Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inhoud

Rotterdam Weekend Tips: 3, 4 en 5 maart 2023

Helaas loopt de voorjaarsvakantie dit weekend alweer op zijn eind, maar wij hopen natuurlijk dat je hebt kunnen genieten van wat extra vrije tijd of misschien wel van een heel fijne wintersportvakantie. Nu de normale dagelijkse werkzaamheden weer realiteit worden kijken we een beetje extra uit naar het weekend, noem het de post-vakantie dip. Vaak spreken we in het weekend af met vriendinnen, gaan we er gezellig op uit en ontdekken we weer leuke nieuwe hotspots die we uiteraard ook weer met jou delen!

Hierbij de leukste Rotterdam Weekend Tips voor 3, 4 en 5 maart. Happy weekend!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil jij iedere week als eerste de nieuwste Rotterdam Weekend Tips in je mail ontvangen? Laat dan jouw e-mailadres hieronder achter! 

Weekend tip 1: Museumnacht 010 in Rotterdam

Museumnacht 010 is een zeer geliefd cultureel event dat je deze zaterdagavond kunt bijwonen. Er zijn verschillende musea in de stad waar je bijzondere exposities kunt bewonderen en nieuwe mensen kunt ontmoeten. Museumnacht 010 vindt plaats op zaterdagavond 4 maart van 20:00 tot 01:00 uur. Houd er wel rekening mee dat je een kaartje moet kopen. Met het Museumnacht-polsbandje heb je toegang tot wel meer dan 30 musea en culturele instellingen. 

Neem vooral eens een kijkje op de website van Museumnacht 010. Je vindt hier het complete programma van het event. Om het makkelijk te maken hebben ze het programma ingedeeld aan de hand van types (de avonturier, de denker en de nachtvlinder), zo kun je dus snel achterhalen waar jij heen moet zaterdagavond.

Weekend tip 2: Record & CD Fair in Ahoy Rotterdam

Muziekliefhebbers opgelet, we hebben een heel leuke tip. Deze zaterdag, 4 maart 2023 van 10:00 tot 17:00 uur, vind de Record & CD Fair plaats in Ahoy Rotterdam. Het is de beurs waar gespecialiseerde standhouders uit heel Europa staan en hun mooiste en meest unieke elpees, singles, maxisingles en CD’s aanbieden. Er zijn maar liefst meer dan 100 kramen waar je kunt rondneuzen. De kans is dan ook zeer groot dat jij met een nieuwe aanwinst thuiskomt!

Klik hier voor meer informatie over de Record & CD Fair.

Hotspot alert

La Mozza

Als je ons vraagt waar je de lekkerste mozzarella in Rotterdam kunt proeven, dan zeggen we direct: La Mozza! Misschien dat je er al van op de hoogte was dat La Mozza ging verhuizen, maar wist je al dat de nieuwe vestiging geopend is? 

De nieuwe locatie van La Mozza vind je aan de Karel Doormanstraat. Niet alleen de vestiging is nieuw, maar ook het concept van La Mozza. Voorheen was deze Italiaanse hotspot vooral een borrelplek, maar nu is het meer een broodjeszaak geworden. De spot voor een smakelijke lunch! 

Weekend tip 3: Bezoek de kermis in het Spinozapark

De kermis, you either love it or you hate it. Hoe dan ook, we tippen je graag de kermis in het Spinozapark dat van donderdag 2 tot en met zondag 12 maart plaatsvindt. De plek voor jong en oud om zich te vermaken. Op de kermis vind je allerlei attracties, van een achtbaan tot een draaimolen. Voor ieder wat wils zeggen we dan maar. Tussen alle activiteiten door kun je gerust een pauze inlassen, er zijn namelijk ook genoeg stands aanwezig waar je iets lekkers kunt kopen. Een bezoek een de kermis is immers niet compleet zonder een suikerspin!

Save the date!

8 maart 2023 – Internationale Vrouwendag

Volgende week woensdag, 8 maart 2023, is het Internationale Vrouwendag. Een belangrijke dag die we graag uitlichten in onze Rotterdam Weekend Tips (ondanks dat het doordeweeks is). We schreven namelijk een informatief artikel over Internationale Vrouwendag. We halen niet alleen aan waar het deze dag om draait, maar ook wat je allemaal kunt doen. Zowel in Rotterdam als in provincie Zuid-Holland. Benieuwd naar onze tips? Die lees je hier: ‘Wat te doen op Internationale Vrouwendag in Zuid-Holland‘.

11 maart 2023 – Glory in het Topsportcentrum Rotterdam

Glory is hét internationale kickboxingevenement en op 11 maart 2023 kun jij de 84e editie bijwonen in het Topsportcentrum Rotterdam. In 2020 vond het evenement voor het laatst plaats in Rotterdam, maar het keert nu dus terug. Volgende week zaterdag staan lichtgewichtskampioen Tyjani Beztati en vederlichtkampioen Petchpanomrung Kiatmookao tegenover elkaar. Je kijkt er graag naar of niet, maar voor wie het leuk vindt om te zien: het belooft een waanzinnig gevecht te worden. Koop dus snel nog je kaartjes want de tickets gaan hard.

Op dit moment kun je online alleen nog tickets verkrijgen voor de zijtribunes Bleacher 1, 2 en 3. Koop hier je ticket!

Jouw dagelijkse dosis reisinspiratie

Dagelijks de leukste tips voor Rotterdam en omgeving op je tijdlijn

Wil jij ook het fijne reisgevoel vasthouden? Wij delen dagelijks onze leukste tips voor Rotterdam en omgeving en en leuke tripjes in Nederland en buitenland. Volg ons op Instagram, Pinterest en Facebook voor een dosis reisinspiratie. 

Deel dit bericht:

Picture of Travander

Travander

Zoals onze slogan 'Let’s Travel and Wander' al doet vermoeden reizen wij graag van de gebaande paden. We delen op Travander dan ook al onze best bewaarde geheimen en onontdekte schatten in binnen- en buitenland. Denk aan reistips, persoonlijke reisverhalen en bestemmingen die je niet mag missen. Van ver weg tot dicht bij huis!

Meer Rotterdam? Laat je inspireren!