Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over ons

Over Travander

Hi avontuurlijke reizigers! Wij zijn Lois en Naomi, de gezichten achter Travander. Ons reisplatform is in 2016 ontstaan uit liefde voor fotografie, schrijven en het ontdekken van onbereisde plekjes. Vanuit onze missie Let’s Travel and Wander reizen wij heel de wereld over. En zoals onze slogan al doet vermoeden: wij gaan graag van de gebaande paden! Dagelijks delen wij op Travander dan ook de best bewaarde geheimen en onontdekte schatten in binnen- en buitenland. 

Als echte avonturiers delen wij hier met jou al onze mooie vondsten. Reistips, persoonlijke reisverhalen en bestemmingen die je niet mag missen. Dit kunnen authentieke bestemmingen zijn aan de andere kant van de wereld, maar ook hippe zaakjes en hotspots in onze geliefde stad Rotterdam. Want ongeacht de route en de bestemming: reizen is een beleving. Met Travander willen wij dan ook iedereen inspireren om eens wat vaker te verdwalen om onvergetelijke herinneringen te maken. 

Samenwerken met Travander?

De mooiste reisbelevingen creëer je niet alleen. Daarom werken wij graag samen met (reis)merken, verkeersbureaus en hospitality bedrijven die passen bij de doelgroep van Travander. Wij bereiken maandelijks duizenden avonturisten in Nederland en België met onze persoonlijke reisverhalen, reistips en nieuwe vondsten in binnen- en buitenland.

Ontmoet
LOIS EN NAOMI

Naomi van Hagen

oprichtster en reisblogger

Verliefd geworden op de wereld tijdens een reis naar Australië en de reiskoorts nooit meer kwijtgeraakt. Klein, maar met een universum in mijn hoofd. Altijd op zoek naar plekken waar ik mijn inspiratie en creativiteit tot leven kan brengen. Ik ben dol op schrijven en neem je dan ook vol enthousiasme mee in mijn verhalen over de leukste adresjes in binnen- en buitenland. Ik vind inspiratie in wereldsteden als Parijs en Bangkok, maar haal mijn creativiteit ook uit mooie landschappen, indrukwekkende culturen en verborgen parels. 

Naomi van Hagen

Het team

Lois Travander

Lois Weeterings

oprichtster en reisblogger

Een dromer, enthousiast en altijd op zoek naar avontuur en nieuwe belevenissen. Maar ook hardwerkend en wel 1000 ideeën die mij achtervolgen. Met mijn benen in Nederland, maar met mijn hoofd op een tropisch eiland. Ik houd van het ontdekken van onbereisde plekjes, waar dan ook ter wereld. Altijd bezig met het plannen van mijn volgende reis. Ik ga nooit ergens heen zonder mijn camera, want die mooie plekjes moéten worden vastgelegd. Ik grijp elke kans aan om een stukje van de wereld te ontdekken en wil iedereen inspireren dit ook te doen.