Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inhoud

Weekend tips Rotterdam: 2, 3 en 4 april 2021

Welkom april! Een kwart van 2021 is alweer voorbij. Wat gaat de tijd toch hard, terwijl de wereld nog steeds een beetje stil lijkt te staan. Maar nu de zomertijd is ingegaan en de lente in de lucht hangt, kijken wij uit naar wat het volgende kwartaal ons gaat brengen. En laten we april dan ook maar direct goed aftrappen met een extra lang weekend door Pasen.

Weekend tip 1: Geniet van het Paasweekend met de leukste deals in Rotterdam!

Aankomend weekend is het alweer Pasen! Dat wordt het buikje lekker rond eten én natuurlijk genieten van het extra lange weekend met maandag als vrije dag. Mocht je nog geen plannen hebben gemaakt, dan hebben wij een lijstje met Pasen deals in Rotterdam voor je samengesteld. Het is een lijst vol ontzettend leuke, maar bovendien vooral lekkere deals voor een uitgebreid ontbijt, brunch of misschien wel picknick. Neem nog snel een kijkje, want veel van de deals moeten op tijd worden besteld (en worden afgehaald op locatie). Fijne Paasdagen!

Weekend tip 2: Verken de mooiste wandelgebieden in Zuid-Holland

Al eerder schreven wij dat we als ambassadeurs van provincie Zuid-Holland voor #Hiermoetjezijn elke maand onze beste tips delen. Een mooi voorbeeld hiervan is de Historische Tuin Schoonoord, wat een verborgen parel is in Rotterdam. Maar nu het zonnetje zich steeds vaker laat zien en we met zijn allen meer wandelen dan ooit te voren, is het natuurlijk hoog tijd dat we buiten ons standaard ommetje eens verder kijken naar wandelgebieden in de regio. Wij zijn gek op afwisseling. Het ene weekend wandelen we door de bossen, het andere weekend door de duinen en over het strand en dat wisselen we natuurlijk ook af met een wandeling door een prachtige stad. Onze wandeltips voor regio Zuid-Holland? Dit zijn naar onze mening de mooiste wandelgebieden in Zuid-Holland

Weekend tip 3: Verse groentes en fruit bij je thuisbezorgd met Wortelbox

Onlangs kwam Wortelbox bij ons op de radar, een top initiatief die we ook bij jou bekend willen maken. Wortelbox is niet te vergelijken met de maaltijdboxen van Hello Fresh of Marley Spoon. Ze richten zich namelijk alleen op een basisbox fruit en/of groente die je kunt gebruiken als basis van je dagelijkse recepten of als boost om de juiste vitamines binnen te krijgen. Wat wij zo top vinden aan Wortelbox is dat de groente en fruit direct van de telers uit het Westland komen (en laten wij daar nou bekend mee zijn!). Wortelbox draagt bij aan een gezonde en duurzamere levensstijl en zal je elke week verrassen met een afwisselende inhoud. 

Weekend tip 4: De lekkerste cocktails voor thuis

Als er iets is wat we missen, dan is het wel het bestellen van een lekkere cocktail op het terras. Zeker nu het zonnetje wat vaker tevoorschijn komt groeit het verlangen. Herkenbaar? No worries, we got you covered!

Ga je voor een pink gin-tonic, Martini Pornstar met verse passievrucht of een klassieke Mojito? Laat je inspireren door de leukste cocktail deals voor thuis. Deze hebben wij namelijk voor je verzameld. Cheers!

jouw dagelijkse dosis reisinspiratie

Dagelijks de leukste tips voor Rotterdam en omgeving op je tijdlijn

Wil jij ook het fijne reisgevoel vasthouden? Wij delen dagelijks onze leukste tips (uit en thuis!) voor Rotterdam en omgeving en en leuke tripjes in Nederland en buitenland. Volg ons op Instagram, Pinterest en Facebook voor een dosis inspiratie. 

Deel dit bericht:

Picture of Travander

Travander

Zoals onze slogan 'Let’s Travel and Wander' al doet vermoeden reizen wij graag van de gebaande paden. We delen op Travander dan ook al onze best bewaarde geheimen en onontdekte schatten in binnen- en buitenland. Denk aan reistips, persoonlijke reisverhalen en bestemmingen die je niet mag missen. Van ver weg tot dicht bij huis!

Meer Rotterdam? Laat je inspireren!