De leukste Kerst deals in Rotterdam 

Kerst deals, wat hebben we er naar uitgekeken! Kerstmis is de meest gezellige tijd van het jaar en ook al kunnen we het dit jaar wederom niet zo uitbundig vieren, we maken er onwijs gezellige feestdagen van. Tijdens de kerstdagen staan we er altijd extra bij stil hoe fijn het is om samen te komen met familie en vrienden. We kijken terug op de mooie en fijne tijden van afgelopen jaar en maken plannen voor het aankomende jaar. En uiteraard gaat zo’n samenkomst gepaard met ontzettend veel en lekker eten. Een goed excuus om extra te genieten en dat is dan ook wat dit jaar zonder twijfel gaan doen. Daarom bij deze de leukste kerst deals in Rotterdam om er spetterende feestdagen van te maken!

De leukste deals: kerstontbijt en brunch in Rotterdam

De kerstdagen komen eraan en dat betekent dat we gezellig met familie en vrienden bij elkaar komen. En zowel op eerste kerstdag als op tweede kerstdag zitten we gezamenlijk aan het kerstontbijt. Maar ook een uitgebreide kerstbrunch met allerlei zoete en hartige lekkernijen slaan we niet over. De volgende Rotterdamse ondernemers bieden ontzettend leuke deals voor kerstontbijtjes en brunches:  

kerst: ontbijt en brunch in Rotterdam

Een luxe Kerstdiner thuis: take away en delivery van restaurants in Rotterdam 

Tijdens de kerstdagen gaat er niets boven een uitgebreid en smakelijk diner. Ondanks dat de restaurants ‘s avonds gesloten zijn, zijn er ontzettend veel restaurant in Rotterdam die take away, DIY-pakketen en thuisbezorg opties aanbieden. Van luxe visplateau’s tot aan smakelijke tapas. De keuze aan kerst deals in Rotterdam is gevarieerd!

take away en delivery kerstdiners voor thuis!

take away & delivery kerstdiners

Kerst borrelboxen en deals in Rotterdam

We proosten op tijd met de familie en kijken terug op een bijzonder jaar. Dit doen we uiteraard met een lekkere champagne, prosecco of een ander smakelijk drankje. En bij zo’n lekker glas bubbels hoort natuurlijk ook een hapje. Daarom delen wij ook de lekkerste borrelboxen in Rotterdam die de kerstborrel compleet maken:

voor bij de borrel

Zoete hapjes tijdens de kerstdagen

Dat we ons propvol en rond gaan eten tijdens de feestdagen is een feit. Een beetje extra genieten tijdens  de kerstdagen mag ook wel, zeker nu wederom te maken hebben met beperkingen. Daarom hebben we de lekkerste en zoetste deals voor je verzameld (om je vingers bij af te likken).

zoete feestdagen

Staycation in eigen stad: een sfeervolle hotelovernachting in Rotterdam

Wil je er toch iets bijzonders van maken deze feestdagen, maar heb je geen zin om ver te reizen? Een sfeervolle staycation in onze eigen stad Rotterdam kan natuurlijk wel! Wat dacht je van een luxe verblijf inclusief Bubble Brunch op bed bij het Marriott?

nog meer inspiratie in rotterdam

Op zoek naar nog meer tips voor Rotterdam? 

Wij delen dagelijks onze leukste tips (uit en thuis!) voor Rotterdam en omgeving en en leuke tripjes in Nederland en buitenlandVolg ons op Instagram, Pinterest en Facebook voor een dosis inspiratie. 

Deel dit bericht

Hi!

Hi!

Wij zijn Lois en Naomi, de twee avontuurlijke reizigers van Travander. Vanuit onze missie let's travel and wander zijn wij altijd op zoek naar ongerepte, authentieke plekjes en nieuwe ervaringen. Op Travander delen wij al onze persoonlijke reisverhalen, fijne herinneringen en handige reistips.

Volg ons ook online voor je dagelijkse dosis reisinspiratie!

Volg ons op social media

Recente blogposts