Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inhoud

Mambo Beach is één van de bekendste stranden van Curaçao. Het is een fijne plek om te verblijven, maar ook een heel gezellige plek om te borrelen en uit eten te gaan. De sfeer is hier namelijk altijd goed en er zijn genoeg leuke hotspots te vinden op Mambo Beach. Op de boulevard vind je leuke winkels, restaurants, bars, het radiostation Dolfijn FM en natuurlijk ook enkele beachclubs. Je geniet hier van het uitgestrekte witte zandstrand, de tropische sferen en het smakelijke eten. Dit zijn onze favoriete hotspots op Mambo Beach!

1. Bonita Beach Club

Een strandtent op Mambo Beach waar wij meerdere keren zijn aangeschoven voor een hapje en een drankje is Bonita Beach Club. Dit is dan ook een hotspot die je niet mag missen. Hetgeen wat deze strandtent zo aantrekkelijk maakt is de tropische uitstraling en natuurlijk de ideale ligging aan het strand. Lunchen met je voetjes in het zand, dat klinkt goed toch? Op vrijdagavond is het hier vaak heel gezellig en hebben ze leuke deals met happy hour!

Prijsklasse: €-€€

Bonita Lunch Mambo Beach
Clubsandwich bij Bonita Beach Club
Smoothie bij Bonita Beach Club
Smoothie bij Bonita Beach Club

2. Chill Beach Bar & Grill

Nog zo’n fijne hotspot op Mambo Beach is Chill Beach Bar & Grill. Deze plek zal direct je aandacht trekken door de vele kleurrijke bordjes die je overal ziet hangen. En niet te vergeten de hangmaten voor het ideale vakantiegevoel. Een lekkere cocktail, een Amstel Bright of een smoothie erbij en je kunt hier goed vertoeven. Chill is trouwens ook ‘the place to be’ voor een zeer gezellige vrijdagmiddagborrel!

Prijsklasse: €€-€€€

Amstel Bright op Mambo Beach
Lunch Chill
Lunchen bij Chill op Mambo Beach
Hotspots Chill
Chill Beach Bar

3. Hemingway

Tijdens onze eerste vakantie op Curaçao verbleven wij in het 4-sterrenhotel LionsDive op Mambo Beach. Een heel fijne plek om te verblijven. Niet alleen omdat de kamers ruim en comfortabel zijn, maar juist ook omdat er een fijn restaurant op het strand is gevestigd. We hebben het over het restaurant Hemingway waar iedereen gedurende de dag kan aanschuiven voor ontbijt, lunch en diner. Je vindt tafels op het strand en op de houten vlonders. En met een beetje geluk zie je vanaf het terras de dolfijnen van het Sea Aquarium zo nu en dan de lucht inspringen.

Prijsklasse: €€-€€€

Persoonlijke review: verblijven bij LionsDive op Mambo Beach
Tijdens je vakantie verblijven bij LionsDive op Mambo Beach? Dit is onze persoonlijke ervaring!
Hemingway Mambo
Hemingway op Mambo Beach
Hemingway Mambo Beach
Eten met je voeten in het zand bij Hemingway

4. Madero Ocean Club

Als er één beachclub op Mambo Beach is waar je een goed feestje kan bouwen, dan is wel bij Madero Ocean Club. De stijlvolle strandtent is de eyecather van Mambo. Een heerlijke plek om te genieten van culinaire gerechten en te relaxen in comfortabele cabana’s. 

Prijsklasse: €€-€€€

Hotspots Mambo Beach
Mambo Beach
Hotspot Madero Mambo
Zwembad Madero Ocean Club

5. MOOD

Deze sfeervolle bohemian beach club is onderdeel van het Kontiki Beach Resort. Niet alleen kun je hier heerlijk de dag spenderen op één van de fijne strandbedden, maar je kunt hier ook genieten van de lekkerste gerechten. Het restaurant is prachtig gelegen langs de kustlijn van Mambo Beach. Wil je bij MOOD lunchen of dineren reserveer dan zeker op tijd je tafeltje!

Prijsklasse: €€€-€€€€

Hotspot MOOD
Quinoa salade bij MOOD
MOOD Mambo Beach
Tonijn sashimi bij MOOD

Deel dit bericht:

Picture of Lois Weeterings

Lois Weeterings

Een dromer, enthousiast en altijd op zoek naar avontuur en nieuwe belevenissen. Maar ook hardwerkend en wel 1000 ideeën die mij achtervolgen. Met mijn benen in Nederland, maar met mijn hoofd op een tropisch eiland. Ik houd van het ontdekken van onbereisde plekjes, waar dan ook ter wereld. Ik grijp dan ook elke kans aan om een stukje van de wereld te ontdekken en wil iedereen inspireren dit ook te doen.

Meer Curaçao? Laat je inspireren!