Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Thailand

Reistips Thailand

Thailand behoort tot de leukste reisbestemmingen in Azië. Zowel om te backpacken als voor een vakantie is Thailand ideaal. Het land is prachtig, het is goedkoop en het is gemakkelijk om rond te reizen. Met de mooie tempels, jungle en gezellige eilanden met tropische stranden beleef je in Thailand een droomreis. Populaire bestemmingen zijn Bangkok, Chiang Mai en Pai en de eilanden Koh Phangan, Koh Tao en Koh Samui. Maar Thailand biedt nog zo veel meer. Maak kennis met de vriendelijke Thai en geniet van de traditionele Thaise keuken: in Thailand verveel je je nooit. Ontdek de hoogtepunten met onze reisroutes en de mooiste bezienswaardigheden in onze artikelen vol reistips voor Thailand.

Bekijk de blogs

Inspiratie

Populaire Zuidoost-Azië blogs

Ontdek onze meest gelezen reisblogs vol persoonlijke tips, inspirerende avonturen en verborgen pareltjes in Zuidoost-Azië.

Thailand reisgids

Met een reisgids op zak weet je zeker dat je alles uit je reis door Thailand kunt halen. Een reisgids is namelijk niet alleen inspirerend, deze is ook nog eens heel informatief. En wat ons betreft dan ook echt een must-have tijdens een rondreis door dit waanzinnige land. Laat je inspireren en ervaar de diversiteit!

Vliegtickets Thailand

Er vertrekken dagelijks meerdere vluchten vanuit Nederland richting Azië. Een vliegticket naar Thailand is dan ook zo geboekt. Maar wat is de meest interessante vliegroute en de meest voordelige optie? Vergelijk de opties eens op de website van Skyscanner, hier vind je namelijk het grootste aanbod terug.

Alle bestemmingen in Zuidoost-Azië

Thailand is één van de bijzonder mooie bestemmingen in Zuidoost-Azië, ontdek ze allemaal!