Zoek
Sluit dit zoekvak.

Abu Dhabi

Reistips Abu Dhabi

Abu Dhabi is een moderne metropool aan de Perzische Golf. Het is veruit de rijkste emiraat van de zeven Verenigde Arabische Emiraten. Abu Dhabi is dan ook altijd in ontwikkeling, met een alsmaar veranderende skyline. Maar de stad is ook verbazingwekkend groen! In Abu Dhabi schitteren verschillende bijzondere bezienswaardigheden, zoals de spierwitte Sjeik Zayed-moskee, het Louvre van Abu Dhabi en de bekende Corniche: een zes kilometer lange boulevard. Maar wist je dat je in Abu Dhabi ook een woestijnsafari kunt maken? Ontdek de mogelijkheden aan de hand van ons reisblog. Wij delen onze tips en de bezienswaardigheden die je niet mag missen tijdens je vakantie in Abu Dhabi.

Populaire Midden-Oosten blogs

Ontdek onze meest gelezen reisblogs vol persoonlijke tips, inspirerende avonturen en verborgen pareltjes in het Midden-Oosten.

Abu Dhabi reisgids

Lijkt het je tof om Abu Dhabi te ontdekken? Dan zijn er een aantal inspirerende reisgidsen die we je kunnen aanraden. Op reis gaan met een gids in je rugzak is namelijk niet alleen heel handig, maar ook heel informatief. Je haalt uit een reisgids praktische als openingstijden, parkeermogelijkheden en zo nog veel meer. Daarnaast vind je er natuurlijk de mooiste bezienswaardigheden in terug, en daarnaast ook leuke tips voor wandel- en/of fietsroutes. Blader door de reisgidsen en maak je klaar voor een nieuw avontuur in het Midden-Oosten!

Vliegtickets Abu Dhabi

De bekendste luchtvaartmaatschappij die tussen Nederland en Abu Dhabi op en neer vliegt is Emirates Airlines. Het is de vliegmaatschappij die je zult herkennen van de gigantische toestellen en de indrukwekkende A380. Een vlucht in dit vliegtuig staat op menig bucketlist en kan werkelijkheid worden wanneer je naar Abu Dhabi vliegt. Wist je al dat je voor de meest voordelige tickets en goede reistijden het beste kunt kijken op de vergelijkingswebsites van Skyscanner? Check snel de beste deals!

Alle bestemmingen in het Midden-Oosten

Abu Dhabi is één van de bijzondere bestemmingen in het Midden-Oosten, ontdek ze allemaal!