Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inhoud

Rotterdam Weekend Tips: 16, 17 en 18 juni 2023

In de introductie van iedere Rotterdam Weekend Tips halen we vaak de weersverwachting aan, het is namelijk altijd handig om te weten wat je kunt verwachten. Maar dat we dit weekend weer van mega warme temperaturen uit kunnen gaan, dat staat al vast. We zoeken dan ook massaal de terras op (juist diegene met schaduw), trekken massaal naar de parken toe en al helemaal geliefd is het strand van Hoek van Holland. Zo handig dat je daar nu makkelijk en snel heen kunt reizen met de metro vanuit hartje Rotterdam!

Nog geen plannen voor het weekend of nog ruimte voor inspiratie? Dit zijn de leukste weekendtips voor 16, 17 en 18 juni!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil jij iedere week als eerste de nieuwste Rotterdam Weekend Tips in je mail ontvangen? Laat dan jouw e-mailadres hieronder achter! 

Weekend tip 1: Rotterdam Architectuur Maand

De Rotterdam Architectuur Maand is in volle gang en is na dit weekend pas op de helft. Heb jij al een kijkje genomen bij het drijvende festivalhart van het evenement bij de Maassilo? Hier vinden namelijk elke dag toffe events plaats, en je kunt er kijken bij de drie drijvende bakken!

We lichten ook in deze editie van de Rotterdam Weekend Tips weer een aantal toffe activiteiten uit:

Het volledige programma kun je terugvinden op de website van Rotterdam Architectuur Maand.

Weekend tip 2: Opening Eurobrouwers in de Glasfabriek

Op steenworp afstand van Rotterdam vind je het zeer leuke Schiedam, ook wel bekend als het Dutch Distillers District. Een stad die bekent staat om zijn jenever en gin, maar waar nu ook een eigen biermerk is ontstaan. In de Glasfabriek, een heel toffe en industriële locatie in Schiedam, opent dit weekend de nieuwe spot Eurobrouwers. Schuif dit weekend aan op het terras voor een verfrissend biertje, maar neem ook zeker een kijkje binnen in de brewpub en resto bar!

Weekend tip 3: Probeer het nieuwe plant based menu van Sugo

Begin deze week was onze blogger Tessa op pad om het nieuwe plant based menu van de hotspot Sugo te proeven. En geloof ons, dit smaakte naar meer. Het nieuwe plant based menu is opgebouwd uit een 3-gangenmenu, waarvan het hoofdgerecht bestaat uit een proeverij van verschillende pizzastukken. Yum!

Je kunt het nieuwe plant based menu van Sugo proberen op de locatie Westblaak. Tip: houdt onze Instragram in de gaten, binnenkort geven wij namen een plant based diner voor 2 weg!

Weekend tip 4: Tips voor Vaderdag

Deze zondag, 18 juni 2023, is het Vaderdag en dat is natuurlijk dé dag om je vader in het zonnetje te zetten. Je kunt in het centrum van Rotterdam genoeg leuke last minute cadeautjes scoren, mocht je het toevallig vergeten zijn. Maar je kunt je vader ook mee op pad nemen dit weekend, onder het mom van samen herinneringen maken. Een biertje drinken bij Eurobrouwers bijvoorbeeld, of doe inspiratie op uit dit artikel: 15 x de leukste uitjes in Nederland.

Jouw dagelijkse dosis reisinspiratie

Dagelijks de leukste tips voor Rotterdam en omgeving op je tijdlijn

Wil jij ook het fijne reisgevoel vasthouden? Wij delen dagelijks onze leukste tips voor Rotterdam en omgeving en en leuke tripjes in Nederland en buitenland. Volg ons op Instagram, Pinterest en Facebook voor een dosis reisinspiratie.

Deel dit bericht:

Picture of Travander

Travander

Zoals onze slogan 'Let’s Travel and Wander' al doet vermoeden reizen wij graag van de gebaande paden. We delen op Travander dan ook al onze best bewaarde geheimen en onontdekte schatten in binnen- en buitenland. Denk aan reistips, persoonlijke reisverhalen en bestemmingen die je niet mag missen. Van ver weg tot dicht bij huis!

Meer Rotterdam? Laat je inspireren!