Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inhoud

Weekend Tips Rotterdam: 30, 31 juli en 1 augustus 2021

Ga jij net zoals wij deze zomer extra genieten van Rotterdam? Wat dacht je van het ontdekken van nieuwe hotspots in Rotterdam? Als je het ons vraagt is dit één van de leukste activiteiten om het gevoel als toerist in een onbekende stad te evenaren. Een weekend waarbij het draait om gezelligheid en beleving. Dat is wat wij dit keer voor je in petto hebben met de nieuwste Rotterdam Weekend Tips. Want met de weersvoorspelling van aankomend weekend, zit er niet veel anders op. HAPPY WEEKEND!

P.S. Wij hebben dit weekend een super leuk programma voor de boeg. Vrijdag hebben wij een Surprise overnachting van Westcord Hotels. We slapen bij één van de mooie Westcord Hotels in Nederland, maar het is nog een complete verrassing welk hotel het gaat worden, spannend! Aanstaande zondag zijn wij te vinden in Schiedam voor een gezellige Insta-Meet. Ben je benieuwd naar ons weekend? Volg ons dan op onze Instagram Stories!

Weekend tip 1: Remastered

Zien, horen en voelen. Dat is waar het bij de nieuwe Rotterdamse attractie Remastered om draait. Deze nieuwe hotspot opent zijn deuren op vrijdag 30 juli 2021 op een wel heel toffe locatie, namelijk onder de Erasmusbrug. Een uur lang laat je je overrompelen door een digitale wereld waarbij je zes verschillende ruimtes ontdekt. Eén ding is zeker, in elke kamer kijk je je ogen uit! 

Geopend van woensdag tot en met zondag (11:00 – 16:30 uur). Een regulier ticket kost €24,50 per persoon en een VIP ticket kost €64,50 per persoon.

Weekend tip 2: Echoes of a Pelgrim

Misschien heb je er al van gehoord, maar het Delfshaven Festival vindt op dit moment plaats in het historisch hart van Rotterdam: Delfshaven. Een plek waar tienduizenden Rotterdammers wonen die er samen een bruisende, levendige wijk van maken. Tijdens het Delfshaven Festival kun je kennis maken met vele kunstenaars, muzikanten en ondernemers door middel van rondleidingen, live muziek en meerdere exposities. Dit weekend staat in het teken van Echoes of a Pelgrim. Op het Piet Heijnsplein vind je een open air muziekpodium van Poppodium Grounds waar je twee dagen lang kunt genieten van muzikaal en culinair genot. Via deze link kun je het programma bekijken.

Elke vrijdag, zaterdag en zondag tot en met 8 augustus 2021!

Weekend tip 3: Je eigen fles wijn tappen!

We zijn allemaal bekend met een biertje tappen, maar je eigen wijntje tappen is nog nieuw! Al moeten we toegeven dat de hotspot Walsjerot hier al goed op heeft ingespeeld. Maar we gaan nu nog een stapje verder met de nieuwe hotspot WineTank. De naam van deze hotspot doet het al vermoeden, maar ja het is echt: je kunt hier je eigen fles wijn tappen. Je kiest tussen een glazen fles van 0,5L of 1L, vul de fles met een wijn naar keuze en je kunt genieten. De glazen fles is ook nog eens duurzaam in gebruik, deze kun je namelijk weer opnieuw laten vullen. Te leuk om niet te delen!

Voor een halve liter betaal je €5,- en voor een liter betaal je €10,-. Je vindt WineTank op de Van Oldenbarneveltstraat 128 in Rotterdam. 

Weekend tip 4: Gezellig thuis met vrienden

Heb je zin om het thuis gezellig te maken met vrienden? Dan is het natuurlijk belangrijk om lekkere dingen in huis te halen. En laten wij nou eens hele leuke adressen voor je hebben. De beste speciaalzaken voor je op een rij:

Jouw dagelijkse dosis reisinspiratie

Dagelijks de leukste tips voor Rotterdam en omgeving op je tijdlijn

Wil jij ook het fijne reisgevoel vasthouden? Wij delen dagelijks onze leukste tips (uit en thuis!) voor Rotterdam en omgeving en en leuke tripjes in Nederland en buitenland. Volg ons op Instagram, Pinterest en Facebook voor een dosis inspiratie. 

Deel dit bericht:

Picture of Travander

Travander

Zoals onze slogan 'Let’s Travel and Wander' al doet vermoeden reizen wij graag van de gebaande paden. We delen op Travander dan ook al onze best bewaarde geheimen en onontdekte schatten in binnen- en buitenland. Denk aan reistips, persoonlijke reisverhalen en bestemmingen die je niet mag missen. Van ver weg tot dicht bij huis!

Meer Rotterdam? Laat je inspireren!