Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Inhoud

Weekend Tips Rotterdam: 1, 2 en 3 oktober 2021

Nou, we kunnen wel stellen dat de herfst echt is begonnen. Wat een weer hè. Gelukkig kunnen wij nog even genieten van zon, zee en strand. Naomi was namelijk nog geen vier dagen terug van het altijd leuke Ibiza of ze vertrok alweer naar het Griekse eiland Kos. Iets met een vakantie inhaalslag maken. Maar daar blijft het niet bij, want ook Lois gaat aankomende twee weken genieten van het Griekse zonnetje. De aankomende tijd kunnen jullie dus een heleboel reisinspiratie verwachten!

Terug naar Rotterdam. Want voor iedereen die dit weekend een fijne tijd in Rotterdam wil beleven hebben wij uiteraard weer allerlei tips verzameld. Lees snel verder! Happy weekend!

Weekend tip 1: Peru on Tour in Rotterdam!

Het is ein-de-lijk weer zover: de reisbranche komt op gang en dat betekent dat je ook weer inspiratie kunt opdoen voor reizen buiten Europa. Europa is uiteraard prachtig en er valt nog mega veel te ontdekken, maar oh wat verlangen wij diep in ons hart naar verre reizen. Peru is één van de bestemmingen die hoog op onze bucket list staat. En om alvast in de stemming te komen kunnen we dit weekend genieten van Peru on Tour bij de Markthal en bij Rotterdam The Hague Airport. Een week lang rijdt de Peru on Tour truck door Nederland waarbij je je niet alleen kunt laten inspireren voor een rondreis door Peru, maar ook alvast kennis kunt maken met Peruaanse producten. Trekt Peru ook jouw interesse?

De truck is elke dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Een bezoek is gratis.

hotspot alert!

Op de Witte de Withstraat in Rotterdam vind je sinds deze zomer nieuwe hotspots, en om in de reissferen te blijven lichten we graag een bijzondere hotspot uit: SOJU. SOJU is een Koreaanse hotspots waar mensen vanuit heel Nederland speciaal voor naar Rotterdam komen. En dan met name voor de chimaek (gefrituurde kip met bier). Of durf jij het aan en kies je voor somaek (gefrituurde kip met gedistilleerde Koreaanse drank). Tip: reserveren doe je door naar het restaurant te bellen!

Weekend tip 2: Cocktailavond met Williams Cocktails

Afgelopen week maakten we onze dagelijkse wandeling langs de Veerhaven, maar maakten we deze extra groot door een rondje Witte de Withstraat mee te pakken. En ja hoor, weer een nieuwe spot ontdekt. Om de hoek bij Supermercado en naast de Bakkerswinkel vind je de winkel van Williams Cocktails. Nu vraag je je misschien af wat hier zo bijzonder aan is. De cocktails van Williams Cocktails zijn met perfectie en passie gemaakt en zijn verkrijgbaar in een blik. Ideaal voor een cocktailavond thuis, dat betekent namelijk geen gepruts in de keuken. 

Weekend tip 3: Feest in Rotterdam

Afgelopen weekend werd er goed feest gevierd in Rotterdam, niet zo gek ook want we hebben er lang op moeten wachten. Heerlijk dat het eindelijk weer kan. Weliswaar tot 00:00 uur voor de clubs, maar dat mag de pret voorlopig nog niet drukken. Ook dit weekend kunnen we weer met de voetjes van de vloer. Wat dacht je van een bezoekje brengen aan Toffler Festival op zaterdag 2 oktober? Of spaar jij je energie voor Pussy Lounge XXL op zaterdag 9 oktober?

for your information

Het is bijna net zo gek als dat de zakken pepernoten al in de schappen van de supermarkt liggen, maar vanaf 1 oktober 2021 mogen ook oliebollenkramen weer open. Nu moeten we eerlijk toegeven dat we het beide niet zo erg vinden (snoepkonten die we zijn). Maar het is wat vroeg dat we ons in september en begin oktober al bezig houden met sinterklaas en kerst. En om je dan maar gelijk te voorzien van een goede tip: de oliebollenkraam bij de Koopgoot, recht tegenover de Hema, dat is toch wel onze favoriet!

Jouw dagelijkse dosis reisinspiratie

Dagelijks de leukste tips voor Rotterdam en omgeving op je tijdlijn

Wil jij ook het fijne reisgevoel vasthouden? Wij delen dagelijks onze leukste tips (uit en thuis!) voor Rotterdam en omgeving en en leuke tripjes in Nederland en buitenland. Volg ons op Instagram, Pinterest en Facebook voor een dosis inspiratie. 

Deel dit bericht:

Foto van Travander

Travander

Zoals onze slogan 'Let’s Travel and Wander' al doet vermoeden reizen wij graag van de gebaande paden. We delen op Travander dan ook al onze best bewaarde geheimen en onontdekte schatten in binnen- en buitenland. Denk aan reistips, persoonlijke reisverhalen en bestemmingen die je niet mag missen. Van ver weg tot dicht bij huis!

Meer Rotterdam? Laat je inspireren!