Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inhoud

Weekend Tips Rotterdam: 26, 27 en 28 augustus 2022

De zomervakantie is officieel voorbij maar dat betekent niet dat we in het weekend geen leuke zomerse festiviteiten kunnen plannen. Want ben je nog een beetje op zoek naar het ultieme vakantiegevoel, dan kunnen we je aanraden om er dit weekend lekker op uit te gaan. Misschien vind je het leuk om te gaan borrelen op één van de vele terrassen in Rotterdam, maar misschien heb je meer behoefte aan een dagje uit? Hoe dan ook, met de onderstaande tips voor 26, 27 en 28 augustus beleef jij zeker het vakantiegevoel in Rotterdam!

Weekend tip 1: Thai Mama

Wil je je dit weekend wanen in Thaise sferen? Dan kunnen we je maar één ding tippen en dat is naar de nieuwe hotspot Thai Mama gaan. Je vindt Thai Mama op de Mauritsweg, lekker centraal in de stad, en je proeft hier de echte authentieke Thaise keuken. Van street food gerechten tot de o zo smakelijke mango sticky rice, ze hebben het allemaal. Do we need to say more?

Weekend tip 2: Fever Tree cocktailbar A La Plancha 

Wellicht dat je het afgelopen weekend op onze Instagram stories voorbij hebt zien komen, maar wij zaten heerlijk te genieten van een lekkere cocktail en verse vis op het terras van A La Plancha. Deze mooie plek aan de Maas is één van onze favorieten in de zomermaanden. Deze vrijdag, 26 augustus, staat bij A La Plancha in het teken van de Fever Tree cocktailbar. Iedereen is natuurlijk bekend met dit lekkere drankje dat wordt gemixt met gin tot een verfrissende cocktail. Dus heb je dit weekend zin in cocktails? Dan weet je dat je bij A La Plancha op het juiste adres bent!

Hotspot alert

Sunny Side Terrace

Op de kop van de Kaap is het in het weekend altijd genieten op het Sunny Side Terrace van de ss Rotterdam. Een verborgen parel die niet iedereen kent, maar een mooi plekje om de adembenemende skyline van Rotterdam in je op te nemen. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Speciaal voor de zomermaanden is er het Sunny Side Terrace – Summer Edition. En geloof ons, het is er mega gezellig. Een plek voor jong en oud. Dit weekend weten we zeker dat je hier nog heerlijk kunt vertoeven in het zonnetje. Dus hop erheen want de laatste dag, zondag 4 september, nadert veel te snel.

Weekend tip 3: Tapt Festival

Bier proeven en drinken, lekker eten, spelletjes spelen, dansen, relaxen en nieuwe vrienden maken. Dat is een correcte omschrijving van het Tapt Festival in Rotterdam. Het festival dat je op 26 en 27 augustus op het Heemraadsplein wilt meepakken. De plek waar een echte bierliefhebber zijn hart kan ophalen dit weekend!

De laatste tickets zijn nog verkrijgbaar. Ga je met een groep van meer dan 5? Dan krijg je 10% korting op een groepsticket. Tickets zijn te koop op de website van het Tapt Festival.

Weekend tip 4: Culinesse

We hebben er met zijn allen even op moeten wachten, maar dit weekend vind de jubileumeditie plaats van Culinesse. Op dit culinaire muziekfestival kun je ronduit genieten van culinaire hapjes en sfeervolle muziekoptredens. Een reeks aan bekende artiesten zetten gedurende drie dagen de Zevenhuizerplas op zijn kop. Bekijk het volledige programma van Culinesse voor de leukste optredens en bemachtig nog een kaartje via TicketSwap!

Jouw dagelijkse dosis reisinspiratie

Dagelijks de leukste tips voor Rotterdam en omgeving op je tijdlijn

Wil jij ook het fijne reisgevoel vasthouden? Wij delen dagelijks onze leukste tips voor Rotterdam en omgeving en en leuke tripjes in Nederland en buitenland. Volg ons op Instagram, Pinterest en Facebook voor een dosis reisinspiratie. 

Deel dit bericht:

Picture of Travander

Travander

Zoals onze slogan 'Let’s Travel and Wander' al doet vermoeden reizen wij graag van de gebaande paden. We delen op Travander dan ook al onze best bewaarde geheimen en onontdekte schatten in binnen- en buitenland. Denk aan reistips, persoonlijke reisverhalen en bestemmingen die je niet mag missen. Van ver weg tot dicht bij huis!

Meer Rotterdam? Laat je inspireren!