Mambo Beach: de gezelligste hotspots op een rij

Mambo Beach is misschien wel het bekendste strand van Curaçao. En naar mijn mening ook de leukste plek op het eiland om te verblijven. Niet alleen is de sfeer hier fantastisch, je vindt er ook zalige hotspots. Op de boulevard van Mambo Beach vind je leuke winkels, het bekende radiostation van Dolfijn FM en natuurlijk restaurants. Vanaf de eerste verdieping heb je een prachtig uitzicht over Mambo Beach. Langs de boulevard en op het strand vind je de gezelligste hotspots. Op Mambo Beach kom je op te genieten van het uitgestrekte witte zandstrand, de tropische sferen en natuurlijk het smakelijke eten!  

Bonita Beach Club

Wij hebben aardig wat uurtjes doorgebracht bij Bonita Beach Club en is dan ook zeker een hotspot die je niet mag missen op Mambo Beach. De Beach Club heeft een tropische uitstraling waar je heerlijk kan lunchen. Tegenover de beach club vind je een snackbar die ‘s avonds laat erg in trek is. Vrijdagavond is het hier altijd feest en hebben ze goede deals tijdens happy hour!

Prijsklasse: €-€€

Bonita Lunch Mambo Beach

Chill Beach Bar & Grill

Nog zo’n fijne hotspot op Mambo Beach is Chill Beach Bar & Grill. Deze plek zal direct je aandacht trekken door de vele kleurrijke bordjes die je overal ziet hangen. En niet te vergeten de hangmaten voor het ideale vakantiegevoel. Een lekkere cocktail, Amstel Bright of smoothie erbij en je kan hier goed vertoeven. Chill is trouwens ‘the place to be’ voor een zeer gezellige vrijdagmiddagborrel!

Prijsklasse: €€-€€€

Lunch Chill
Hotspots Chill

Hemingway

Tijdens ons verblijf bij LionsDive was het restaurant van Hemingway de spot waar we gingen ontbijten. Het restaurant is prachtig gelegen aan hun eigen baai vanwaar ook de duikboten van Ocean Encounters vertrekken. Je kan hier plaatsnemen aan één van de tafeltjes waarbij je met je voeten in het zand zit, of kies voor één van de leuke tafels op de vlonders. Met een beetje geluk kan je de dolfijnen van het tegenover gelegen Sea Aquarium zien springen!

Prijsklasse: €€-€€

Hemingway Mambo
Hemingway Mambo Beach

Madero Ocean Club

Eén van mijn favoriete plekken op Mambo Beach is Madero Ocean Club. Deze stijlvolle beach club is de eye-catcher van Mambo Beach. Dit is de plek om te genieten van culinaire gerechten, strand én zwembad, cocktails en zeer gezellige feestjes. 

Prijsklasse: €€-€€€

Hotspots Mambo Beach
Hotspot Madero Mambo

MOOD

Deze sfeervolle bohemian beach club is onderdeel van het Kontiki Beach Resort. Niet alleen kan je hier heerlijk de dag spenderen op één van de fijne strandbedden, maar je kan hier ook genieten van de lekkerste gerechten. Het restaurant is prachtig gelegen langs de kustlijn van Mambo Beach. Wil je bij MOOD lunchen of dineren reserveer dan zeker op tijd je tafeltje!

Prijsklasse: €€€-€€€€

Hotspot MOOD
MOOD Mambo
MOOD Mambo Beach

Dit zijn de gezelligste hotspots op Jan Thiel Beach

Op Jan Thiel Beach, ook wel Culinary Beach genoemd, vind je net zoals op Mambo Beach een aantal heerlijke hotspots. Het strand heeft de bijnaam Culinary Beach gekregen omdat de hotspots die je hier kan vinden van zeer goede kwaliteit zijn. Welke hotspots je hier niet mag missen, dat lees je in de blog: hotspots op Jan Thiel Beach.

meer artikelen over curaçao

Deel dit bericht

Hi!

Hi!

Wij zijn Lois en Naomi, de twee avontuurlijke reizigers van Travander. Vanuit onze missie let's travel and wander zijn wij altijd op zoek naar ongerepte, authentieke plekjes en nieuwe ervaringen. Op Travander delen wij al onze persoonlijke reisverhalen, fijne herinneringen en handige reistips.

Volg ons ook online voor je dagelijkse dosis reisinspiratie!

Volg ons op social media

Recente blogposts