Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inhoud

Hotel Unplugged: relaxed overnachten in Rotterdam

In het centrum van Rotterdam vind je het zeer fijne hotel Unplugged. Een spot in de stad waar je als fanatiek reiziger even kunt opladen, geprikkeld wordt door de fijnste details maar tegelijkertijd ook kunt werken. In misschien wel het mooiste pand aan het Eendrachtsplein huist zich een unieke accommodatie met waanzinnige kamers. Het biedt de mogelijkheid tot het ontdekken van Rotterdam in no-time door de centrale ligging. Wij nemen je even mee terug naar de dag dat wij hotel Unplugged hebben ontdekt: 

Overnachten in hotel Unplugged Rotterdam

Op de ochtend voordat wij inchecken bij Unplugged ontvangen we op de mail de digitale sleutel tot ons verblijf. Het is namelijk zo dat wanneer je overnacht bij Unplugged, vrijwel alles digitaal geregeld is. Natuurlijk is er wel een gastvrouw aanwezig voor de nodige vragen. Eenmaal aangekomen bij het hotel ontgrendelen wij de voordeur met onze digitale sleutel. Het eerste wat ons opvalt wanneer wij binnenstappen is de muur die vrolijk is aangekleed met droogbloemen. De lobby is ruimtelijk en op de achtergrond horen we zachte muziek door de speakers. Een heerlijke binnenkomer waar we direct happy van worden. 

Verblijf Unplugged Rotterdam
unplugged rotterdam

De kamers van Unplugged

Goed bepakt en bezakt (wij nemen altijd te veel mee…) stappen we de lift in naar de tweede verdieping. Wanneer we de lift uitstappen horen we weer de muziek door de speakers spelen. Super leuk dat je dit overal in de algemene ruimtes kunt horen. Het creëert automatisch een gezellige sfeer. We overnachten in het type kamer ‘The Superior‘ met uitzicht over het Eendrachtsplein. Er zijn drie van deze type kamers, en het leukste van deze kamers is natuurlijk het bad. De andere drie type kamers zijn net zo fijn ingericht, allemaal licht en waarbij optimaal gebruik is gemaakt van de ruimte.

Chromecast, audiosysteem en Netflix

Eenmaal gesetteld in onze kamer is het tijd om te relaxen. We ontdekken al snel dat er een audiosysteem geïnstalleerd is in de kamer, we koppelen dan ook direct onze telefoon via Bluetooth voor een gezellig muziekje. Maar dit is niet de enige tech-installatie in onze kamer. De TV is namelijk voorzien van een chromecast en een gratis Netflix-koppeling. Neem dit samen met de speakers en je hebt een geweldig systeem om films te kijken. Dit is dan ook direct onze avondbesteding. Heerlijk!

Kamer Unplugged
Unplugged Hotels Superior
Superior Unplugged

Coffee bar & co-working space

De volgende ochtend is het tijd om een kijkje te nemen bij de Quick Fix koffiebar en de co-working space. Beiden vind je bij de lobby van Unplugged. De koffiebar trekt direct onze aandacht. Niet zo gek, want wij zijn echte koffieliefhebbers en daar beginnen we dan ook altijd de dag mee. Het design van de bar is uniek. Verschillende zachte kleuren worden perfect gecombineerd en dan heb je ook nog eens de grote ramen met mooi lichtinval. Het is een fijne plek in het hotel. De co-working space is nog zo’n mooi ingerichte ruimte. De glazen wanden en de grote ramen zorgen ervoor dat het daglicht goed zijn werk doet. Het is de perfecte plek om ongestoord te kunnen werken. 

Werken op de kamer van hotel unplugged rotterdam

Naast de co-working space vinden wij het ook fijn om te werken op onze kamer. De kamertypes ‘The Bright Standard’ en ‘The Superior’ hebben namelijk een tafel en twee stoelen. Met een late check-out ervaren wij ons verblijf bij Unplugged dan ook als een echte workation waarbij we onze werkzaamheden afwisselen met de nodige vrije tijd. En het voordeel van onze workation bij Unplugged: we komen ook nog eens uitgerust en volledig zen thuis!

Workation Unplugged Rotterdam
Werken Unplugged Hotels

Rotterdam verkennen vanuit hotel Unplugged

Zoals we al eerder aanhaalden is Unplugged onwijs centraal gelegen in het centrum van Rotterdam. Naastgelegen bevindt zich metro-en tramstation Eendrachtsplein. Ideaal om hier aan te komen wanneer je met het openbaar vervoer reist naar Unplugged. Wanneer je verblijft bij Unplugged, dan ben je op loopafstand van veel iconische bezienswaardigheden zoals de Erasmusbrug en het Depot Boijmans van Beuningen. En ook niet onbelangrijk is dat je op loopafstand bent van veel gezellige hotspots en de leukste winkelstraten. 

Reserveer jouw verblijf bij unplugged

Unplugged

Rotterdam
  •  

Ervaar Unplugged zelf

Overnachten bij Unplugged is een beleving. En wel een unieke, omdat het niet het standaard verblijf is wat je van een hotel gewend bent. Dit Rotterdamse hotel is namelijk tech-driven, wat op zich al een beleving waard is, toch? Maar na een dag Rotterdam verkennen is Unplugged hét hotel waar je volledig tot rust komt. De comfortabele kingsize bedden zijn hemels, meer verklappen we niet. Het is nu aan jou om Unplugged zelf te ervaren!

deze Rotterdamse spots mag je niet missen

Deel dit bericht:

Picture of Travander

Travander

Zoals onze slogan 'Let’s Travel and Wander' al doet vermoeden reizen wij graag van de gebaande paden. We delen op Travander dan ook al onze best bewaarde geheimen en onontdekte schatten in binnen- en buitenland. Denk aan reistips, persoonlijke reisverhalen en bestemmingen die je niet mag missen. Van ver weg tot dicht bij huis!

Meer Hotels Rotterdam? Laat je inspireren!