Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inhoud

Kom je eigenlijk wel uit Rotterdam als je niet de skyline van de stad aan de muur hebt hangen? Dit is een vraag waar menig Rotterdammer een mening over heeft. Wij, als trotse bewoners van de mooiste stad van Nederland, pronken zeker met de skyline van Rotterdam aan onze muur. Een bekend type wanddecoratie is natuurlijk de poster met de stadsplattegrond van Rotterdam, maar ben je al bekend met de City Shapes houten skyline van Rotterdam? Een unieke muurdecoratie waarin de iconische gebouwen van de stad prachtig zijn gevormd!

De Rotterdam skyline van City Shapes

Een skyline wordt gedefinieerd als ‘het profiel van een stad met over het algemeen hoge gebouwen of andere stedelijke structuren’. Als we deze definitie gebruiken om de skyline van Rotterdam te bepalen dan zijn er aantal iconische gebouwen die direct te binnen schieten: de Erasmusbrug, De Rotterdam en natuurlijk de Kuip. 

Dat City Shapes oog heeft voor het creëren van de perfecte skyline is wel duidelijk. Want zeg nou zelf, heb je al eens eerder zo’n mooi gedetailleerde skyline van Rotterdam gezien? Wij niet. Het design van deze specifieke Rotterdamse skyline is een eigen ontwerp van City Shapes en hiermee dus heel uniek. Je kunt dit product in verschillende maten en materialen te bestellen. Gaat je voorkeur uit naar een skyline zonder tekst? Ook dit kan. Bij dit Rotterdamse bedrijf wordt alles op locatie tot in de puntjes zelf geregeld. Van design tot lasersnijden en verzending. En met de bijgeleverde instructie hangt jouw Rotterdam skyline binnen no-time aan de muur!

De maten van de houten skyline zijn van klein tot groot: 90cm, 130cm en 165cm. Qua materiaal kun je kiezen uit: populieren-, eiken- en notenhout of uit zwart-MDF. De skyline van Rotterdam is te koop vanaf €30,00. 

City Shapes biedt meer dan de houten skyline van Rotterdam

Is er een wereldstad waar jij jezelf wel ziet wonen? Een stad waar jij je hart aan verloren bent tijdens één van je reizen? Dan kan het niet anders dan dat jij graag deze plek terugziet in je interieur. 

City Shapes is ontstaan uit een passie voor design en reizen. Het kan dan ook niet anders dan dat het aanbod varieert van skylines tot stadskaarten van Nederlandse én buitenlandse steden, met als extra leuke optie: een houten wereldkaart voor aan de muur. 

houten wereldkaart cityshapes
Houten wereldkaart City Shapes

Choco Cities

Als je dan zo’n uniek design van de Rotterdamse skyline hebt, dan moet je er ook alles uit halen wat er uit te halen valt. Dat is waarschijnlijk ook de gedachtegang achter Choco Cities waarbij de skyline van Rotterdam is getransformeerd tot een Rotterdamse chocoladereep. Een heerlijk product om je vingers bij af te likken. 

Rotterdam is overigens niet het enige chocolade product, je kunt ook kiezen voor een eetbare choco-Kuip. Een product voor de echte Feyenoord-fan. Daarnaast zijn de skylines van steden als Breda, Utrecht en Amsterdam ook te koop in de vorm van een chocoladereep. 

Studio Qast

Aan creativiteit ontbreekt het niet bij de ondernemers van City Shapes. Sinds kort zijn ze namelijk online met Studio Qast. Ze bouwden zelf een configurator waarin je jouw droomkast volledig op maat kunt ontwerpen. Aan alle scenario’s is gedacht, van draaideur tot schuifdeur en van achterwand tot inbouwkast. Ben je klaar met het creëren jouw ontwerp? Dan krijg je direct een prijsindicatie te zien. Ideaal! 

Meer Rotterdam? Laat je inspireren

Deel dit bericht:

Picture of Travander

Travander

Zoals onze slogan 'Let’s Travel and Wander' al doet vermoeden reizen wij graag van de gebaande paden. We delen op Travander dan ook al onze best bewaarde geheimen en onontdekte schatten in binnen- en buitenland. Denk aan reistips, persoonlijke reisverhalen en bestemmingen die je niet mag missen. Van ver weg tot dicht bij huis!

Meer Rotterdam? Laat je inspireren!