Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inhoud

Restaurant Girafe in Parijs: ultiem genieten

Restaurant Girafe in Parijs is de ultieme hotspot voor een spectaculair en romantisch avondje uit in Parijs. Het is niet alleen een zeer geliefde plek onder Parisiennes, maar het wordt ook steeds populairder onder toeristen. Het restaurant is gelegen op één van de mooiste plekken in Parijs met fantastisch uitzicht op de Eiffeltoren. Geniet hier in stijl van het smaakvolle eten, de schitterende cocktails en de sfeervolle omgeving. Deze hotspot in Parijs mag je absoluut niet missen!

Dineren bij Restaurant Girafe in Parijs

Dat je in Parijs op veel plekken stijlvol kan eten wisten we al. Echter bieden maar weinig plekken zo’n bijzondere ervaring als restaurant Girafe. Vanaf het moment dat je het imposante Palais de Chaillot binnenloopt, word je overrompeld door luxe sferen: marmeren vloeren, wanden, kroonluchters en grote gouden spiegels. Voordat je het restaurant binnen gaat, kijk vooral nog even links de hal in, dan vang je een glimp op van Cité de l’architecture dat ook hier is gevestigd. 

Girafe interieur
Foto: Girafe Paris
Binnen Girafe
Foto: Girafe Paris

Laat je verwennen in deze schitterende omgeving

Na een vriendelijk ontvangst bij de entree word je door één van de gastvrouwen naar je tafel gebracht. Een tafel reserveren is zeker aan te raden als je net zoals ons op het terras wilt plaatsnemen. Reserveren kan online via de website of door te bellen. Zodra je aan tafel zit, neem dan zeker even de tijd om de omgeving in je op te nemen. Want zeg nou eerlijk, op zo’n fantastische plek eet je niet snel! Laat je verwennen en geniet van het uitzicht op de Eiffeltoren voor de rest van de avond.

Menu Girafe
Girafe tonijn

De menukaart van restaurant Girafe

Voordat wij besloten een tafel op het terras te reserveren, namen we een kijkje op de menukaart. Door de uitstraling op de website en sociale media gingen wij er al snel van uit dat deze hotspot boven ons budget lag. Een leuke verrassing was dan ook dat de prijzen voor de gerechten over het algemeen zeer goed te betalen zijn. Voor een gemiddelde prijs van zo’n €80 per persoon hebben wij hier kunnen genieten van een verfrissende cocktail, hoofdgerecht, bijgerecht en dessert. Natuurlijk, je bent zeker wat geld kwijt, maar een etentje bij restaurant Girafe in Parijs is het is het meer dan waard! 

Eiffeltoren avond
restaurant girafe Parijs

Overnachten in Parijs

Met zoveel hoogtepunten verspreid door zo’n grote stad als Parijs is het altijd de vraag waar je gaat overnachten. Dichtbij het icoon de Eiffeltoren in het 7de arrondissement of juist wat meer in de buurt van de grote treinstations in het 10de arrondissement? Veel wijken in Parijs bieden fijne hotels en appartementen en vanuit elke wijk kan je snel en gemakkelijk de stad verkennen. Via deze link kan je de leukste hotels in het centrum van Parijs vergelijken.

parijs tips: laat je inspireren

Deel dit bericht:

Picture of Lois Weeterings

Lois Weeterings

Een dromer, enthousiast en altijd op zoek naar avontuur en nieuwe belevenissen. Maar ook hardwerkend en wel 1000 ideeën die mij achtervolgen. Met mijn benen in Nederland, maar met mijn hoofd op een tropisch eiland. Ik houd van het ontdekken van onbereisde plekjes, waar dan ook ter wereld. Ik grijp dan ook elke kans aan om een stukje van de wereld te ontdekken en wil iedereen inspireren dit ook te doen.

Meer Parijs? Laat je inspireren!