Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inhoud

Rotterdam Weekend Tips kersteditie: 23, 24, 25 en 26 december 2022

De Rotterdam Weekend Tips zijn dit weekend een beetje anders dan normaal, want het is Kerstmis! Veel tips hoeven we dan ook niet te geven, want grote kans dat jij net als wij lekker aan het genieten bent van de gezelligheid met jouw dierbaren om je heen. En wat hoort daar bij? Natuurlijk héél veel lekkers en misschien zelfs wel cadeautjes. Daarom zijn deze Weekend Tips in een waar kerstjasje gehesen. Nog één keer delen we al onze tips om jouw last minute kerstinkopen te scoren! 

Weekend tip 1: Geniet van de heerlijke kerstdagen

Als het goed is zijn jouw kerstplannen al in kannen en kruiken. Maar het kan best zo zijn dat je nog op zoek bent naar dat ene cadeautje. In onze kerstlijstjes vind je alle leuke kerstdeals in Rotterdam. Zo kom je niet met lege handen aan bij het kerstdiner. Zo zijn er in Rotterdam tal van mooie boutique stores, maar scoor je bijvoorbeeld bij een aantal van de leuke patisseries in Rotterdam ook de mooiste en lekkerste kerstgebakjes! 

Weekend tip 2: Maak een fijne wandeling door één van de parken in Rotterdam

Tijdens de kerstdagen gaat er niets boven een fijne weekendwandeling. Even uitbuiken van al het lekkere eten, een frisse neus halen… In Rotterdam zijn er gelukkig meerdere parken waar het heerlijk is om een wandeling te maken. 

Zo is Het Park dat grenst aan de Euromast één van onze lievelingsplekken in Rotterdam. Wist je dat je naast Het Park een historische tuin kunt vinden? Verborgen achter oude 18-eeuwse stadspoort vind je de Historische Tuin Schoonoord. Maar ook Het Kralingse Bos is natuurlijk altijd een lekkere plek voor een lange wandeling. 

Weekend tip 3: Bezoek de Rotterdamse Oogstmarkt voor je laatste kerstinkopen

We noemden deze tip afgelopen week al, maar we delen hem gewoon nog een keertje! De Rotterdamse Oogst wordt op 24 december namelijk volledig in kerststijl. Je koopt op de versmarkt allerlei lekkere kerstspecialiteiten, maar je kunt er ook nog last minute cadeautjes scoren! 

Jouw dagelijkse dosis reisinspiratie

Dagelijks de leukste tips voor Rotterdam en omgeving op je tijdlijn

Wil jij ook het fijne reisgevoel vasthouden? Wij delen dagelijks onze leukste tips voor Rotterdam en omgeving en en leuke tripjes in Nederland en buitenland. Volg ons op Instagram, Pinterest en Facebook voor een dosis reisinspiratie. 

Deel dit bericht:

Picture of Travander

Travander

Zoals onze slogan 'Let’s Travel and Wander' al doet vermoeden reizen wij graag van de gebaande paden. We delen op Travander dan ook al onze best bewaarde geheimen en onontdekte schatten in binnen- en buitenland. Denk aan reistips, persoonlijke reisverhalen en bestemmingen die je niet mag missen. Van ver weg tot dicht bij huis!

Meer Rotterdam? Laat je inspireren!