Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inhoud

Het is weer zover, het allerleukste feestje van het jaar staat weer voor de deur. Koningsdag! Waarschijnlijk heb jij allang plannen gemaakt voor aanstaande zaterdag, maar voor de late beslissers en twijfelaars hebben we toch een lijstje gemaakt met leuke feestjes en activiteiten die er te vinden zijn in de stad. En natuurlijk hebben we nog meer tips voor de rest van het weekend van 26, 27 en 28 april! Enjoy! 

Ontvang iedere week de weekend tips in je mailbox

Wil jij iedere week als eerste de nieuwste Rotterdam Weekend Tips in je mail ontvangen? Laat dan jouw e-mailadres hieronder achter! 

Weekend tip 1: Koningsdag!

Waar ben jij te vinden met Koningsdag? Ga jij naar een festival? Of vier jij een feestje met vrienden thuis? Wat je ook gaat doen, in heel Rotterdam is het één en al gezelligheid! En voor wie nog twijfelt, hierbij een lijstje met een aantal leuke feestjes én de plekken waar je de lekkerste Oranje tompoucen scoort. 

Hier haal je de lekkerste Oranje tompoucen voor Koningsdag

  • Banketbakkerij van Beek & Speckers (Op de Meent, Slinge en Karel Doormanstraat)
  • Hotel New York (bestel van tevoren online, want deze zijn populair!)
  • Bas Bakt (in een zijstraat van de Witte de Withstraat) 
  • Aap Noot Brood (in Schiemond)
  • Jan Bussing (Van Vollenhovenstraat)
  • Urban Bakery (in de Hofbogen)
  • Jordy’s Bakery (Vlietlaan en Noordplein)
  • Banketbakkerij B.J. Carlier (in Kralingen)

Weekend tip 2: Moving Out Party – MULTI-AVOND in TENT 

TENT, het platform voor hedendaagse kunst in het centrum van Rotterdam, gaat verhuizen. Na 25 jaar op de Witte de Withstraat te zijn gevestigd, is het tijd om afscheid te nemen. Daarom organiseert TENT een waardig verhuisfeest! 

Kom op vrijdag 26 april naar het allerlaatste wervelende, meeslepende, zinderende, tumultueuze afscheidsprogramma. Een MULTI-AVOND gevuld met verstillende muziek, uiteenlopende performances en installaties, opzwepende DJ-sets en frisse drankjes.

De MULTI-AVOND duurt van 18:00 tot 23:00 uur. Er is gratis toegang. Geen reservering nodig, maar kom op tijd om teleurstelling te voorkomen.

Koningsdag!

Bekijk alle feestjes op Uitagenda
  •  

MULTI-AVOND in TENT

Moving Out Party
  •  

Weekend tip 3: New hotspot in town – Cece Bar Urbana 

Het échte vakantiegevoel, dat krijg je bij Cece Bar Urbana. De nieuwe hotspot aan het Hofplein doet Zuid-Europees aan, maar dan tussen de Rotterdamse gebouwen. Bij Cece Bar Urbana draait het om gezellig borrelen. 

Op de menukaart van Cece Bar kom je ingrediënten van bekende Rotterdamse ondernemers tegen, zoals brood van de Marokkaanse bakkerij FES, koffiebonen van Harvest Coffee en kaas en andere delicatessen voor de borrelplank van Kaas aan de Maas. 

Cece Bar Urbana is zeven dagen per week van 8.00 tot 20.00 uur open. Op vrijdag en zaterdag kun je tot 23.00 uur blijven borrelen. 

Meer inspiratie voor een bezoek aan Rotterdam
Wij schrijven met veel passie over de leukste stad van Nederland: Rotterdam! Op ons blog vind je dan ook allerlei artikelen waaruit je inspiratie kunt opdoen voor een bezoek aan Rotterdam.

Deel dit bericht:

Picture of Travander

Travander

Zoals onze slogan 'Let’s Travel and Wander' al doet vermoeden reizen wij graag van de gebaande paden. We delen op Travander dan ook al onze best bewaarde geheimen en onontdekte schatten in binnen- en buitenland. Denk aan reistips, persoonlijke reisverhalen en bestemmingen die je niet mag missen. Van ver weg tot dicht bij huis!

Meer Rotterdam? Laat je inspireren!