Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inhoud

Heb jij al plannen voor het weekend van 26, 27 en 28 januari? Laat je hoe dan ook inspireren door de leukste nieuwtjes en tips voor een gezellig weekend in Rotterdam. Van een nieuwe hotspot tot een culturele filmvoorstelling, én een avondje voordelig uit eten. Het komt allemaal terug in deze editie van de Rotterdam Weekend Tips!

Ontvang iedere week de weekend tips in je mailbox

Wil jij iedere week als eerste de nieuwste Rotterdam Weekend Tips in je mail ontvangen? Laat dan jouw e-mailadres hieronder achter! 

Weekend tip 1: Proef de gerechten van het Leo’s Menu bij Café Van Zanten

Uit eten gaan met vrienden hoeft niet altijd uitbundig en duur te zijn, het gaat meer om de gezelligheid en het samenzijn. En als het daarop aankomt dan is er één plek in Rotterdam waar je altijd terecht kunt en dat is natuurlijk bij Café Van Zanten. Een typische Rotterdamse hotspot waar de sfeer altijd top is. En weet je wat deze spot nu extra leuk maakt om te bezoeken? De reden is dat er ‘tering goedkope gerechten vanaf €9,50’ kunt bestellen. Het zogenoemde Leo’s Menu is ontzettend goed betaalbaar en bestaat uit 7 smakelijke gerechten. Wij probeerde de stampot zuurkool en Belgisch stoofvlees, en kunnen je vertellen dat dit heel lekker was!

Lees ook: Goedkoop uit eten in Rotterdam: <10 euro per persoon
Betaalbaar uit eten in Rotterdam? Dat doe je bij deze hotspots!

Weekend tip 2: Bezoek het International Film Festival Rotterdam 2024

In de voorgaande edities van de Rotterdam Weekend Tips hebben we het International Film Festival ook al als tip gegeven, we kunnen er gewoonweg niet omheen. Dit event in Rotterdam is groots en ontzettend leuk om heen te gaan. En aangezien IFFR op 25 januari 2024 officieel van start gaat kan deze ook nu niet missen als weekendtip. Ben je benieuwd welke films er allemaal worden afgespeeld tijdens IFFR? Neem dan snel een kijkje op de website en boek jouw tickets!

Weekend tip 3: Ontbijt, lunch, borrel of diner bij restaurant Erasmus op de Coolsingel

Is het je al opgevallen dat er naast het VVV-Rotterdam een nieuw Café-Restaurant is geopend? Sinds december 2023 vind je hier een all-day restaurant, genaamd Erasmus, waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Dit is absoluut een nieuw favoriet plekje in hartje Rotterdam voor ons. Waarom? Omdat ze er ook een aparte kiosk hebben voor koffie to-go!  

Weekend tip 4: Voordelig overnachten in hartje Rotterdam

Het begin van het nieuwe jaar is het perfecte moment om een moodboard te maken. Wat zijn je verwachtingen en doelen van 2024? Een belangrijk doel voor ons is om alles wat je in Rotterdam kunt doen en beleven nog beter uit te lichten op ons blog. En daarbij hopen we niet-Rotterdammers te inspireren om een weekendje naar onze mooie Maasstad te komen. Daarom delen we graag ons nieuwste artikel: Voordelig overnachten in Rotterdam: hotels onder de 50 euro per nacht.

Meer inspiratie voor een bezoek aan Rotterdam
Wij schrijven met veel passie over de leukste stad van Nederland: Rotterdam! Op ons blog vind je dan ook allerlei artikelen waaruit je inspiratie kunt opdoen voor een bezoek aan Rotterdam.

Deel dit bericht:

Picture of Travander

Travander

Zoals onze slogan 'Let’s Travel and Wander' al doet vermoeden reizen wij graag van de gebaande paden. We delen op Travander dan ook al onze best bewaarde geheimen en onontdekte schatten in binnen- en buitenland. Denk aan reistips, persoonlijke reisverhalen en bestemmingen die je niet mag missen. Van ver weg tot dicht bij huis!

Meer Rotterdam? Laat je inspireren!