Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inhoud

Weekend Tips Rotterdam: 23, 24 en 25 juli 2021

Het is alweer zover, het laatste weekend van juli. Wat gaat de tijd toch ongelooflijk hard hè? Stiekem balen we wel een beetje, want we hadden veel leuke Weekend Tips om te delen dit weekend, maar ze vragen bijna allemaal wel een beetje om wat zonneschijn… En we mogen natuurlijk niet klagen, want we hebben een heel lekker zonnig weekje gehad, maar het was héél welkom geweest als het dit weekend had doorgezet. Maar omdat wij rasechte optimisten zijn, delen wij toch stiekem een aantal tips voor lekker weer! Je weet het maar nooit hè? Het kan zo omslaan en anders is het SAVE FOR LATER, want ze zijn te leuk om niet te delen. 

P.S. Toch niet zo optimistisch als wij zijn voor dit weekend? Check dan vooral tip 4. Wij vinden het zo ontzettend leuk om buitenlands te koken en met het aanbod aan internationale supermarkten en toko’s in Rotterdam kun je dit weekend heerlijk kokkerellen. 

Weekend tip 1: Het pop-up terras van Binnenweg op het Plein

Ken jij Binnenweg op het Plein al? Dit pop-up terras op het Heemraadsplein is één van de hotspots die je moét ontdekken deze zomer. De horecaondernemers van Rijke & De Wit, Café Steijn, Café Bakeliet en Vermeyden Delicatessen hebben het Heemraadsplein omgetoverd tot een waar street food walhalla. Het concept is als volgt: Rijke & De Wit, Café Steijn, en Café Bakeliet wisselen elkaar steeds af met de drankjes. Vermeyden Delicatessen verzorgt de hapjes. Dat wordt lekker borrelen tot de zon onder gaat!

Weekend tip 2: Drankjes op hoogte bij de Euromast

Je had het misschien al gezien op onze Instagram Stories, maar de Rooftop Bar van de Euromast is weer geopend. Dat is skyhigh genieten van de zon, het uitzicht en een lekker drankje en een hapje! En je kunt ook nog eens heerlijk relaxen op de zitzakken die je er kunt vinden. De Rooftop Bar is de hele week geopend van 11:00 tot 19:00. 

De Rooftop Bar is bij slecht weer gesloten. Wil je er zeker van zijn dat de bar open is? Neem contact op met de Euromast via 010 – 436 48 11.

Weekend tip 3: Met zonsondergang naar Blijdorp

Tijdens een warme zomeravond door Blijdorp struinen, wie wordt daar niet vrolijk van? We hebben dan ook goed nieuws! Vanaf vrijdag 23 juli is Diergaarde Blijdorp iedere vrijdag langer geopend, namelijk tot 21:00 uur. Het is misschien niet de eerste activiteit waar je aan denkt, maar hoe leuk is het om op vrijdagmiddag na je werk naar Blijdorp te gaan en te aanschouwen hoe de dieren zich klaarmaken voor de nacht? Onder het genot van een lekker hapje en drankje natuurlijk, want er staan door heel de dierentuin foodtrucks en terrasjes. 

Weekend tip 4: Bezoek een internationale supermarkt in Rotterdam 

We schreven er al eerder over, de internationale supermarkten in Rotterdam. Wij vinden shoppen in toko’s namelijk een heerlijke manier om het reisgevoel aan te wakkeren. Met name de Aziatische supermarkten, maar ook de heerlijke Italiaanse keuken, je kunt ons niet blijer krijgen. Wil jij dit weekend ook wel lekker in de keuken aan de slag om een buitenlands gerecht op tafel te toveren? Bekijk dan ons volledige overzicht met internationale supermarkten in Rotterdam

Jouw dagelijkse dosis reisinspiratie

Dagelijks de leukste tips voor Rotterdam en omgeving op je tijdlijn

Wil jij ook het fijne reisgevoel vasthouden? Wij delen dagelijks onze leukste tips (uit en thuis!) voor Rotterdam en omgeving en en leuke tripjes in Nederland en buitenland. Volg ons op Instagram, Pinterest en Facebook voor een dosis inspiratie. 

Deel dit bericht:

Picture of Travander

Travander

Zoals onze slogan 'Let’s Travel and Wander' al doet vermoeden reizen wij graag van de gebaande paden. We delen op Travander dan ook al onze best bewaarde geheimen en onontdekte schatten in binnen- en buitenland. Denk aan reistips, persoonlijke reisverhalen en bestemmingen die je niet mag missen. Van ver weg tot dicht bij huis!

Meer Rotterdam? Laat je inspireren!