Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inhoud

De rubriek Rotterdam Weekend Tips staat elke week weer vol met de leukste en meest inspirerende tips voor het weekend. Van het ontdekken van nieuwe hotspots tot het spelen van nieuwe spellen. We zijn van alle markten thuis. Benieuwd naar wat we dit weekend voor je verzameld hebben? Dit zijn onze tips voor 29, 30 september en 1 oktober.

Ontvang iedere week de weekend tips in je mailbox

Wil jij iedere week als eerste de nieuwste Rotterdam Weekend Tips in je mail ontvangen? Laat dan jouw e-mailadres hieronder achter! 

Weekend tip 1: Een drankje drinken bij 1nul8-Basement

Nieuwe hotspots in Rotterdam, wij worden er enorm enthousiast van. Dit keer lichten we graag de nieuwe cocktailbar én restaurant 1NUL8-Basement uit, want dit is een toppertje hoor. Je vindt deze nieuwe hotspot ondergronds. Het is dus een toffe ondergrondse bar met een behoorlijk frisse uitstraling. De eyecatcher van de hotspot is zonder twijfel de 3D-geprinte bar, maar ook de patrijs raampjes waardoor je het water ziet trekken de aandacht. 1NUL8-Basement is een plek waar je komt voor een lekkere lunch, een uitgebreid diner of voor een smakelijke cocktail. Het kan allemaal.

1NUL8-Basement is van woensdag tot en met zondag geopend van 17:00 tot 01:00 uur.

Weekend tip 2: Koop jouw ticket voor de nieuwe Cinema Culinair edities

Het is zover, Cinema Culinair strijkt weer neer in Rotterdam. En dit jaar hebben ze wederom een aantal verrassende films op het programma staan. Mocht je nog niet bekend zijn met het concept van Cinema Culinair, dan vertellen we je bij deze dat je zult eten wat je in de film ziet. Klinkt bijzonder, wat het ook is, maar daarnaast is het ook werkelijk waar fantastisch. Cinema Culinair een leuk avondje uit in Rotterdam, dus bekijk snel hier het filmprogramma.

Weekend tip 3: Daag je vrienden uit voor een potje duckpin bowlen

Heb jij ooit gehoord van duckpin bowlen? Wij tot voor kort in ieder geval niet. Duckpin bowlen is een versie van bowlen, maar dan net iets moeilijker. De baan is korter, de bowlingbal is kleiner, de pionnen zijn kleiner én staan ook nog eens verder uit elkaar. Een spare of een strike gooien is nog nooit zo lastig geweest. Het zal je niet verrassen dat je dit nieuwe spel kunt spelen in het Hollywood Event Center in Rotterdam. Ze hebben maar liefst 4 banen waar jij duckpin bowlen onder de knie kunt krijgen. Oh, een laatste leuke feitje: je gooit op kleurrijke en transformerende banen. Door middel van projecties ziet jouw duckpin bowlingbaan er elke keer anders uit!

De kosten voor één uur duckpin bowel zijn €34,- en je kunt het spel spelen met 2 tot 6 personen.

Weekend tip 4: Een avondje uit in Club Sahara

Het uitgaansleven in Rotterdam is weer wat leuker geworden met de komst van de nieuwe club Sahara. Je vindt Sahara in de kelder van Annabel, waar Transport eerst gevestigd zat. Muziekgenres die je kunt verwachten in de nieuwe nachtclub zijn soul, hiphop, r&b, reggae, afrobeats en house. Kortom, een nachtclub waar wij op aan het wachten waren!

Sahara is elke vrijdag en zaterdag geopend van 23:00 tot 04:00 uur. De club is 18+. Dit weekend staat onder andere Notes op het programma. Dat betekent maar één ding: dat wordt swingen.

Weekend tip 5: Ga naar het sluitingsfeestje van Weelde

Dit weekend is het closing weekend bij Weelde. Dat betekent dat je van vrijdag tot en met zondagochtend vroeg uit je dak kunt gaan. Weelde is een heel unieke en toffe locatie in Rotterdam. Van het sluitingsfeestje zijn dan ook hoge verwachtingen. De kaarten voor zaterdagoverdag zijn online al uitverkocht, maar tickets voor vrijdag- en zaterdagavond zijn nog beschikbaar. Je kunt jouw ticket via deze link kopen of kijk online op TicketSwap.

Meer inspiratie voor een bezoek aan Rotterdam
Wij schrijven met veel passie over de leukste stad van Nederland: Rotterdam! Op ons blog vind je dan ook allerlei artikelen waaruit je inspiratie kunt opdoen voor een bezoek aan Rotterdam.

Deel dit bericht:

Picture of Travander

Travander

Zoals onze slogan 'Let’s Travel and Wander' al doet vermoeden reizen wij graag van de gebaande paden. We delen op Travander dan ook al onze best bewaarde geheimen en onontdekte schatten in binnen- en buitenland. Denk aan reistips, persoonlijke reisverhalen en bestemmingen die je niet mag missen. Van ver weg tot dicht bij huis!

Meer Rotterdam? Laat je inspireren!