Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inhoud

Heb jij goede voornemens voor 2024? Wij wel, maar dat zal je ongetwijfeld niet verbazen. Want waar wij ons in 2024 op gaan focussen is op het delen van nog veel meer tips en inspiratie voor in Rotterdam. En daarmee hopen nog veel meer mensen te inspireren om te genieten van al het leuks dat onze stad te bieden heeft. Want of  je nu in Rotterdam woont en op zoek bent naar tips, of naar Rotterdam komt voor een gezellig weekendje weg, op Travander kun je altijd terecht voor het ontdekken van de leukste activiteiten en hotspots in Rotterdam. Maar voordat het zover is, wensen we je een heel fijne jaarwisseling en delen we hieronder voor de laatste keer in 2023 onze tips voor het weekend. En dat is natuurlijk een New Years Special!

Ontvang iedere week de weekend tips in je mailbox

Wil jij iedere week als eerste de nieuwste Rotterdam Weekend Tips in je mail ontvangen? Laat dan jouw e-mailadres hieronder achter! 

Weekend tip 1: Scoor de lekkerste oliebollen en appelbeignets

Er zijn natuurlijk een aantal lekkernijen die niet mogen missen tijdens de jaarwisseling, en dat zijn als je het aan ons vraagt: champagne, oliebollen en appelbeignets! Oh, en wellicht hoort daar dit jaar ook de onwijs populaire crompouce bij. Zorg er in ieder geval voor dat je op tijd al het lekkers in huis hebt, want het zal aardig druk worden bij de patisserie, bakker en oliebollenkraam. Weet je nog niet waar je de nieuwjaars lekkernijen gaat halen? Dit zijn onze favoriete adresjes in Rotterdam:

  1. Koekela

  2. Dudok

  3. Bussing 

  4. Banketbakkerij Van Beek & Specker

Weekend tip 2: Ga kijken bij één van de drie vuurwerkshows in Rotterdam

Het is altijd afwachten wat het weer met oud en nieuw gaat doen, maar we hopen dat de wind en de regen uitblijven zodat we om klokslag 00:00 uur één van de vuurwerkshows kunnen bewonderen in Rotterdam. Er zijn er dit jaar 3 te zien in Gemeente Rotterdam, waarvan de vuurwerkshow bij de Erasmusbrug natuurlijk het meest bekend is. De show is dit jaar geprogrammeerd op de muziek van Martin Garrix en het beloofd een mooi spektakel te worden. De beste plek om te gaan staan? Dat is bij de Boompjes of op de Holland Amerikakade.

De andere twee locaties zijn de Zevenhuizerplas in Nesselande en de Koningin Emmaboulevard in Hoek van Holland.

Weekend tip 3: De leukste feestjes met Oud & Nieuw

Je kunt de jaarwisseling natuurlijk vieren aan de voet van de Erasmusbrug, maar je kunt er ook voor kiezen dit samen met heel veel anderen te vieren in één van de gezellige clubs in Rotterdam. Er zijn ontzettend veel feestjes, maar de 5 leukste zijn (naar onze mening):

  1. BIRD – Love Affair
  2. Toffler NYE 2024
  3. TikTak New Year’s Eve – Maassilo
  4. Perron New Year’s Eve
  5. We All Love NYE Cruise

Let op: tickets gaan hard en sommige events zullen al zijn uitverkocht!

Meer inspiratie voor een bezoek aan Rotterdam
Wij schrijven met veel passie over de leukste stad van Nederland: Rotterdam! Op ons blog vind je dan ook allerlei artikelen waaruit je inspiratie kunt opdoen voor een bezoek aan Rotterdam.

Deel dit bericht:

Picture of Travander

Travander

Zoals onze slogan 'Let’s Travel and Wander' al doet vermoeden reizen wij graag van de gebaande paden. We delen op Travander dan ook al onze best bewaarde geheimen en onontdekte schatten in binnen- en buitenland. Denk aan reistips, persoonlijke reisverhalen en bestemmingen die je niet mag missen. Van ver weg tot dicht bij huis!

Meer Rotterdam? Laat je inspireren!