Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inhoud

Weekend tips Rotterdam: 25, 26 en 27 december 2020

Kerst staat voor de deur! Letterlijk, want vanavond is het kerstavond! Normaal gesproken zijn wij op kerstavond altijd druk in de weer, maar vanavond wordt het even anders. Toch staat kerstavond bij ons ook dit jaar wel in het teken van gezelligheid. Onze dierbaren om ons heen, lekkere hapjes en drankjes, spelletjes en vrolijke kerstmuziek door de speakers… Meer hebben we toch eigenlijk ook niet nodig? Onze belangrijkste weekend tip dit keer: genieten van alle kleine dingen. We wensen jou dan ook fijne dagen vol gezelligheid, liefde en geluk!

Weekend tip 1: Een en al gezelligheid! 

Gezelligheid: er zijn zo veel manieren om dat te creëren. Vorig weekend tipten wij in de Weekend Tips Rotterdam bijvoorbeeld de leukste spelletjes om te spelen met kerstmis en al eerder over onze lievelingsfilms en series om te bingen tijdens de kerstdagen. Maar ook als je dit jaar de kerstdagen helaas niet met dierbaren kunt doorbrengen zijn er zoveel mogelijkheden om er het beste van te maken. Zo kun je deze vrije dagen heel goed gebruiken voor die kleine projecten die je al een tijdje voor ogen had. Fotoboeken van je reisjes bijvoorbeeld. Of het lezen van dat boek dat jou al een tijd geleden eens getipt is. Of wat dacht je van het maken van een moodboard met je dromen voor 2021? 

 

Weekend tip 2: Een frisse neus halen

De kerstdagen spenderen we vooral veel binnen. Logisch met al dat lekkers dat op tafel staat, de wijn die rijkelijk vloeit en de fijne kerstfilms op Netflix. Toch is het ook heerlijk om dit weekend nog even naar buiten te gaan voor een fijne wandeling. De weersvoorspelling is wat wisselvallig, maar tussen de buien door en al helemaal wanneer het zonnetje doorbreekt is het lekker om een frisse neus te halen! Maak bijvoorbeeld een wandeling door het Kralingse Bos, daar knap je direct van op! 

Weekend tip 3: Rotterdamse NYE deals

Oh, we love bubbles! Er gaat geen feestelijke aangelegenheid aan ons voorbij dat we een fles bruisend lekkers laten staan. Als er iets te vieren is dan moet daar natuurlijk op geproost worden. Ook al is 2020 een ander jaar geworden dan we ooit hadden gedacht, het is een jaar geworden met onvergetelijke (reis)herinneringen. En dat is reden genoeg om het jaar 2020 feestelijke af te sluiten en te cheersen op een verrassend 2021. Daarom delen wij alvast de leukste Rotterdamse borrelboxen en deals voor oud en nieuw!

jouw dagelijkse dosis reisinspiratie

Dagelijks de leukste tips voor Rotterdam en omgeving op je tijdlijn

Wil jij ook het fijne reisgevoel vasthouden? Wij delen dagelijks onze leukste tips (uit en thuis!) voor Rotterdam en omgeving en en leuke tripjes in Nederland en buitenland. Volg ons op Instagram, Pinterest en Facebook voor een dosis inspiratie. 

Deel dit bericht:

Picture of Travander

Travander

Zoals onze slogan 'Let’s Travel and Wander' al doet vermoeden reizen wij graag van de gebaande paden. We delen op Travander dan ook al onze best bewaarde geheimen en onontdekte schatten in binnen- en buitenland. Denk aan reistips, persoonlijke reisverhalen en bestemmingen die je niet mag missen. Van ver weg tot dicht bij huis!

Meer Rotterdam? Laat je inspireren!