Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inhoud

Weekend tips Rotterdam: 18, 19 en 20 december 2020

Het is bijna zover, de leukste tijd van het jaar: KERSTMIS. Daarom staat deze weekend tips Rotterdam editie helemaal in het teken van kerst. Onze enige echte weekend tips kersteditie! De voorbereidingen voor kerst leveren ons altijd zoveel plezier op. Ondanks dat we nu in een strengere lockdown zitten, smachten we naar de gezelligheid van de feestdagen. Misschien nog wel meer dan ooit. Daarom geven wij je graag de leukste tips mee om er toch het mooiste van te maken met de feestdagen. We geven een hint: héél veel lijstjes. Met originele cadeautjes, de lekkerste thuisbezorg en DIY-dinners in Rotterdam,  yummy recepten en de leukste spelletjes. Allemaal binnen de mogelijkheden, maar toch naar eigen idee! 

Weekend tip 1: Last minute online kerstcadeaus shoppen

Kerstcadeaus kopen is altijd één van de hoogtepunten van kerstmis. Struinen door de Bijenkorf, langs alle lekkernijen bij de patisserie, wegdromen bij de kerstetalages… En natuurlijk het scoren van de leukste pakjes die erom smeken om onder de kerstboom te belanden. De voorpret is er dit jaar misschien iets minder. Maar gelukkig zijn de mogelijkheden online eindeloos en kun je nog steeds de ultieme geschenken kopen. 

de leukste Brievenbus cadeautjes

Brievenbuscadeautjes zijn de ideale presentjes nu we niet zomaar bij al onze geliefden op bezoek kunnen. Op zoek naar inspiratie? Bekijk de volgende cadeautips:

Duurzame kerstcadeaus

Een mooi en eigentijds kerstcadeau met impact op een betere wereld. Wie vind dat nou niet leuk om te ontvangen? Met dit lijstje webshops en cadeautips slaag je sowieso voor een origineel kerstgeschenk:

Cadeautjes voor reizigers

Op zoek naar een leuk cadeautje voor een reiziger in hart en nieren? Wij hebben een volledig overzicht gecreëerd met de leukste kerstcadeaus voor reizigers. 

Weekend tip 2: (DIY-)Arrangementen en afhaalmogelijkheden van de Rotterdamse horeca

Wat balen we er met z’n allen toch van dat we dit jaar niet bij ons lievelingsrestaurant kunnen aanschuiven met kerst. Niet alleen missen we de gezelligheid enorm, we zouden ook zo graag de lokale ondernemers steunen na zo’n bizar 2020. Gelukkig kunnen we nog wel het restaurantgevoel in huis halen. Wij hebben de leukste kerstarrangementen en DIY-pakketten verzameld van de Rotterdamse horeca. 

Weekend tip 3: De leukste spelletjes voor tijdens kerst 

Nu we noodgedwongen met kerst en oud en nieuw thuis zitten, is dit het moment om ouderwets spelletjes te spelen. Gezelschapspellen als Monopoly, Rummikub en Yahtzee blijven altijd leuk om te spellen (ten minste, als je wint met Monopoly…), maar ook gespreksstarters als Het Vertellis Vragenkaarstspel en de Kletspot zijn erg gezellig. Vooral als je inmiddels toch een beetje uitgepraat bent met elkaar in deze coronatijd. 

Zoek je echt een origineel spel? Dan zijn Ticket To Ride, Unlock the Bottle en de grappige edities van Monopoly (voor slechte verliezers bijvoorbeeld) misschien wel wat voor jou. De keuze is reuze in spelletjesland! 

Weekend tip 4: Recepten voor de lekkerste kerstdesserts
Het lekkerste kerstdessert maak je zelf. Er zijn zoveel heerlijke kerstrecepten dat je alle kanten op kunt. Van een creatieve ijstaart tot aan een simpele, maar heerlijke scroppino. Wat tover jij dit jaar op tafel? 

jouw dagelijkse dosis reisinspiratie

Dagelijks de leukste tips voor Rotterdam en omgeving op je tijdlijn

Wil jij ook het fijne reisgevoel vasthouden? Wij delen dagelijks onze leukste tips (uit en thuis!) voor Rotterdam en omgeving en en leuke tripjes in Nederland en buitenland. Volg ons op Instagram, Pinterest en Facebook voor een dosis inspiratie. 

Deel dit bericht:

Picture of Travander

Travander

Zoals onze slogan 'Let’s Travel and Wander' al doet vermoeden reizen wij graag van de gebaande paden. We delen op Travander dan ook al onze best bewaarde geheimen en onontdekte schatten in binnen- en buitenland. Denk aan reistips, persoonlijke reisverhalen en bestemmingen die je niet mag missen. Van ver weg tot dicht bij huis!

Meer Rotterdam? Laat je inspireren!