Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inhoud

Weekend Tips Rotterdam: 29, 30 april en 1 mei 2022

Hoe was jouw week? We hopen dat je hebt kunnen genieten van een gezellige Koningsdag in Rotterdam. Want wat was het weer een feestje om na twee jaar weer te mogen dansen en zingen op Willies verjaardag. Koningsdag brak in ieder geval lekker de week in tweeën, maar we moeten toch wel echt beamen dat we alweer toe zijn aan het weekend. Een weekend waarin we het lekker rustig aan gaan doen. Naomi geniet namelijk van een welverdiende vakantie in Turkije, en Lois die gaat niets anders doen dan rondstruinen in Rotterdam én overnachten in één van de torenkamertjes van Hotel New York!

Weekend tip 1: Rotterdamse Dakentour

Een nieuwe en ontzettend leuke activiteit die je sinds kort kunt boeken is de Rotterdamse Dakentour. Tijdens de 2,5 uur durende tour klim je naar de tofste daken in Rotterdam en kun je de Rotterdamse skyline vanuit een nieuw perspectief in je opnemen. Uiteraard is de tour onder begeleiding van een gids en dien je goed ter been te zijn. In totaal wandel je over 4 daken in het centrum van Rotterdam. Dus mocht je nog geen plannen hebben op zaterdag, dan is dit een leuk uitje met vrienden en/of familie in Rotterdam. 

Weekend tip 2: Vintage aan de Maas

Op zaterdag en zondag kun je van 11:00 tot 17:00 uur weer vintage shoppen bij ‘Vintage aan de Maas‘. De markt vind je op de oude scheepswerf van OASE. Bij vintage denk je misschien alleen aan vintage kleding, maar de kramen bij Vintage aan de Maas zijn gevuld met van alles en nog wat. Zo kun je snuffelen tussen de vintage zonnebrillen van Slippy Shades, maar je kunt er ook een nieuw meubelstuk scoren. Heb je zelf nog vintage spullen thuis en zou je die willen ruilen tegen iets nieuws? Ook dat kan, namelijk bij de ruilkraam!

Weekend tip 3: Sunday Brunch bij The Harbour Club

The Harbour Club is één van onze favoriete hotspots in Rotterdam. Je kunt hier namelijk zalig eten op een hele mooie plek in het hart van Het Park. Vooral in de zomermaanden zit je hier heerlijk op het terras. Met een beetje geluk schijnt deze zondag ook lekker het zonnetje. En dat is dan gelijk een goede reden om het terras op te gaan en te genieten van de Sunday Brunch bij The Harbour Club. Tijdens de Sunday Brunch is er live entertainment aanwezig en worden de leukste disco nummers gedraaid. Kortom, een leuk en swingend uitje voor op de zondag!

De Sunday Brunch vindt alleen plaats op zondag 1 mei van 12:00 tot 17:00 uur en kun je online reserveren op de website van The Harbour Club.

Save the date

Zondag 8 mei – Moederdag 

Je moeder in het zonnetje zetten, op welke dag kan het beter dan op Moederdag? Verras jij je moeder met een cadeautje of neem je haar gezellig mee op stap in Rotterdam? Samen herinneringen maken is het leukste dat er is. En om je daarbij een handje op weg te helpen, delen we hierbij alvast wat leuke tips voor een fijne Moederdag!

Jouw dagelijkse dosis reisinspiratie

Dagelijks de leukste tips voor Rotterdam en omgeving op je tijdlijn

Wil jij ook het fijne reisgevoel vasthouden? Wij delen dagelijks onze leukste tips (uit en thuis!) voor Rotterdam en omgeving en en leuke tripjes in Nederland en buitenland. Volg ons op Instagram, Pinterest en Facebook voor een dosis inspiratie. 

Deel dit bericht:

Picture of Travander

Travander

Zoals onze slogan 'Let’s Travel and Wander' al doet vermoeden reizen wij graag van de gebaande paden. We delen op Travander dan ook al onze best bewaarde geheimen en onontdekte schatten in binnen- en buitenland. Denk aan reistips, persoonlijke reisverhalen en bestemmingen die je niet mag missen. Van ver weg tot dicht bij huis!

Meer Rotterdam? Laat je inspireren!