Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inhoud

Het is tijd om te griezelen, want Halloween staat voor de deur! Ook Rotterdam zit vol verhalen en er vinden dan ook meerdere leuke Halloween-evenementen plaats in de stad. Het echte Halloween feest is misschien pas op dinsdag 31 oktober, maar de leukste feestjes en activiteiten worden georganiseerd in het weekend. Niet zo’n fan van Halloween? Dan hebben we natuurlijk ook andere leuke tips voor jou. Dit zijn de weekendtips voor 27, 28 en 29 oktober 2023. 

Ontvang iedere week de weekend tips in je mailbox

Wil jij iedere week als eerste de nieuwste Rotterdam Weekend Tips in je mail ontvangen? Laat dan jouw e-mailadres hieronder achter! 

Weekend tip 1: Vier Halloween in Rotterdam

Aanstaande dinsdag 31 oktober is het Halloween. In de Verenigde Staten is deze griezelige dag al jarenlang een bekend fenomeen, maar ook in Nederland wordt het steeds populairder. Bij vrijwel alle discotheken in Rotterdam zijn er in het weekend dan ook Halloween party’s. Dit zijn de leukste evenementen op vrijdag en zaterdag:

Weekend tip 2: Schrijf je in voor de Motel a Miio pop-up sale op 3 en 4 november 

Houd jij ook zo van handgemaakte keramiek en leuke tafelgerei? Dan wil je naar de pop-up sale van Motel a Miio op 3 en 4 november in Rotterdam. Dit is dus nog niet een weekendtip voor dit weekend, maar aangezien je een plekje moet reserveren, willen we deze wel alvast met je tippen. Tijdens de pop-up sale van Motel a Miio scoor je de leukste in Portugal gemaakte keramieken borden, kopjes, vazen en nog veel meer met kortingen tot wel 70%. 

Je vindt de Motel a Miio pop-up sale op vrijdag 3 (10:00 tot 19:00 uur) en zaterdag 4 november 2023 (10:00 tot 16:00 uur) op de Huidenclub Pelgrimsstraat 5C in Rotterdam. Inschrijven doe je via deze link. 

Weekend tip 3: Drink wijntjes bij RYPP Wijnfestival

Met een goed glas wijn in de hand het weekend vieren in Rotterdam? Dat kan! Op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober kun je terecht op RYPP Wijnfestival. In de monumentale voormalige elektriciteitscentrale de Schiecentrale geniet je van verrukkelijke wijnen en culinaire verwennerij. 

Op RYPP Wijnfestival staan kwaliteitswijnen centraal, van Europese klassiekers tot onbekende druiven of landen. Van bubbels tot natuurwijn en van sherry tot aan wijncocktails. Met meer dan 200 open wijnen is er genoeg te ontdekken. Meteen je wijnkennis vergroten? Laat je dan verrassen met een originele proeverij of masterclass in het Proefpaviljoen, te vinden in de vroegere machinekamer.

Het RYPP Wijnfestival vindt plaats in de Schiecentrale aan de Lloydstraat 5, 3024 EA Rotterdam. Tickets zijn te koop via de website

Weekend tip 4: Ga naar de Grote Schijn (laatste kans!)

Je hebt nog één weekend de kans om naar de Grote Schijn te gaan in het Kralingse Bos. Wij waren er afgelopen week en het was zeker de moeite waard. Je wordt echt meegenomen door de muziek en de lichten en waant je dan ook in een magisch sprookje. 

Tickets voor dit weekend koop je op de website van de Grote Schijn

Meer inspiratie voor een bezoek aan Rotterdam
Wij schrijven met veel passie over de leukste stad van Nederland: Rotterdam! Op ons blog vind je dan ook allerlei artikelen waaruit je inspiratie kunt opdoen voor een bezoek aan Rotterdam.

Deel dit bericht:

Picture of Travander

Travander

Zoals onze slogan 'Let’s Travel and Wander' al doet vermoeden reizen wij graag van de gebaande paden. We delen op Travander dan ook al onze best bewaarde geheimen en onontdekte schatten in binnen- en buitenland. Denk aan reistips, persoonlijke reisverhalen en bestemmingen die je niet mag missen. Van ver weg tot dicht bij huis!

Meer Rotterdam? Laat je inspireren!