Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Inhoud

Weekend Tips Rotterdam: 15, 16 en 17 april 2022

De Paasdagen staan weer voor de deur! Een lekker lang weekend vol leuke activiteiten en, als je het ons vraagt, vooral heel veel lekker eten. Het belooft een zonnig weekend te worden, dus daar gaan we goed van genieten. Heb jij nog geen plannen gemaakt? We’ve got you covered! Hierbij een dosis fijne inspiratie voor 15, 16 en 17 april 2022! 

Weekend tip 1: Vier Pasen met de lekkerste en leukste Pasen deals! 

Pasen, wie houdt er niet van? Een mooi gedekte tafel met fleurige pastelkleuren, allerlei lekkers en één en al gezelligheid met de mensen om je heen: wij zijn er dol op! Wij vinden het dan ook ieder jaar weer heel leuk om alle leuke deals en tips te verzamelen voor Pasen in Rotterdam. Kan je nog wel wat last-minute inspiratie gebruiken? Dit zijn de leukste Pasen deals in Rotterdam

Weekend tip 2: Boutique Fantastique in het MAHO-kwartier 

Ben jij dol op mode, livemuziek en lekker eten? Dan mag je Boutique Fantastique op zaterdag 16 april in en rondom de Pannekoekstraat en Botersloot niet missen. Dit straatfestival moet het MAHO-gebied op de kaart zetten als place to be. Je vindt hier meer dan 80 ondernemers die er a.s. zaterdag gezamenlijk voor zorgen dat het een feestje wordt in het MAHO-kwartier. Denk aan straattheater, DJ’s, modeshows en leuke kraampjes, maar ook fijne deals bij de horecazaken. Zo scoor je bij één van de lekkerste Italianen van Rotterdam – Panzeró – een Limoncello Spritz en een Panzerotti classico large (dit is een soort gefrituurd deegrolletje met een vulling en is echt yummy!) voor €11,00! 

Boutique Fantastique duurt van 10:00 uur ‘s ochtends tot 01:00 ‘s nachts en entree is gratis. 

Weekend tip 3: Er is weer kermis bij de Schiehaven 

Kermisliefhebbers opgelet, want de kermis is weer neergestreken op haar vertrouwde locatie aan de Schiehaven! Van vrijdag 15 april t/m zondag 8 mei is het hier weer een drukke en gezellige bedoeling! Er is dit jaar een 80 meter hoge zweeftoren Around the World XXL, maar je vindt er natuurlijk ook de klassieke draaimolen, botsauto’s en spookhuis! 

De kermis gaat vrijdag om 15:00 uur open! Adres: Schiehaven. 

Weekend tip 4: Euromast’s nieuwe koffiebar en conceptstore 

De Euromast heeft weer iets nieuws gelanceerd: een conceptstore en koffiebar! Met de gloednieuwe koffiebar en Rotterdamse conceptstore is er weer een nieuw fijn plekje in de stad om spontaan een koffietje te doen. Je geniet er van verse koffie met wat lekkers en bij de conceptstore is er een mix van producten van Rotterdamse iconen verkrijgbaar zoals Kaapse Brouwers, Icon 010, Studio Raskov en Maasstroompjes.

Hotspot Alert!

Beers & Barrels is open!

Rotterdam is weer een topper van een hotspot rijker: Beers & Barrels! Beers & Barrels is de hotspot voor wie houdt van een goedgevulde tafel. Het liefst met bier, cocktails, burgers, steaks en lekkere surf & turf gerechten. Er waren al twee vestigingen in Utrecht en één in Breda, maar nu zit er dus ook eentje in Rotterdam in Central Plaza. Er zijn gezellige taptafels en knusse kleinere tapbooths. Maar dat is niet het enige, want in Beers & Barrels vind je ook de speakeasy bar ‘The Serpent’ waar heerlijke cocktails worden geschonken. 

Beers & Barrels is vier dagen per week geopend: donderdag en zondag van 12.00 uur tot 23.00 uur, vrijdag en zaterdag tot 00.00 uur.

Jouw dagelijkse dosis reisinspiratie

Dagelijks de leukste tips voor Rotterdam en omgeving op je tijdlijn

Wil jij ook het fijne reisgevoel vasthouden? Wij delen dagelijks onze leukste tips (uit en thuis!) voor Rotterdam en omgeving en en leuke tripjes in Nederland en buitenland. Volg ons op Instagram, Pinterest en Facebook voor een dosis inspiratie. 

Deel dit bericht:

Foto van Travander

Travander

Zoals onze slogan 'Let’s Travel and Wander' al doet vermoeden reizen wij graag van de gebaande paden. We delen op Travander dan ook al onze best bewaarde geheimen en onontdekte schatten in binnen- en buitenland. Denk aan reistips, persoonlijke reisverhalen en bestemmingen die je niet mag missen. Van ver weg tot dicht bij huis!

Meer Rotterdam? Laat je inspireren!