Inhoud

Pasen in Rotterdam 2023: de leukste deals en arrangementen

Nog heel even en dan is het weer Pasen. Hoe deze dagen worden ingevuld is voor iedereen anders, maar vaak staat lekker eten en gezelligheid centraal. Een lekker ontbijtje, uitgebreide paasbrunch en al weken van te voren schappen vol chocolade-eitjes bij de supermarkt, wij zijn er dol op! Ook de horeca in Rotterdam speelt dit jaar weer in op Pasen met allerlei leuke arrangementen. We delen daarom ook maar al te graag de lekkerste deals in Rotterdam met jou. Met deze smakelijke acties en to do’s in Rotterdam maak je er geslaagde paasdagen van. 

De leukste deals: uitgebreid ontbijten en brunchen in Rotterdam

Kun jij ook niet wachten om uitgebreid te ontbijten tijdens Pasen? Of wat dacht je van een uitgebreide paasbrunch met verschillende hartige en zoete hapjes? Onderstaande Rotterdamse ondernemers bieden smaakvolle deals aan voor de lekkerste paasontbijtjes en paasbrunches. 

De leukste paasarrangementen in Rotterdam

Een uitgebreide high tea in Rotterdam 

Een high tea voor Pasen is net even wat anders dan de standaard brunch. In Rotterdam zijn er meerdere restaurants waar je heel lekker kunt high tea-en. In ons artikel ‘de leukste high tea spots in Rotterdam‘ ontdek je waar je moet zijn. 

Lekkers van de ambachtelijke patisserie 

Pasen is de ideale tijd voor zoutekauwen. Want wie aan Pasen denkt, denkt aan al die heerlijke chocolade. Rotterdam is rijk aan fijne patisserieën en banketbakkers. Zo maakten wij al eerder het overzicht met de lekkerste banketbakkers in Rotterdam. Met Pasen pakken veel banketbakkers extra uit! Dit zijn dan ook de ultieme deals tijdens Pasen: 

lekkers voor bij de koffie

Maak een paaswandeling door Rotterdam

Het fijne van Pasen is dat het midden in de lente valt. Na een lang en donker seizoen, is dit dan ook altijd het moment waar we naar uitkijken. Met een beetje geluk laat het zonnetje zich zien dit paasweekend. En dan de natuur die langzaam tot leven komt… Dat vraagt natuurlijk om een wandeling! Lekker naar buiten gaan en de lentegeur opsnuiven. In Rotterdam (en omgeving) zijn er meerdere fijne plekken voor wandelingen door de stad én in de natuur. 

nog meer inspiratie in rotterdam

Op zoek naar nog meer tips voor Rotterdam

Wij delen dagelijks onze leukste tips (uit en thuis!) voor Rotterdam en omgeving en en leuke tripjes in Nederland en buitenland. Volg ons op Instagram, Pinterest en Facebook voor een dosis inspiratie. 

Deel dit bericht:

Travander

Travander

Zoals onze slogan 'Let’s Travel and Wander' al doet vermoeden reizen wij graag van de gebaande paden. We delen op Travander dan ook al onze best bewaarde geheimen en onontdekte schatten in binnen- en buitenland. Denk aan reistips, persoonlijke reisverhalen en bestemmingen die je niet mag missen. Van ver weg tot dicht bij huis!

Meer Rotterdam? Laat je inspireren!