Samenwerken Travander

Samenwerken

samenwerken met travander

De mooiste reisbelevingen creëer je niet alleen. Daarom werken wij graag samen met (reis)merken, verkeersbureaus en hospitality bedrijven die passen bij de doelgroep van Travander. Wij bereiken maandelijks duizenden avonturisten in Nederland en België met onze persoonlijke reisverhalen, reistips en nieuwe vondsten in binnen- en buitenland. Ook delen wij onze ervaringen vol enthousiasme met ruim 7.000 betrokken volgers op Instagram, Facebook en Pinterest. Gegarandeerd een zeer gericht reispubliek met een gezamenlijk interesse voor avontuur, reizen en fotografie.

Zij gingen jou voor

De gezichten achter travander

Ontmoet Lois en Naomi 

“Wat is jouw volgende bestemming?” Het was de eerste vraag die ter sprake kwam tijdens onze ontmoeting. Onze paden kruisten toen wij allebei begonnen aan onze studie toerisme (ITM, Hogeschool Tio). Een ideale keuze voor twee ultieme avonturiers die zo snel mogelijk aan de slag wilden gaan in de dynamische reisbranche. Al snel besloten wij om samen op stage te gaan naar Australië. En dit was pas het begin van vele avonturen die volgden. 

Ruim 8 jaar later is reizen en het ontdekken van nieuwe hotspots onze dagelijkse bezigheid. Wij bundelen onze krachten om zo onze vondsten in binnen- en buitenland op inspirerende wijze te delen met onze volgers. Lois is gespecialiseerd in fotografie en photoshop en is een organisator in hart en nieren. Naomi legt zich toe op het schrijven van pakkende content en zorgt voor doelgerichte marketing. 

Samen zorgen wij ervoor dat onze publicaties op Travander niet zomaar reisblogs zijn, maar een echt verhaal worden. Op Travander vertellen wij niet alleen over een mooi plekje dat wij ontdekt hebben. Nee, wij nemen onze volgers méé naar de bestemming. Mogen wij onze volgers ook op virtuele reis meenemen naar jouw mooie plekje? 

Samenwerken Travander media kit

Media Kit Travander

Wij brengen jouw merk op een creatieve manier onder de aandacht bij onze volgers. Wil jij samenwerken met Travander? Neem contact met ons op voor meer informatie of om onze media kit aan te vragen.

Ontdek de wereld met #LetsTravelAndWander en laat je verrassen door de mooiste bestemmingen, 
pure reisinspiratie en een dagelijkse dosis aan bucketlist ideeën.