Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inhoud

Le Marin Boutique Hotel: overnachten in Rotterdam

Le Marin Boutique Hotel is by far één van onze nieuwe lievelingshotels in Rotterdam! Een prachtige plek om te overnachten in Rotterdam, want het ligt aan het historische Henegouwerplein in Rotterdam-West. Het is een schitterend pand met een hip en tegelijkertijd chique design. Een warm en gastvrij ontvangst zorgt er direct voor dat we ons thuis voelen, en hier het liefst voor altijd blijven. Met een glaasje bubbels in ons handen proosten we op dit spiksplinternieuwe hotel in Rotterdam. Een nieuwe hotspot die wij iedereen aanraden voor een stedentrip in Rotterdam!

Superior Room Le Marin
Bubbels Le Marin
Le Marin Rooms

Le Marin Boutique Hotel in Rotterdam

Le Marin Boutique Hotel is gevestigd op het Henegouwerplein in Rotterdam. Een ideale locatie in Rotterdam, je bevindt je namelijk in nog geen vijf minuten van het centrum. Maar niet alleen de locatie van het hotel is te gek, het hotel namelijk zelf ook. Wat wij persoonlijk zo leuk vinden aan boutique hotels is dat ze allemaal zo’n verfijnde inrichting hebben. Je moet ervan houden, maar dat zit bij ons én zeker bij Le Marin Hotels in Rotterdam wel goed. 

Inmiddels hebben wij al op een aantal mooie plekken in Rotterdam mogen logeren. Wij begrijpen dan ook dat je je afvraagt: ‘Hoe onderscheidt Le Marin Boutique Hotel zich van andere hotels in Rotterdam?’. Het antwoord op deze vraag is simpel: met het bijzonder hoge niveau van service en gastvrijheid! 

Type kamers

Het boutique hotel beschikt over drie type kamers: de comfort room, de deluxe room en de superior room. Alle kamers hebben dezelfde identieke inrichting en stijl. De gouden en zwarte details zie je overal terugkomen wat een warme sfeer creëert in elke kamer en ruimte. 

Tijdens ons verblijf bij Le Marin Boutique Hotel verbleven we in de superior room, mét uitzicht op het Henegouwerplein. De superior room is een mooie, grote kamer die van alle gemakken is voorzien. En het voordeel ten opzichte van de andere twee type kamers is de extra zithoek. Heerlijk om neer te ploffen na een dag slenteren door de straten van Rotterdam. Waar we al helemaal over te spreken zijn, is de waanzinnige mooie badkamer en het mega comfortabele bed. De regendouche is een feestje om onder te staan en we hebben nog nooit zo diep en vast geslapen in een hotel als bij Le Marin in Rotterdam.

bekijk de beschikbare kamers

Le Marin Hotels Rotterdam

Rotterdam
  •  

Le Petit Marin Boutique Hotel

Op nog geen 300 meter van Le Marin Boutique Hotel ligt het kleinere broertje Le Petit Marin Boutique Hotel. Een net zo stijlvol hotel in Rotterdam-West. En hoewel dit hotel kleiner is dan Le Marin, zijn de kamers hier net zo groot en voorzien van alle gemakken. Er zijn drie type kamers die je kunt boeken: de comfort room, de junior suite en de family room.

hotspots in de omgeving van le Marin boutique hotel

Bar Bato
Dineren Bar Bato
Bar Bato Le Marin

QL Hotels & Restaurants

Le Marin Hotels Rotterdam is onderdeel van QL Hotels & Restaurants, een collectie van zo’n 120 kleinschalige en authentieke kwaliteitshotels. De QL hotels zijn voornamelijk locaties waar culinair eten en overnachten perfect samen gaan. En dat dit ook het geval is bij Le Marin Boutique Hotel, dat kunnen wij zonder meer beamen! 

Zo slaat Le Marin graag de handen ineen met lokale horecaondernemers in Rotterdam. In het aanbod vind je onder andere het Dondersteentje, een koekje van de Koekfabriek. Dit koekje is uniek omdat het wordt gemaakt van de koekkruimels van andere koekjes. Het doel van de Koekfabriek is dan weer om zoveel mogelijk werkplekken te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De yoghurt die wordt gebruikt komt van de Floating Farm. En de heerlijke thee die je krijgt bij het ontbijt, dat is dan weer een eigen blend van Le Marin Hotels zelf. Er is nagedacht over ieder detail en dat is ook heel goed terug te zien in de keuken van Le Marin. 

Nog meer inspiratie voor een weeekend Rotterdam

Deel dit bericht:

Picture of Travander

Travander

Zoals onze slogan 'Let’s Travel and Wander' al doet vermoeden reizen wij graag van de gebaande paden. We delen op Travander dan ook al onze best bewaarde geheimen en onontdekte schatten in binnen- en buitenland. Denk aan reistips, persoonlijke reisverhalen en bestemmingen die je niet mag missen. Van ver weg tot dicht bij huis!

Meer Hotels Rotterdam? Laat je inspireren!