Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inhoud

Weekend Tips Rotterdam: 11, 12 en 13 maart 2022

Terwijl wij deze Rotterdam Weekend Tips schrijven, vertoeven wij aan de andere kant van de wereld, namelijk in Peru! We zijn een rondreis aan het maken door dit verrassend mooie land en bezoeken een aantal van de bijzondere hoogtepunten, zoals één van de zeven wereldwonderen: Machu Picchu! Volg jij ons al op Instagram? Want daar delen wij al onze avonturen! Maar ook als jij gewoon lekker in Rotterdam bent, willen we je weer voorzien van leuke inspiratie. Hierbij dan ook weer de nieuwe Rotterdam Weekend Tips voor 11, 12 en 13 maart 2022! 

Weekend tip 1: Scoor een Rotterdampas 

Het nieuwe pasjaar van de Rotterdampas is weer begonnen. Met de Rotterdampas kun je allerlei uitjes doen in en rondom Rotterdam, zoals escape rooms, stadswandelingen, musea en boottochten. Maar je kunt bijvoorbeeld ook een (proef)les karate volgen en je profiteert van heel veel kortingen. Zo krijg je €25,- korting op de supermarktexpeditie van Safardia. En nu hoor ik je denken, supermarktexpeditie? Ja, dit is een ware safari door de supermarkt. Tijdens de supermarktexpeditie van Safardia leer je bewust boodschappen doen en laat je je niet langer verleiden door mooie etiketten en leuke slogans. Ook één van de nieuwste kunst experiences in Rotterdam, Remastered, is toegevoegd met een fijne korting van 25% op de entreeprijs. 

De Rotterdampas kost € 60,- per jaar. Het pasjaar loopt van 1 maart 2022 t/m 28 februari 2023.

Get your tickets

De Brewery Run komt weer naar Rotterdam!

Op 27 maart 2022 komt de Brewery Run weer naar Rotterdam. En laat dit nou net een onmisbaar feestje zijn voor iedereen die harder rent voor een lekker koud craft biertje dan een snelle tijd. Tijdens de Brewery Run ontdek je samen met je vrienden de mooiste plekken en het lekkerste bier uit de stad. De funrun begint bij de Stadshaven Brouwerij. Je kunt kiezen uit verschillende tempogroepen en afstanden, waardoor het voor heel de groep leuk is. 

De tickets voor de Brewery Run kosten €30,- per stuk en zijn te koop via deze link

Weekend tip 2: Sweet ‘n Salty bij Diego’s Burgers 

Hamburgerrestaurant Diego’s Burgers wordt op zondag 13 maart (en 3 april) omgetoverd tot een French Toast pop-uprestaurant: Sweet ’n Salty! Je kunt tijdens deze pop-up helemaal losgaan op zoete en hartige French toast. Dat noemen wij nog eens een brunch experience! Diego’s Burgers serveert vijf verschillende creaties, zoals de ‘S’mores on Toast’ met marshmallow, volkorenkoekjes en chocoladesaus en de ‘Chilli Cheese Cheetos’ met Flaming Hot Cheetos, geraspte kaas en saus van warme cheddarkaas. En ook aan lekkere drankjes is gedacht, want Sappi zorgt tijdens Sweet ’n Salty voor verse sapjes en mimosa’s!

Wil je graag een tafel bemachtigen tijdens Sweet ’n Salty? Reserveer dan een plekje via de website van Diego’s Burgers. Je moet een kleine aanbetaling doen van €5,- per persoon. Deze zal in mindering worden gebracht op je rekening.

Hotspot Alert!

Geniet van een biologisch buffet bij Spirit

Een hotspot die we je maar wat graag tippen is Spirit! Het concept van dit restaurant is onwijs leuk en verrassend. Het is namelijk een biologisch, vegetarisch en vegan buffet met seizoensgebonden producten. Bij Spirit mag je zelf opscheppen. Het buffet biedt keuze uit vijftig verschillende gerechten en je kunt terecht bij dit vegan walhalla voor ontbijt, lunch, diner en voor de patisserie. Spirit is te vinden in de Groene Passage op de hoek van de Mariniersweg en de Goudsesingel. Alle gerechten zijn eigenhandig klaargemaakt met respect voor mens, dier, milieu en de economie.

Spirit is geopend van maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 23:00 uur en op zondag van 09:00 tot 23:00 uur voor koffie en thee, drankjes en tussendoortjes. Tussen 08:00 en 11:00 uur is het ontbijtbuffet en lunchen en dineren kan tussen 11:00 en 22:00 uur.

Weekend tip 3: De Nachtmis bij Heilige Boontjes

Op zaterdag 12 maart wil je bij Heilige Boontjes zijn, want dan vindt de Nachtmis plaats. Om te vieren dat de horeca weer open is zonder restricties, is er een open editie georganiseerd met leuke optredens van De Barman, Kitzr en Chuck.

De Nachtmis begint om 20:00 uur en entree is gratis. 

Jouw dagelijkse dosis reisinspiratie

Dagelijks de leukste tips voor Rotterdam en omgeving op je tijdlijn

Wil jij ook het fijne reisgevoel vasthouden? Wij delen dagelijks onze leukste tips (uit en thuis!) voor Rotterdam en omgeving en en leuke tripjes in Nederland en buitenland. Volg ons op Instagram, Pinterest en Facebook voor een dosis inspiratie. 

Deel dit bericht:

Picture of Travander

Travander

Zoals onze slogan 'Let’s Travel and Wander' al doet vermoeden reizen wij graag van de gebaande paden. We delen op Travander dan ook al onze best bewaarde geheimen en onontdekte schatten in binnen- en buitenland. Denk aan reistips, persoonlijke reisverhalen en bestemmingen die je niet mag missen. Van ver weg tot dicht bij huis!

Meer Rotterdam? Laat je inspireren!