Zoek
Sluit dit zoekvak.

Samenwerken Travander

Samenwerken

samenwerken met travander

De mooiste reisbelevingen creëer je niet alleen. Daarom werken wij samen met verkeersbureaus, (reis)merken en bedrijven in de hospitality branche die passen bij de doelgroep van Travander. Wij bereiken maandelijks duizenden avonturisten in Nederland en België met onze persoonlijke reisverhalen, reistips en nieuwe vondsten in binnen- en buitenland. Ook delen wij onze ervaringen vol enthousiasme met ruim 15.000 betrokken volgers op InstagramFacebookPinterest en TikTok. Gegarandeerd een zeer gericht reispubliek met een gezamenlijk interesse in cultuur, natuur en gastronomie.

Domburg strandhuisjes
oude haven rotterdam

Ons verhaal

“Waar gaat jouw volgende reis naartoe?” Het was de eerste vraag die ter sprake kwam tijdens onze ontmoeting. Onze paden kruisten toen wij allebei begonnen aan onze studie Internationaal Toeristisch Management (Hogeschool Tio). Een ideale keuze voor twee enthousiaste avonturiers met een ultieme passie voor reizen. Al snel besloten wij om samen op stage te gaan naar Australië. Dit was pas het begin van vele avonturen die volgden.

Tien jaar later is het ontdekken van nieuwe bestemmingen onze dagelijkse bezigheid. Wij bundelen onze krachten om onze vondsten op inspirerende wijze te delen met onze volgers. Lois is gespecialiseerd in fotografie en photoshop en is een organisator in hart en nieren. Naomi legt zich toe op het schrijven van pakkende content en zorgt voor doelgerichte marketing en storytelling.

Samen zorgen wij ervoor dat onze publicaties op Travander niet zomaar reisblogs zijn, maar een pakkend verhaal vertellen. Op Travander delen wij niet alleen over een mooi plekje dat wij ontdekt hebben. Nee, wij nemen onze lezers méé ernaartoe. Mogen wij onze volgers op virtuele reis meenemen naar jouw bestemming?

Eerdere samenwerkingen

Wat onze partners over ons zeggen

Travander in de media

Travander is genoemd in verschillende publicaties in de media. Wil je meer weten? Je vindt de artikelen waarin wij vermeld zijn hieronder:

Dordrecht Maggezien augustus 2021 - Dordrecht Maggezien


Oud-Tio-studenten Lois en Naomi runnen succesvol reisplatform' - Hogeschool Tio

Insta Travel '75 Buitengewone Bestemmingen in Europa' - Kim van Weering

Media Kit Travander

Media Kit Travander

Wij brengen jouw merk op een creatieve manier onder de aandacht bij onze volgers. Wil jij samenwerken met Travander? Neem contact met ons op voor meer informatie of om onze media kit aan te vragen.