Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inhoud

Weekend Tips Rotterdam: 29, 30 en 31 oktober 2021

Dit weekend is het Halloween en oh wat hebben wij daar zin in. Het lijkt wel alsof het met het jaar een populairdere feestdag wordt, want ook dit jaar is er weer genoeg te beleven. Waar het voor ons een aantal jaren geleden begon met een spannende middag en avond bij Walibi Fright Nights, zitten wij deze vrijdag in het Haunted Hotel of Horror. Ben je nieuwsgierig? Volg ons dan op Instagram waar we alles zullen delen!

Weekend tip 1: Trick or Treat!

We trappen natuurlijk af met een lijstje vol tips voor Halloween. Waar de één misschien liever met zijn voetjes van de vloer gaat dit weekend, gaat de ander liever heerlijk uit eten. Er zijn dit weekend genoeg opties, dus neem zeker even een kijkje als je nog wat wilt doen met Halloween! HAVE FUN!

Weekend tip 2: De leukste cocktailbars van Rotterdam

De naam Spikizi Bar hoorde je al vallen in onze eerste weekend tip, want daar kun je dit weekend terecht voor een heus Silent Disco-Halloween feestje. Maar wist je dat deze leuke cocktailbar sowieso het benoemen waard is? Spikizi is vernoemd naar de Amerikaanse speakeasy bars, die in de jaren ’20 tijdens de drooglegging in het geheim werden geopend en illegaal drankjes schonken. Natuurlijk is dit bij Spikizi niet het geval, dus de naam is gekozen met een grote knipoog! Maar dat Spikizi Bar behoort tot de leukste cocktailbars van Rotterdam, dat is een ding wat zeker is. Maar dat is niet de enige cocktailbar die het ontdekken waard is. Wij hebben namelijk een lijstje gemaakt met alle leukste cocktailbars van Rotterdam!

hotspot alert!

Het is onmogelijk om alle hotspots in Rotterdam te kennen, maar we komen al een heel eind. Een nieuwe hotspot op ons lijstje is restaurant Just waar we afgelopen week aan tafel schoven. Het was zo lekker en zo sfeervol dat we jullie deze hotspot niet langer kunnen ontnemen. Het toffe van restaurant Just is dat je hier dineert zonder dat je zelf gerechten van de kaart kiest. Het concept van Just is namelijk dat je hier geniet een verrassingsmenu die bestaat uit vijf of zeven gangen. Alle gerechten zijn gebaseerd op de Caribische keuken, smaaksensaties gegarandeerd! 

Weekend tip 3: The Gin Club @ THOMS Rotterdam

Wel zin in een gezellig feestje maar niet zo’n fan van Halloween? Kom dan deze vrijdag 29 oktober naar The Gin Club in THOMS. Iedere laatste vrijdag van de maand wordt bij Thoms The Gin Club georganiseerd, in samenwerking met het Rotterdamse ginmerk Slagers Gin. Het feestje duurt van 20:00 tot 0:00 en de gezelligheid én lekkere Gin & Tonics zijn gegarandeerd! 

Je kunt geen kaartjes kopen van te voren. THOMS hanteert een VOL = VOL principe.

Weekend tip 4: Dit is het laatste weekend van De Grote Schijn!

Dit weekend is je laatste kans om de grote magische licht show in het Kralingse Bos te bewonderen. Wij hebben al veel beelden voorbij zien komen en ook dit jaar is het weer een spektakel. Dus mocht je nog geen plannen hebben, dan is dit een goed idee! Ben je dit weekend niet in Rotterdam, maar wel in de buurt van Arnhem? Wat leuk, daar vind je namelijk ook een editie van De Grote Schijn

get your tickets!

Onder het mom van beter te vroeg dan te laat delen we alvast de volgende leuke uitjes met jou. De vrijmibo, die ken je vast nog wel? Het inluiden van het weekend op vrijmiddag tijdens een gezellige borrel met collega’s en vrienden. Er zijn weer genoeg leuke vrijmibo’s te vinden in de stad. En zo ook volgende week vrijdag, wat dacht je van: BRUNO – afterwork Drink of Cornelis Borrel – La Fuente. De vrijmibo niet helemaal jouw ding, maar houd je wel van een dansje? Op zaterdag 6 november vindt het Boothstock festival plaats. Het festival is helaas al uitverkocht, maar houdt TicketSwap goed in de gaten en wie weet scoor jij nog een ticket!

 Last but not least, de opening van het Depot van Boijmans vindt op zaterdag 6 november dan eindelijk plaats. We hebben al een lange tijd kunnen genieten van dit nieuwe hoogtepunt in het stadscentrum, maar vanaf aankomend weekend kunnen we ook eindelijk naar binnen. Niet te vergeten dat we ook naar de top kunnen, waar zich een restaurant heeft gevestigd!

Jouw dagelijkse dosis reisinspiratie

Dagelijks de leukste tips voor Rotterdam en omgeving op je tijdlijn

Wil jij ook het fijne reisgevoel vasthouden? Wij delen dagelijks onze leukste tips (uit en thuis!) voor Rotterdam en omgeving en en leuke tripjes in Nederland en buitenland. Volg ons op Instagram, Pinterest en Facebook voor een dosis inspiratie. 

Deel dit bericht:

Picture of Travander

Travander

Zoals onze slogan 'Let’s Travel and Wander' al doet vermoeden reizen wij graag van de gebaande paden. We delen op Travander dan ook al onze best bewaarde geheimen en onontdekte schatten in binnen- en buitenland. Denk aan reistips, persoonlijke reisverhalen en bestemmingen die je niet mag missen. Van ver weg tot dicht bij huis!

Meer Rotterdam? Laat je inspireren!