Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inhoud

Weekend Tips Rotterdam: 18, 19 en 20 juni 2021

Het weekend staat weer voor de deur en dus is het hoog tijd om onze nieuwe weekend tips te delen voor 18, 19 en 20 juni 2021. Terwijl Lois morgen in het vliegtuig stapt om lekker naar Ibiza te vliegen, blijf ik (Naomi) dit weekend in en rondom Rotterdam. De afgelopen weken hebben we allemaal ontzettend leuke dingen gedaan, dus genoeg om over te schrijven! Stay tuned, want er volgen onder andere blogs over ons avontuur in Zuid-Limburg met een elektrische VW-T2 busje, over de altijd fijne stad Utrecht en onze Insta-Meet in Voorne-Putten. Maaaar, dat is niet alles, want na Lois haar bezoek komt er natuurlijk een heerlijke Ibiza spam! Wil je haar tijdens haar reis live volgen? Volg ons dan op Instagram en check onze IG Stories! Happy weekend! 

Weekend tip 1: Zomerterras de Kuip 

Sinds afgelopen zaterdag is het Zomerterras in de Kuip weer geopend! Je kunt in het stadion terecht voor een drankje of borrel, lunch en diner met zicht op de heilige grasmat. Vak Y ondergaat een metamorfose en wordt omgetoverd tot een grotendeels overdekt terras langs het veld. Je kunt hier je tafeltje reserveren! 

Het Zomerterras is van maandag tot en met zondag van 11:00 uur tot 22:00 uur geopend in verschillende tijdslots.

Weekend tip 2: Internationale sushi dag! 

Vrijdag 18 juni is het internationale sushi dag, do we need to say more? Wij zijn dol op sushi en elke kans om sushi te eten grijpen we dan natuurlijk ook met beide handen aan. Benieuwd naar de leukste sushi spots in Rotterdam? Wij hebben een blog geschreven met de leukste en lekkerste sushi restaurants in Rotterdam

Weekend tip 3: Verras je vader op Vaderdag

Aanstaande zondag is het Vaderdag en dat is natuurlijk de leukste dag om je vader in het zonnetje te zetten. In Rotterdam zijn genoeg leuke last minute cadeautjes te scoren, zoals deze lekkere Father’s Day deal van Didi’s Stroopwafels, maar ook in de Markthal kun je terecht voor leuke en smakelijke Vaderdag cadeaus. Liever online een cadeautje scoren? In dit overzicht met Vaderdag cadeaus staat vast en zeker een passend presentje! 

Weekend tip 4: HUP HOLLAND HUP, de leukste deals om het voetbal nog meer te beleven! 

Ben jij al in de ban van het voetbal? Zo niet, dan word je het met deze deals zeker. Speciaal voor het EK hebben de bakkers van Jordy’s Bakery lekkere oranje slof en oranje cake gemaakt. Maar ook bij Vlaamsch Broodhuys kun je terecht om in de stemming te komen met oranje tompoucen

jouw dagelijkse dosis reisinspiratie

Dagelijks de leukste tips voor Rotterdam en omgeving op je tijdlijn

Wil jij ook het fijne reisgevoel vasthouden? Wij delen dagelijks onze leukste tips (uit en thuis!) voor Rotterdam en omgeving en en leuke tripjes in Nederland en buitenland. Volg ons op Instagram, Pinterest en Facebook voor een dosis inspiratie. 

Deel dit bericht:

Picture of Travander

Travander

Zoals onze slogan 'Let’s Travel and Wander' al doet vermoeden reizen wij graag van de gebaande paden. We delen op Travander dan ook al onze best bewaarde geheimen en onontdekte schatten in binnen- en buitenland. Denk aan reistips, persoonlijke reisverhalen en bestemmingen die je niet mag missen. Van ver weg tot dicht bij huis!

Meer Rotterdam? Laat je inspireren!