Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Inhoud

Weekend Tips Rotterdam: 28, 29 en 30 oktober 2022

We kunnen deze Rotterdam Weekend Tips niet anders beginnen dan met het aanhalen van de gekke maar toch fijne warmere temperaturen afgelopen week. Zo eind oktober is het toch best gek. Ook dit weekend is het nog genieten van de warmere temperaturen. Dit is dan ook een goede reden om er weer lekker op uit te trekken en de stad te verkennen. Houd wel rekening met extra drukte in de stad, want het is het laatste weekend van de herfstvakantie van Midden-Nederland. Hierbij de leukste tips voor een gezellig weekend in Rotterdam!

Weekend tip 1: Tips voor het laatste weekend herfstvakantie in Rotterdam

Om alles uit dit laatste weekend van de herfstvakantie te halen hebben we de leukste tips voor je verzameld in het artikel tips voor tijdens de herfstvakantie in Rotterdam. Naast de reguliere weekend tips kun je hier dus extra tips vinden!

Weekend tip 2: Halloween in Rotterdam

Officieel is het pas maandag 31 oktober Halloween maar deze traditionele feestdag kun je dit weekend al uitbundig vieren in Rotterdam. Leuke feestjes waar je dit weekend griezelig verkleed naar toe kunt gaan zijn: 
 

hotspot alert!

Supafood

Voor lekker en gezond eten kun je nu ook terecht bij Supafood in Rotterdam. Een nieuwe hotspot die begin deze maand zijn deuren opende. De gerechten die je hier kunt bestellen zijn enorm gevarieerd, maar allemaal gezond. Stel hier je eigen bowl (warm of koud) samen met alleen maar natuurlijke producten. Het meest bijzondere aan Supafood is dat je hier een bowl kunt bestellen met blauwe rijst. Heb je dat ooit eerder gezien, laat staan geproefd? Wij zijn in ieder geval reuze benieuwd en gaan hier heel binnenkort zeker een bowl scoren als lunch!

Weekend tip 3: Sneakerness in Rotterdam

Zocht je nog naar een reden om dit weekend je collectie schoenen uit te breiden met nieuwe sneakers? Dan hebben we die voor je gevonden. Op zaterdag 29 en zondag 30 oktober vindt namelijk Sneakerness plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Sneakerness is de grootste schoenenbeurs van Europa en dus een waar schoenenwalhalla. 

Om de beurs te kunnen betreden moet je in het bezit zijn van een ticket. Deze kun je online op de website van Sneakerness kopen. Entreeprijzen variëren tussen de €18 en €9 (afhankelijk van data en tijdstip). Op de beurs zijn er leuke dingen te ondernemen zoals een bezoekje aan de nail bar of het games corner. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden tot een hapje en een drankje.

Weekend tip 4: Vintage Kilo Sale

Europa’s grootste Vintage Kilo Sale strijkt weer neer in Rotterdam dit weekend. Dit is de beurs waar duurzaam shoppen centraal staat en je kunt er ongelooflijk mooie items scoren. Op de beurs worden ook lokale ondernemers gepromoot, iets waar wij erg gelukkig van worden. Heb je nog kleding waar je vanaf wilt? Breng ze dan bij de Give Back Bar en ontvang 15% korting op jouw nieuwe aankopen op de Vintage Kilo Sale beurs.

Vintage Kilo Sale vindt plaats op zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:00 uur in de Schiecentrale in Rotterdam. Om naar binnen te kunnen dien je online een ticket te kopen waarbij je een tijdstip moet aanvinken. Klik hier voor een ticket.

Jouw dagelijkse dosis reisinspiratie

Dagelijks de leukste tips voor Rotterdam en omgeving op je tijdlijn

Wil jij ook het fijne reisgevoel vasthouden? Wij delen dagelijks onze leukste tips voor Rotterdam en omgeving en en leuke tripjes in Nederland en buitenland. Volg ons op Instagram, Pinterest en Facebook voor een dosis reisinspiratie. 

Deel dit bericht:

Foto van Travander

Travander

Zoals onze slogan 'Let’s Travel and Wander' al doet vermoeden reizen wij graag van de gebaande paden. We delen op Travander dan ook al onze best bewaarde geheimen en onontdekte schatten in binnen- en buitenland. Denk aan reistips, persoonlijke reisverhalen en bestemmingen die je niet mag missen. Van ver weg tot dicht bij huis!

Meer Rotterdam? Laat je inspireren!