Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inhoud

De lekkerste hotspots op Jan Thiel Beach, welke zijn dat en waar vind je ze? Verspreid over Curaçao vind je veel leuke restaurants en bars waar je lekker kunt eten, maar op Jan Thiel Beach vind je pas echt een aantal toppers. Het strand wordt ook niet voor niets ‘Culinary Beach’ genoemd. Overdag geniet je er van het zonnetje, maar wanneer de zon achter de horizon verdwijnt starten de happy hours en kun je er sfeervol dineren tussen de fakkels op het strand. Dit zijn onze favoriete hotspots op Jan Thiel Beach!

Sushi Jan Thiel Curacao
Kyoto Sushi & Grill
Jan Thiel Strand
Zonsondergang Papagayo Beach Club
Zanzibar Beach Club Jan Thiel
Zanzibar Beach Club

1. Zanzibar Beach & Restaurant

Stip op nummer 1 staat de sfeervolle beachclub Zanzibar. Een geliefde plek op Jan Thiel Beach, zowel onder locals als onder toeristen. Van ‘s ochtends vroeg tot laat in de avond kun je hier terecht voor verfrissende drankjes en zalige gerechten. Pizza’s komen bij Zanzibar uit de traditionele steenoven en zijn daarom een absolute aanrader. Langs de zee vind je meerdere ligbedden waar je de dag relaxt kunt spenderen. De avond om bij Zanzibar te zijn voor een gezellig feestje is op zaterdag. Happy hour wordt dan opgevolgd door luide muziek en klinkende flesjes Amstel Bright!

Prijsklasse: €€-€€€

2. Zest Restaurant

Zest is een heerlijke plek waar je kunt genieten van smakelijke gerechten terwijl je met je voeten in het zand zit. Het restaurant is gelegen tussen de bekende beachclub Zanzibar en het moderne resort Papagayo. De keuken is gespecialiseerd in de Mediterrane keuken. En geloof ons, de gerechten zijn om je vingers bij af te liggen. Kies bijvoorbeeld uit één van de heerlijke plateau’s vol lekkers of ga voor een verse pasta. Naast lekker eten kun je overdag ook terecht bij Zest. De witte Cabana’s zien er namelijk heel aantrekkelijk uit!

Prijsklasse: €€-€€€

Zanzibar Beach & Restaurant

Jan Thiel Beach
  •  

Zest Restaurant

Jan Thiel Beach
  •  

3. Koko’s Beach

Koko’s Beach is dé hotspot op Jan Thiel Beach om in de Caribische sferen te komen. Je kunt er heel de dag door heerlijke koffie’s, smoothies en cocktails bestellen. Je vindt Koko’s als laatste hotspot op het strand waardoor het een redelijk rustige plek is om te genieten van een dagje zon, zee en strand.

Prijsklasse: €€-€€€

4. Kyoto Sushi & Grill

Ben je op Jan Thiel Beach en heb je onwijs veel trek in sushi? Dan is het goed om te weten dat Kyoto Sushi & Grill zich heel dichtbij bevindt. Het restaurant bevindt zich naast het resort van Papagayo, waar je tevens ook de ingang van de supermarkt Van den Twee vindt. Het is geen mooi en sfeervol restaurant om uit eten te gaan, maar je kunt er wel een sushi box afhalen en deze vervolgens meenemen naar het strand. De sushi is er heel vers en smaakt voortreffelijk!

Prijsklasse: €€-€€€

Koko's Beach

Jan Thiel Beach
  •  

Kyoto Sushi & Grill

Jan Thiel
  •  

Deel dit bericht:

Picture of Lois Weeterings

Lois Weeterings

Een dromer, enthousiast en altijd op zoek naar avontuur en nieuwe belevenissen. Maar ook hardwerkend en wel 1000 ideeën die mij achtervolgen. Met mijn benen in Nederland, maar met mijn hoofd op een tropisch eiland. Ik houd van het ontdekken van onbereisde plekjes, waar dan ook ter wereld. Ik grijp dan ook elke kans aan om een stukje van de wereld te ontdekken en wil iedereen inspireren dit ook te doen.

Meer Curaçao? Laat je inspireren!