Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inhoud

Weekend Tips Rotterdam: 25, 26 en 27 november 2022

Ondanks dat het koud en guur is buiten, staan we aan het begin van één van de gezelligste periodes van het jaar. Misschien heb jij stiekem zelfs al wel je kerstboom opgezet, puur omdat het voor zo’n warm sfeertje zorgt. Maar ook buitenshuis is er veel te beleven. Lekker een rondje schaatsen op de Schaatsbaan bijvoorbeeld. Nog geen plannen aankomend weekend? Laat je dan inspireren door onze Weekend Tips voor 25, 26 en 27 november 2022. 

Weekend tip 1: De Schaatsbaan gaat open! 

Aanstaande zaterdag 26 november opent de Schaatsbaan in Rotterdam weer haar deuren. Het ‘lekkerste’ ijs van Rotterdam en omgeving is weer klaar voor een nieuw seizoen. Je vindt er dit jaar natuurlijk weer de 400-meter lange regenboogbaan en de funbaan. Ook kun je er een lekker hapje en drankje doen met Hollandse en Indonesische gerechten van ‘de Toko’ in Rotterdam. 

Je betaalt doordeweeks €7,50 voor een kaartje en in het weekend en de vakantieperiode €8,50. Zorg ervoor dat je online een kaartje reserveert voordat je gaat schaatsen. 

Zin om te schaatsen, maar ook in een feestje? 

Deze zaterdag (26 november) kun je met de voetjes van de vloer, eh… schaatsbaan. Samen met Silent Rave organiseert de Schaatsbaan een silent disco op de funbaan. Van 19:00 tot 23:00 uur kan je schaatsen terwijl je geniet van de lekkerste deuntjes.

Tickets kosten €5,00 per stuk + €5,00 per koptelefoon. Scoor de tickets op de website van de Schaatsbaan

Een ander leuk feestje om in je agenda te noteren is Heineken Afterwork x Schaatsbaan. Heineken Afterwork is namelijk de borrel waar je kunt proosten op het einde van de werkdag. En dat op de Schaatsbaan én met een ijskoude Heineken. Wat wil je nog meer? 

Je kunt je aanmelden voor Heineken Afterwork x Schaatsbaan via de website van Heineken Afterwork. Deze editie vindt plaats op donderdag 1 december 2022 van 17:00 tot 23:00 uur. 

Weekend tip 2: Kerst in Rotterdam

Kerst komt steeds dichterbij en dat zien we dan ook aan alles om ons heen. Heb jij bijvoorbeeld al de kerstboom gespot in de Koopgoot? En wat dacht je van de reusachtige blauwe teddybeer op Rotterdam Centraal? Wij zijn dol op al die lichtjes en gezelligheid en zoeken dan ook maar wat graag de kerstsferen op! 

Ieder jaar schrijven we dan ook een artikel met alles rondom kerst in Rotterdam. Van leuke kerstmarkten tot aan de lekkerste kerstarrangementen en winkels met mooie kerstdecoratie en cadeaus. 

hotspot alert!

JAQ Rotterdam

We hebben al eens vaker over JAQ gesproken in onze weekend tips, want het is één van de leukste hotspots in Rotterdam voor een lekker hapje en drankje. Vooral de cocktails zijn hier hemels. Afgelopen week mochten wij alvast het kerstmenu voorproeven en wat was dit een feestje! Benieuwd naar wat je kan verwachten van het kerstdiner bij JAQ? Bekijk dan snel onze reels op Instagram

Weekend tip 3: Byewaste pop-up in Rotterdam Centrum 

Van 23 tot en met 27 november 2022 opent Byewaste een pop-up in Rotterdam Centrum. Ken jij Byewaste nog niet? Zijn staan voor het motto #NoTimeToWaste en zetten zich met hun app en de pop-up store in voor een schonere en duurzamere toekomst. 

Rotterdammers kunnen langskomen om al hun spullen een nieuw leven te geven. Denk hierbij aan kleding, elektronica, speelgoed en boeken. Byewaste zorgt ervoor dat je spullen een goed nieuw huis krijgen en verkleint hiermee de afvalberg. Bij het inleveren van je spullen in de pop-up store maak je kans op een paar sneakers van WEAR! Ook krijg je leuke extraatjes, zoals kortingsvouchers voor Boekenbalie en de Swapshop en een gratis bakje koffie in Rotterdam Centrum.

De Byewaste Pop-Up Store is te vinden in de Koopgoot, Beurstraverse 170, Rotterdam. 

Get your tickets!

Ga op retraite op eiland Tiengemeten 

Wil je even ontsnappen aan alle dagelijkse ruis en tot rust komen? Dan wil je bij dit evenement zijn! Op 10 december organiseert TinyParks het Tiny Buddha One Day Retreat. Dit is een retraite op het natuureiland Tiengemeten, op 30 minuten van Rotterdam. Op deze dag zullen er diverse workshops worden gegeven, zoals cacao, ademwerk en soundhealing. Zweverig? Absoluut niet! De trainers weten als geen ander om ontspanning te combineren met gezelligheid. Het is gegarandeerd een dag vol verwondering en inzicht.

De Tiny Buddha retraite vindt plaats op 10 december 2022 van 10:00 tot 20:00 uur. Tickets zijn te bestellen voor €111,00 per persoon. Dit is inclusief een heerlijke lunch, drankjes en diner. Er worden in totaal 40 tickets aangeboden. 

Jouw dagelijkse dosis reisinspiratie

Dagelijks de leukste tips voor Rotterdam en omgeving op je tijdlijn

Wil jij ook het fijne reisgevoel vasthouden? Wij delen dagelijks onze leukste tips voor Rotterdam en omgeving en en leuke tripjes in Nederland en buitenland. Volg ons op Instagram, Pinterest en Facebook voor een dosis reisinspiratie. 

Deel dit bericht:

Picture of Travander

Travander

Zoals onze slogan 'Let’s Travel and Wander' al doet vermoeden reizen wij graag van de gebaande paden. We delen op Travander dan ook al onze best bewaarde geheimen en onontdekte schatten in binnen- en buitenland. Denk aan reistips, persoonlijke reisverhalen en bestemmingen die je niet mag missen. Van ver weg tot dicht bij huis!

Meer Rotterdam? Laat je inspireren!