Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Weekend tips Rotterdam: 12-14 februari 2021

Inhoud

Weekend tips Rotterdam: 12, 13 en 14 februari 2021

De afgelopen week is Nederland veranderd in een schitterend winter wonderland en wat hebben we al genoten van het mooie winterlandschap in Rotterdam. Met de sneeuw knisperend onder onze voeten besloten we naar Het Park te gaan voor wat sneeuwpret. Sneeuwballen gooien, sneeuwengeltjes maken en opwarmen met een warme glühwein: het was heerlijk! Toen wij later deze week ook nog eens mochten overnachten bij het design hotel The James in Rotterdam waanden wij ons helemaal een beetje op een wintersportvakantie! Dat gevoel houden we graag nog even vast, dus hierbij een fijne dosis inspiratie met winterse Rotterdam weekend tips. 

Weekend tip 1: Ga schaatsen op natuurijs/ bij een ijsclub!

Begint het bij jou al te kriebelen? De zogenaamde ‘ijskriebels’ hebben we dan over, want het schaatsen op natuurijs is nu toch echt op een aantal plekken mogelijk! Wij zoeken dit weekend dan ook zeker onze schaatsen op om het avontuur aan te gaan. En dat doen we niet zomaar op een bevroren water in de stad. Nee, we gaan naar Molenaarsgraaf. Deze regio is bekend om, zoals de naam doet vermoeden, de Molenlanden. We gaan dus schaatsen tussen de molens bij Kinderdijk! En wie weet, mocht het ijs hard genoeg zijn en we echt zin hebben in een avontuur, dan schaatsen we door richting Utrecht.

Weekend tip 2: Wandel door Rotterdam langs de mooiste Instagram spots

Ons artikel met Instagram spots in Rotterdam staat al een tijdje online, maar wij hebben zojuist het lijstje aangevuld met een paar hidden gems in Rotterdam. Dus pak die camera erbij, trek je snowboots aan en ga van de geijkte paden op zoek naar deze plekjes in de stad. Ook met sneeuw leveren deze spots prachtige plaatjes op!

Weekend tip 3: Begin het weekend goed met een heerlijk thuisbezorgd ontbijtje

Een smakelijk ontbijt thuisbezorgd in Rotterdam? Wij hebben een overzicht gemaakt met alle leuke hotspots in Rotterdam die ontbijtjes thuisbezorgen. Veel van deze ontbijtzaakjes hebben dit weekend ook nog eens leuke Valentijn deals. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze heerlijke rode smoothie bowl + oatmeal cookie van Sappi? Kortom: ben je een ontbijtliefhebber, dan word je heel blij van dit lijstje! 

Weekend tip 4: Vier Valentijn in stijl met de leukste deals in Rotterdam en cadeautjes

Het is aanstaande zondag alweer Valentijnsdag! Mocht je nou nog geen plannen hebben gemaakt, dan hebben we een lijstje met Valentijn deals in Rotterdam voor je samengesteld. Hier staan ontzettend leuke last-minute deals tussen, ongeacht met wie je Valentijn viert. Ook online valt er genoeg te shoppen, maar wees snel! Happy V-Day! 

Weekend tip 5: Plan een staycation/workation in eigen stad

Vakantiekriebels ervaren in eigen stad? Dat is mogelijk! Zo hebben wij de afgelopen weken meerdere staycations gehad: vakanties waarbij je eigen huis en omgeving als uitvalsbasis dienen. Hebben wij even geluk dat we in de leukste stad van Nederland wonen! Tijdens één van de staycations die wij hadden, gingen we lekker aan het werk en bij de andere doken we de stad in om te fotograferen. Maar wat je ook besluit te gaan doen, zo’n andere omgeving doet wonderen! Wij hebben verschillende inspirerende hotels in Rotterdam bezocht en dit zijn onze lievelingsplekjes voor een staycation: 

jouw dagelijkse dosis reisinspiratie

Dagelijks de leukste tips voor Rotterdam en omgeving op je tijdlijn

Wil jij ook het fijne reisgevoel vasthouden? Wij delen dagelijks onze leukste tips (uit en thuis!) voor Rotterdam en omgeving en en leuke tripjes in Nederland en buitenland. Volg ons op Instagram, Pinterest en Facebook voor een dosis inspiratie. 

Volg ons op sociale media

Deel dit bericht:

Picture of Travander

Travander

Zoals onze slogan 'Let’s Travel and Wander' al doet vermoeden reizen wij graag van de gebaande paden. We delen op Travander dan ook al onze best bewaarde geheimen en onontdekte schatten in binnen- en buitenland. Denk aan reistips, persoonlijke reisverhalen en bestemmingen die je niet mag missen. Van ver weg tot dicht bij huis!

Populair in Rotterdam

Meer Rotterdam? Laat je inspireren!