Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rotterdam Weekend Tips

Ieder weekend nieuwe Rotterdam tips

Wat is er dit weekend te doen in Rotterdam? Dat ontdek je hier. Wij delen namelijk iedere week de nieuwste Rotterdam Weekend Tips. Van leuke nieuwe hotspots tot aan events en stadswandelingen in Rotterdam.

Tips van dit weekend

Er is altijd wat te doen in de bruisende stad Rotterdam. Trendy, nieuwe hotspots komen als paddenstoelen uit de grond. En ook qua evenementen en activiteiten is er ieder weekend wel iets te beleven in 010. Als trotse Rotterdammers volgen wij de ontwikkelingen in de stad op de voet. Natuurlijk omdat wij dol zijn op al het leuks en spannends dat de stad te bieden heeft, maar vooral om jou ieder weekend te voorzien van de leukste Rotterdam weekendtips!

Rotterdam weekend deals

Ontdek de wereld met #LetsTravelAndWander en laat je verrassen door de mooiste bestemmingen, pure reisinspiratie en een dagelijkse dosis aan bucketlist ideeën.

Dordrecht Maggezien augustus 2021 - Dordrecht Maggezien


Oud-Tio-studenten Lois en Naomi runnen succesvol reisplatform' - Hogeschool Tio

Insta Travel '75 Buitengewone Bestemmingen in Europa' - Kim van Weering

Tips van eerdere weekenden

Inspiratie

Elke week Nieuwe weekend tips in jouw mailbox

Wil jij iedere week de nieuwste Rotterdam Weekend Tips in je mail ontvangen? Laat dan je e-mailadres hieronder achter.

Meer tips voor het weekend in Rotterdam

Als locals in de bruisende stad Rotterdam ontdekken wij iedere week weer nieuwe adresjes. We hebben dan ook al heel wat plekken in Rotterdam ervaren. Van hippe bars tot aan charmante boetiekhotels, al onze persoonlijke ervaringen vind je terug op ons blog over Rotterdam.