips? Travel Rumors neemt je mee door de provincie!

Flevoland: de jongste provincie van Nederland

Houd je van watersport? Dan is de provincie Flevoland the place to be volgens reisblogger Bianca. Is ze niet op avontuur in het buitenland dan is ze ongetwijfeld op tour door Nederland. En dan vind je haar het liefst op het water. Ze deelt met ons de mooiste plekken en leukste dorpen. En nog een leuk feitje, wist je dat de provincie Flevoland vroeger niet bestond?  

Ga op verkenning in Gelderland

Een provincie waar wij de afgelopen periode veel tijd hebben doorgebracht is Gelderland. En dan hebben we met name tijd gespendeerd op de Veluwe, wat een schitterend nationaal park is dat. Wat moet het heerlijk zijn om in zo’n mooie provincie te wonen.

Naast de Veluwe biedt provincie Gelderland natuurlijk nog meer moois, en deze plekken deelt Marleen van Bijzonder Plekje graag met ons. Een inspirerend account én tevens ook website waar wij graag een kijkje op nemen. Op haar account deelt ze de leukste, mooiste en schattigste plekjes voor een dagje uit of weekendje weg.

Utrecht: the place to be

De provincie Utrecht is dan misschien wel de kleinste van de twaalf, maar je vindt er bijzondere plekken. Heb je bijvoorbeeld al wel eens gehoord van de Pyramide van Austerlitz? Dit is één van de tips die Stéphanie van Expeditie Aardbol onlangs met ons deelde. Utrecht is bevoorrecht met prachtige natuurgebieden, bijzondere kastelen en een prachtig centrum waar wij maar al te graag komen. Wanneer je up to date wil blijven van alle to do’s in en rondom Utrecht, dan moet je zeker een kijkje nemen op het account van Explore_Utrecht

Op reis door Brabant

In Brabant heeft Lois veel weekenden in haar jeugd doorgebracht. We hadden er een huisje te midden van de natuur. Het enige wat we dan ook van deze prachtige provincie weten is dat je er super mooie natuur vindt. En natuurlijk kan je er in de februari helemaal los gaan tijdens carnaval. Maar de echte places to be, die deelt Simone met ons op haar account!

Ontdek het bijzondere Limburg

Nederland heeft ook heuvels, niet de hoogste heuvels uiteraard, maar toch hebben we ze. En je vindt ze in de unieke provincie Limburg. Misschien wel de meest bourgondische provincie van Nederland. Wij zijn in ieder geval gek op de verhalen van reisblogger Mascha. En laat zij ons nou precies meenemen naar alle fijne plekken in Limburg.

De verborgen schatten van Zeeland

Met een passie voor reizen en fotografie deelt Angelique van reisblog Our neverending wanderlust al avonturen en verhalen. Als geboren Zeelandse is zij de beste inspiratiebron als het aankomt op Zeeland tips. Waar wij in deze provincie vooral vertoeven op één van de mooie stranden, neemt Angelique ons mee van de gebaden paden.

Op reis door Nederland

Inmiddels is het wel duidelijk dat Nederland ons onwijs veel te bieden heeft. Wij zijn dan ook zeker nog niet uitgekeken in ons fijne kikkerlandje. Al onze nieuwe ontdekkingen komen uiteraard op ons reisblog te staan. Daarnaast delen wij ook al onze avonturen op Instagram waar we je graag live meenemen en de leukste tips delen!

laat je inspireren door de wereld van travander

Deel dit bericht:

Picture of Travander

Travander

Zoals onze slogan 'Let’s Travel and Wander' al doet vermoeden reizen wij graag van de gebaande paden. We delen op Travander dan ook al onze best bewaarde geheimen en onontdekte schatten in binnen- en buitenland. Denk aan reistips, persoonlijke reisverhalen en bestemmingen die je niet mag missen. Van ver weg tot dicht bij huis!

Meer Nederland? Laat je inspireren!