Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inhoud

Van het bijwonen van een magisch Candlelight Concert in de Laurenskerk tot  het genieten van gastronomische hoogstandjes tijdens de feestelijke Dinner Party in NY Basement. Deze editie van de Rotterdam Weekend Tips staat weer vol uiteenlopende tips. Wat zijn jouw plannen dit weekend? Laat je inspireren met deze tips voor 15, 16 en 17 maart!

Ontvang iedere week de weekend tips in je mailbox

Wil jij iedere week als eerste de nieuwste Rotterdam Weekend Tips in je mail ontvangen? Laat dan jouw e-mailadres hieronder achter! 

Weekend tip 1: Voel de magie van een Candlelight Concert in de Laurenskerk

Ben jij al bekend met de Candlelight concerten in de Laurenskerk? Zo niet, dan is het hoog tijd om hier meer over te weten! Candlelight-concerten brengen de magie van zintuigprikkelende live-muziekervaringen naar wonderbaarlijke locaties in Rotterdam, zoals aanstaande vrijdag 15 maart in de Laurenskerk. Geniet van bekende nummers zoals Sky Full of Stars, Clocks en Radioactive. Voel de magie van de muziek van Coldplay en Imagine Dragons onder de zachte gloed van kaarslicht in de Laurenskerk! 

De tickets kosten tussen de €37,50 en €51,50. Er is een concert op vrijdag 15 maart om 19:15 en 21:30 uur. Tickets koop je via de website van de Laurenskerk. 

Weekend tip 2: Laat je verrassen door De Cabaret Club in het Oude Luxor Theater 

Ben je klaar voor een avond vol lachen en verrassingen? Stap binnen bij De Cabaret Club en geniet van een theaterbeleving van getalenteerde cabaretiers! Op vrijdagavond 15 maart zie je in Het Oude Luxor Theater vier verschillende mini cabaretvoorstellingen voor de prijs van één. De avond brengt nieuwe gezichten en bekende namen op het podium, dus verwacht het onverwachte! De line-up blijft altijd een verrassing!

De Cabaret Club begint vrijdag 15 maart om 20:00 uur. Tickets kosten tussen de €14,75 en €29,50. Je koopt ze op de website van Het Luxor Theater

Weekend tip 3: Geniet van een feestelijke avond in NY Basement

De punt van de Kop van Zuid wordt al jaren gedomineerd door het iconische Hotel New York, maar wist jij al dat er in de kelder van het pand een waanzinnig restaurant schuilt? NY Basement is een plek waar je kunt genieten van gastronomische hoogstandjes en smakelijke cocktails. De plek voor een sfeervol avondje uit. 

Lijkt dit je leuk? Reserveer dan snel één van de laatste tafels in het restaurant voor de Friday Dinner Party op vrijdag 15 maart. Tijdens dit exclusieve evenement staat je een avond vol entertainment en 5-gangen fine dining te wachten. Hier wil je bij zijn!

Weekend tip 4: Best of Stand-Up

Zie je het wel zitten om een avond lang te schaterlachen? Dan moet jij eens bezoek brengen aan Comedy Club Haug. Het is dé plek in Rotterdam waar je van je stoel rolt van het lachen. Het beste talent zorgt hier voor een spetterende show waar jij met je vrienden nog lang over na praat. Zaterdagavond vind de Best of Stand-Up plaats van 18:00 tot 20:00 uur en er zijn nog tickets beschikbaar (€20,- per persoon).

Meer inspiratie voor een bezoek aan Rotterdam
Wij schrijven met veel passie over de leukste stad van Nederland: Rotterdam! Op ons blog vind je dan ook allerlei artikelen waaruit je inspiratie kunt opdoen voor een bezoek aan Rotterdam.

Deel dit bericht:

Picture of Travander

Travander

Zoals onze slogan 'Let’s Travel and Wander' al doet vermoeden reizen wij graag van de gebaande paden. We delen op Travander dan ook al onze best bewaarde geheimen en onontdekte schatten in binnen- en buitenland. Denk aan reistips, persoonlijke reisverhalen en bestemmingen die je niet mag missen. Van ver weg tot dicht bij huis!

Meer Rotterdam? Laat je inspireren!