Over ons

Reizen
Zit in ons bloed

Over Ons

Hi avontuurlijke reizigers! Wij zijn Lois en Naomi van de reisblog Travander.

Dat de lust om te reizen in je bloed zit, dat wisten wij al van jongs af aan. Als kind hadden wij al rusteloze voeten en speelden wij het liefst in de hoge golven en droomden wij ervan om te zwemmen met schildpadden en dolfijnen. Maar de echte passie voor reizen ontstond jaren later, toen wij samen besloten het avontuur aan te gaan en te vertrekken naar Australië voor een aantal maanden.

In de jaren die volgden reisden we heel de wereld over. Van stedentrips, studie- en zakenreizen in en buiten Europa, jungletochten en safari’s door Afrika tot roadtrips en backpackreizen door Amerika, Azië en Australië. We maakten kennis met andere culturen, ontdekten prachtige natuurgebieden en stonden oog in oog met bijzondere dieren. 

Door onze reizen hebben wij niet alleen letterlijk onze grenzen verlegd, maar ook onze blik verruimd en geleerd open te staan voor andere tradities, gebruiken en overtuigingen. En een ding weten wij nu écht zeker: reizen is het allermooiste wat er is.

Op Travander delen wij sinds 2016 al onze persoonlijke reisverhalen. Bijzondere bestemmingen, mooie reisroutes en ongerepte, authentieke plekjes. Maar ook verhalen van inspirerende locals en al onze praktische reistips. Onze missie is “Let’s Travel and Wander“. Wij willen dan ook iedereen inspireren om wat vaker te verdwalen om de best bewaarde geheimen op reis te ontdekken! 

Ontmoet
LOIS EN NAOMI

Naomi van Hagen

reisblogger

Verliefd geworden op reizen in Australië en de reiskoorts nooit meer kwijtgeraakt. Klein, maar met een universum in mijn hoofd. Altijd op zoek naar plekken waar ik mijn inspiratie en creativiteit tot leven kan brengen. Ik ben gek op Aziatisch eten en ontdek graag indrukwekkende wereldsteden en paradijselijke strandjes. Prachtige plekjes die ik heel graag met iedereen deel.

Het Team

Lois Travander

Lois Weeterings

reisblogger

Een dromer, enthousiast en op zoek naar avontuur en nieuwe belevenissen. Maar ook heel hardwerkend en wel 1000 ideeën die mij achtervolgen. Met mijn benen in Nederland, maar met mijn hoofd op een tropisch eiland. Ik houd van het ontdekken van onbereisde plekjes, waar dan ook ter wereld. Altijd bezig met het plannen van mijn volgende reis. Ik grijp elke kans aan om een stukje van de wereld te ontdekken en wil iedereen inspireren dit ook te doen.

Ontdek de wereld met #LetsTravelAndWander en laat je verrassen door de mooiste bestemmingen, 
pure reisinspiratie en een dagelijkse dosis aan bucketlist ideeën.